Μέσι: Μακάρι να αναρρώσει ο Ρονάλντο… τον θέλω για αντίπαλο

Κοινοποίηση:
messironaldo

Το… debate για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο κρατάει χρόνια.

Οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές θα βρισκόντουσαν αντιμέτωποι την προσεχή εβδομάδα για πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα γίνει.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος βρέθηκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο πρέπει να μείνει για άλλη μία εβδομάδα σε καραντίνα, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Ο Μέσι κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του σε συνέντευξη στο «DAZN» και ευχήθηκε στον CR7 να γίνει γρήγορα καλά, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις μεταξύ τους ποδοσφαιρικές κόντρες.

«Προφανώς, όταν ο Κριστιάνο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης τα παιχνίδια ήταν ξεχωριστά. Πάντα ήταν τα Clasico, αλλά με τον Κριστιάνο στο χορτάρι έπαιρναν πιο ιδιαίτερη σημασία. Η αντιπαλότητά μας ανήκει στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε μπροστά στις προκλήσεις του σήμερα. Όπως αυτή που έρχεται την Τετάρτη κι ελπίζουμε ότι ο Κριστιάνο θα μπορεί να βρίσκεται εκεί και ότι θα αναρρώσει σύντομα από τον Covid. Τα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν και παραμένουν ξεχωριστά και θα ζουν αιώνια. Κρατάνε εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις αυτή την κόντρα σε τέτοια επίπεδα για τόσο μεγάλο διάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: