Μήνυμα – Πρόκληση του Στρατηγού Ακάρ: «Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω σε Αιγαίο-Κύπρο και Μεσόγειο»

Κοινοποίηση:
s6cgdYfB-750x430

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Στρατηγός ε.α Χουλουσί Ακάρ είπε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να γίνει κανένα βήμα προς τα πίσω ,που θα αποτελέσουν τα τετελεσμένα στην Κύπρο, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Στρατηγός ε.α Ακάρ ΥΠΑΜ της Τουρκίας ,σε ομιλία του στην Υποδιοίκηση Πολάτλι της Άγκυρας & στα πλαίσια της στρατιωτικής άσκησης, όπου έκανε και ειδική αναφορά στην «παρενόχληση» την περασμένη εβδομάδα από την Ελλάδα του ερευνητικού πλοίου Μπαρμπαρός Χαϊρεττίν Πασά στην Ανατολική Μεσόγειο.

Είπε ότι η Τουρκία ευθυμεί πάντα την ανάπτυξη των καλών γειτονικών σχέσεων και υποστηρίζει τον όρο «win –win».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας σημείωσε ότι δεν μπορεί κανένα σχέδιο στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο να έχει βιωσιμότητα χωρίς την Τουρκία και την Τουρκική «Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου» (κατεχόμενα) και όλοι πρέπει να αποφύγουν τις προκλήσεις.

Επίσης έκανε αναφορά και στις επιχειρήσεις των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων εντός και εκτός της χώρας τους τελευταίους δύο μήνες στις οποίες εξουδετερώθηκαν 450 τρομοκράτες….όπως ανέφερε σχετικά

Ο Στρατηγός Ακάρ υπογράμμισε την αποφασιστικότητα του τουρκικού στρατού για τη συνέχιση των επιχειρήσεων και στο μέλλον κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Πηγή: veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: