ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Μήνυση βόμβα της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ κατά παντός υπευθύνου για 2 κακουργήματα, για το σκάνδαλο με τα 20 εκατ. στα “σαγόνια του καρχαρία”: Απιστία, απάτη, έκθεση σε κίνδυνο ζωής

Κοινοποίηση:
petsasmaximou

Ποιος εισαγγελικός λειτουργός θα αρνηθεί, να πράξει το καθήκον του;

Ποιος εισαγγελέας, θα κάνει ότι δεν βλέπει;

Η ιστορία, αποπνέει σκάνδαλο μεγάλης κυβερνητικής διαφθοράς. Έδωσαν 11 και 9 εκατ. ευρώ, σε ΜΜΕ της αρεσκείας τους, στον κάθε πικραμένο και χρεωκοπημένο, για την υποτίθεται ενημέρωση του Ελληνικού Λαού, ενώ και το πιο μικρό παιδί αντιλαμβάνεται ότι ανάλογα μηνύματα για λόγους Δημόσιας Υγείας, προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ.

Στο στόχαστρο των αναμενόμενων δικαστικών ενεργειών, οι κ.Πέτσας και Γρηγόριος Δημητριάδης. Ο κ.Δημητριάδης, δεν έχει καμία βουλευτική ασυλία.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ   &   ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

  ΑΘΗΝΑ  –  ΤΗΛ. – FAX:   2106210248   –   ΚΙΝ.: 6971540626
 Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

(Δια του Α.Τ. Αγίου Στεφάνου)

ΜΗΝΥΣΗ

Της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» με τον διακριτικό τίτλο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ε.Π.Ε.», νομίμως εκπροσωπουμένης.

ΚΑΤΑ

Παντός υπαιτίου, φυσικού και ηθικού αυτουργού των καταμηνυομένων αξιοποίνων πράξεων, εντός και εκτός του κυβερνώντος κόμματος.

Αξιόποινες πράξεις: α) Απιστία σε βαθμό κακουργήματος κατ’ άρθρο 390 §§ 1 & 2 Π.Κ., β) απάτη σε βαθμό κακουργήματος κατ’ άρθρο 386 § 1 εδ. β΄ Π.Κ. και γ) έκθεση κατ’ άρθρο 306 §§ 1 & 2 Π.Κ.

Όλη η μήνυση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Διαβάστε την ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μπραβο σας κ ολοι μαζι σας… Μα τους εμπιστευεστε?

  2. Συγχαρητήρια και πάλι Στέφανε, κάνεις το καθήκον σου και με το παραπάνω.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΟ , ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ & ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΑΥΤΟΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ & ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  4. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ , ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..

  5. θα το αναλαβει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ η ….προεδράρα ….σακελλαροπούλου ….
    μόνο που βλέπεις την φάτσα της ….σού ερχεται …ΕΜΕΤΟΣ

  6. Έκτακτο στρατοδικείο για αυτούς που έφαγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού…. Που είσαι Παπαδόπουλε!!!

  7. η ιδια η κυβέρνηση ελεγχει την δικαιοσήνη…. τι περιμένουμε τώρα απο δαυτην?

  8. …. ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ……

    1. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ Η ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ & ΣΩΣΤΗ & ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΑΛΑΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΠΑΡΑ ΒΟΗ ΛΑΟΥ , ΟΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΙΛΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ , ΑΡΚΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

  9. “Αυτό δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στο φιλότιμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των εργαζομένων σε αυτά. Έχουμε ευθύνη ως οργανωμένη Πολιτεία να διαμορφώσουμε μια επαγγελματική εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης. Τα πλέον δύσκολα είναι μπροστά μας και ο εφησυχασμός αποτελεί κακό σύμβουλο. Όσο περνά ο καιρός τόσο σημαντικότερη καθίσταται η ύπαρξη συνεχούς και συνεπούς ενημέρωσης”.

    Άκου φιλότιμο…………..Ακόμα γελάω με την απάντηση του δήθεν υπουργού………………

  10. ΩΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ,ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.

Comments are closed.