Μία Bugatti Centodieci στα χέρια του – Πόσο κοστίζει το νέο απόκτημα του Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ronaldo

 

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο γιορτάζει την κατάκτηση του «σκουντέτο» με την Γιουβέντους, αγοράζοντας μία συλλεκτική Bugatti Centodieci.

Για την “Γηραιά Κυριά” ήταν το ένατο συνεχόμενο πρωτάθλημα, το δεύτερο για τον Πορτογάλο άσο. Τι καλύτερο λοιπόν να αποκτήσει ένα ακόμα hypercar μοντέλο της γαλλικής εταιρείας, μετά τις Veyron και Chiron που ήδη κοσμούν το γκαράζ του.

Η Bugatti Centodieci είναι ένα εξαιρετικά συλλεκτικό μοντέλο, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα, ενώ θεωρείστε ότι είναι ήδη sold out. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται  επάνω στην Chiron, αλλά δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην εικονική EB 110, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1991, έχοντας ένα μοναδικό σχεδιασμό. Είναι χαρακτηριστικά τα εμπρός φώτα τεχνολογίας LED, των οποίων το τελείωμα έχει το ρόλο αεροδυναμικού καναλιού, οι τετραπλές απολήξεις τοποθετημένες στον πίσω διαχύτη και οι εντυπωσιακές ζάντες.

Κάτω από το διάφανο κάλυμμα βρίσκεται τοποθετημένος ένας W16 κινητήρας 8,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει σε σχέση με την Chiron επιπλέον ισχύ που φτάνει τους 1.600 ίππους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξωφρενικές επιδόσεις. Σημειώστε, το 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 2,4 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα, το 0-300 σε 13,1 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 400 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη Centodieci θα διαθέτει έναν ειδικό χρωματισμό, ανάλογο με τα επίσημα χρώματα της Γιουβέντους (άσπρο-μαύρο), με τον Ρονάλντο να πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τα μέσα του 2021. Τέλος, να αναφέρουμε πως η τιμή του συγκεκριμένου αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

bugatti-centodieci-1

bugatti-centodieci-2

bugatti-centodieci-3

bugatti-centodieci-4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: