Μέτρα στήριξης για όλους, αλλά… οι στρατιωτικοί μας στην απ’ έξω! Τι γίνεται με τους “δεδομένους” στρατιωτικούς; Εκείνοι δεν δικαιούνται τίποτα..

Κοινοποίηση:
stratiotikos_evros

Σε όσα πακέτα στήριξης έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κουβέντα για τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς που έδωσαν τη “μάχη του Έβρου”, με επιτυχία και τους οποίους ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ότι δεν θα ξεχάσει.

Μέχρι στιγμής υπάρχει μία δήλωση-ευχή του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, για το ενδεχόμενο να εξεταστεί η καταβολή ενός επιδόματος με τη μορφή “δώρου Πάσχα”, στο υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στον Έβρο συμμετείχαν δυνάμεις που μεταφέρθηκαν από άλλες περιοχές της χώρας και σε τι συνθήκες “φιλοξενήθηκαν” οι στρατιωτικοί έχει ήδη δημοσιοποιηθεί. Από τις 28 Φεβρουαρίου, οι στρατιωτικοί συμμετείχαν σε μια επιχείρηση με μεγάλες δυσκολίες ,χωρίς καμία βοήθεια, τα πήγαν εξαιρετικά, αλλά πάλι διαπιστώνουν ότι τα ωραία λόγια, τα ευχαριστώ και οι εκδηλώσεις ευγνωμοσύνης, διαρκούν όσο η κρίση είναι σε εξέλιξη.

Τουλάχιστον ας μην τους υπόσχονται ότι “δεν θα τους ξεχάσουν”, γιατί όση “ανοσία” κι αν έχουν αναπτύξει στα “φούμαρα”, όσο να ‘ναι κάποιοι μπορεί να πιστέψουν ότι αυτοί που χρόνια τώρα τους θεωρούν “δεδομένους”, κάπως θα ‘χουν αλλάξει.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: