Μέχρι και οι Νεοδημοκράτες πήραν “στο ψιλό” τον γκαφατζή…με τα λεφτά μας Κ. Μπακογιάννη! Το “καρφί” από την Ο.Κεφαλογιάννη

Κοινοποίηση:
1

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε τον «Μεγάλο Περίπατο» του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη ως «μεγάλο λάθος». 

«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε τον «Μεγάλο Περίπατο» η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, προσθέτοντας και… φίλια στα «πυρά» που δέχεται ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης για την επιλογή αυτή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε: «Ο Μεγάλος Περίπατος, θα σας το πω ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου ήταν ένα μεγάλο λάθος». 

Ερωτώμενη μάλιστα σχετικά με τα χρήματα που σπαταλήθηκαν γι αυτόν σημείωσε: «Από την στιγμή που η κυβέρνηση κεντρικά έχει διαχειριστεί με τέτοια συνέπεια και συνέχεια το θέμα της πανδημίας, προφανώς δεν θα θέλαμε να βλέπουμε κινήσεις που δεν εντάσσονται σε αυτήν την προσπάθεια της κυβέρνησης». 

Τέλος σχετικά με το ζήτημα, σημείωσε: «Αν θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας, θα πρέπει να υπάρξει και ένας σχεδιασμός και να προηγηθεί μια διαβούλευση»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιο βλακας απο αυτους που τον ψηφησαν ισως δεν υπαρχουν…οχι οτι αυτος δεν ειναι…

Comments are closed.