Μέσα στη χλιδα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στην Γλυφάδα – Η επιβλητική θαλαμηγός Dream του Γιώργου Προκοπίου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στην Γλυφάδα σήμερα μιας και στα ανοιχτά της θάλασσας δέσποζε η επιβλητική θαλαμηγός Dream του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου – Το super mega yacht, μήκους 106 μέτρων, έχει εξοπλιστεί με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ενώ μπορεί να ταξιδεύει ακόμη σε μεγάλα μποφόρ χωρίς κραδασμούς
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου αφού έχει μήκος 106 μέτρων και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 40 πιο πολυτελείς θαλαμηγούς του κόσμου.

Το Dream ονομάστηκε ετσι γιατί αποτελούσε ένα παιδικό όνειρο του εφοπλιστή ο οποίος είχε πει κάποτε: «Όταν ήμουν 6 ετών έφτιαξα από ένα μαδέρι ένα μικρό πλοίο. Οταν το έβαλα στη θάλασσα στην παραλία της Γλυφάδας και το οδήγησαν τα κύματα ένιωσα υπέροχα. Από τότε ήξερα τι θα κάνω».

Η επιβλητική θαλαμηγός είναι ανακατασκευή ενός παλαιότερου κρουαζιερόπλοιου των Turkish Maritime Lines το οποίο είχε ναυπηγηθεί το 1997 και έκανε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Στα μέσα του 2007 ο κ. Προκοπίου το αγόρασε και το πήγε στα ναυπηγεία της Χαλκίδας, όπου άρχισαν οι εργασίες για την εκπλήρωση του παιδικού ονείρου του. Οι επισκευές και η τροποποιήσεις κράτησαν τουλάχιστον μια δεκαετία και η θαλαμηγός παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της τον Ιούλιο του 2008.

Διαθέτει, μεταξύ άλλων, έξι ντεκ, πισίνα spa, γυμναστήριο, business και diving centre, 23 καμπίνες, στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν 44 άτομα, ενώ στο πέμπτο ντεκ την παράσταση κλέβει η σουίτα του ιδιοκτήτη με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Το super mega yacht έχει εξοπλιστεί με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ενώ μπορεί να ταξιδεύει ακόμη σε μεγάλα μποφόρ χωρίς κραδασμούς. Ο εσωτερικός σχεδιασμός και η διακόσμηση έγινε με τις συμβουλές της συζύγου του κ. Προκοπίου, Αλεξάνδρα, ενώ κυριαρχεί το ξύλο, το μάρμαρο, το γυαλί και ο ανοξείδωτος χάλυβας.

Φυσικά εκείνο που κυριαρχεί και αποτελεί πόλο έλξης όλων των επισκεπτών του κ. Προκοπίου είναι το κέντρο κατάδυσης που υπάρχει στη θαλαμηγό και δίνει τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να κολυμπάνε, να απολαμβάνουν τις καταδύσεις και τα θαλάσσια σπορ.

.

697526
697744
697745
697746
698252
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ?

  2. Έδωσε λέει ένα εκατομύριο για τον κορονοϊό.
    Α ρε Έλληνα που σε ταίζουν σανό.Άχυρο θα μας ταίζουν σε λίγο γιατί το σανό κοστίζει.Θα τους έρχεται τζάμπα μετά.
    Και παιδιά μην κάνετε επιλογή δημοσίευσης μηνυμάτων.

  3. ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ…ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΓΙΑΤΙ???ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ???ΑΠ ΄ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΟΙ ΙΚΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ,ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ??? ΑΠΑΙΤΩ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΚΑΡΙΩΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ…

  4. Στεφανε και μακελαρηδες περιμενω ρεπορτάζ με τον γονο γνωστου εφοπλιστη που εσπειρε τον ιο στην Ικαρια και πολύ πιθανον σε αλλους νησιώτες …το θεμα είναι σοβαρο , με το πλοιο της γραμμης ηρθε αυτος ο καριολης και εφερε και τους φιλους του μια ολλανδεζα και έναν εγγλεζο ,και δεν εφτανε αυτό οργωσαν κυριολεκτικα το νησι ,και εκαναν και παρτι με καλεσμένους ντοπιους και αλλους εκ αθηνων συνολικα 30 ατομων στην πολυτελη βιλλα του,και παιδια όχι δεν είναι ο γιος του ΨΕκαΣμενου…είναι μονιμος κατοικος λονδινου με Ελληνικο αλλα και Βρετανικο διαβατηριο.

  5. Μπραβο του που πηγε το σκαφος για ανακατασκευη σε ελληνικο ναυπηγειο…και ξανα μπραβο του που εδωσε 1,5 εκατ.€ για τις αναγκες των νοσοκομειων λογω κορονοϊου.

  6. Ποιός άλλος από τους πολύ πλούσιους Ελληνες έκανε τέτοια δωρεά όπως αυτός; 1,2 εκ ευρω για την Υγεία . Μπράβο του.

      1. ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.

Comments are closed.