Μένιος Φoυρθιώτης: Ζητά προστασία και στον Κορυδαλλό – Πως περνάει τις πρώτες ώρες του στην φυλακή

Κοινοποίηση:
fourthiotis-2-main-800x532

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, που δεν κατάφερε στην απολογία του να πείσει Εισαγγελέα και ανακριτή για την αθωότητά τους στις κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Το ρεπορτάζ του MEGA περιγράφει τις πρώτες ώρες του παρουσιαστή πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού. Ψυχολογικά φορτισμένος φαίνεται πως δεν αποκλείεται να αιτηθεί ψυχολογικής υποστήριξης ενώ αναφέρεται πως ζήτησε ειδική διατροφή από το σωφρονιστικό ίδρυμα λόγω θεμάτων υγείας.

Από την άλλη το PatKiout.gr, επικαλείται πληροφορίες που θέλουν τον Μένιο Φουρθιώτη να σχεδιάζει ήδη την αποφυλάκισή του αλλά και να έχει ενορχηστρώσει σχέδιο αφουγκραζόμενος το κλίμα εναντίον του ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί να μπορεί να επικαλεστεί προβλήματα υγείας με την καρδιά του προς όφελός του.

Επιπλέον, φέρεται να ζητά προστασία και εντός φυλακών διότι δεν έχει σταματήσει να φοβάται για τη ζωή του.

Επιθυμεί να μπει σε χώρο που, ει δυνατόν, να βρίσκεται μόνος χωρίς την παρουσία τρίτων.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμπεριφορά του είναι κυκλοθυμική καθώς πότε είναι σιωπηλός και χαμένος, πότε παθαίνει ντελίριο και βάζει τις φωνές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Συγνώμη σε ξενοδοχείο είναι ο … κύριος; Ταξικές φυλακές δηλαδή έχουμε απ’ ότι καταλαβαίνω, και ο νόμος έτσι λειτουργεί; Πες μου τι πορτοφόλι έχεις να σου πω την ποινή;

  2. Τώρα δεν θα ζητάει ούτε θα απαιτεί. Τώρα θα βαράει προσοχές…

  3. Ότι και να ζητάει θα του κάνουν τι ροδέλα φινιστρινη

Comments are closed.