Μία ακόμα δημοσκόπηση έδειξε το αυτονόητο! Η κοινωνία απέναντι στον δικαιωματισμό του πολιτικού συστήματος!

Κοινοποίηση:
a1

Μία ακόμα δημοσκόπηση έδειξε το αυτονόητο. Το ότι η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στην πλειοψηφία της απέναντι στα σχέδια του πολιτικού συστήματος για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων. Αυτή η πλειοψηφία θα ήταν σίγουρα πολύ μεγαλύτερη καθώς η ” εγκυρότητα” των δημοσκοπικών εταιριών έχει πολλά ακόμα να αποδείξει.
Ακόμα όμως και τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν , δείχνουν ξεκάθαρα 2 πράγματα. Το πρώτο είναι η πλήρης αντίθεση της πραγματικής κοινωνίας, έναντι στις επιλογές της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ελίτ. Το δεύτερο είναι, η αποτυχία της προπαγάνδας ενός ολόκληρου κυκλώματος, να πείσει τους Έλληνες για θέματα που θεωρούν αυτονόητα, όπως συμβαίνει σήμερα με τον δικαιωματισμό. Όπως συνέβη παλαιότερα με την Μακεδονία και την ενσωμάτωση των μεταναστών.

a2
Γι αυτό ακριβώς και ο τρόμος του συστήματος να θέσει τα σοβαρά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, στην απευθείας λαϊκή κρίση μέσω δημοψηφίσματος. Το Εθνικό Μέτωπο είναι κάθετα αντίθετο σε κάθε μορφή δικαιωματισμού και θεωρεί την όλη συζήτηση μία ακόμα προσπάθεια αποπροσανατολισμού αλλά και απευθείας επίθεση στην Εθνική Ταυτότητα. Το Εθνικό Μέτωπο καλεί, για μια φορά ακόμα, το δήθεν δημοκρατικό τόξο να θέσει τις προτάσεις αυτές στην απευθείας κρίση των Ελλήνων μέσω δημοψηφίσματος. Αλλά η φιλελεύθερη δημοκρατία έχει σίγουρα, πολλά αδιέξοδα και αντιθέσεις με την λαϊκή βούληση.

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: