Μέμος Μπεγνής: «Είναι παρανοϊκό και λάθος να χωρίζεις τον κόσμο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
2332198
Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

και αναφέρθηκε στα ισχύοντα μέτρα στο θέατρο κατά της covid-19. Παράλληλα, σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου.

Για τους περιορισμούς που ισχύουν στο χώρο του θεάτρου, τόνισε: «Είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Καταρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες, που αυτό από μόνο του για εμένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος».

«Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες, που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό;», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα όσα υποστήριξε ο Γρηγόρης Πετράκος, ο ηθοποιός σημείωσε: «Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιονδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα, μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός», είπε και συμπλήρωσε:

«Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χρυσόστομε να αγιάσει το στόμα σου

Comments are closed.