Μέγκαν Μαρκλ: Η «ατίθαση» δούκισσα και οι 8 βασιλικοί κανόνες μετά την γέννα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
meghan_markle_0
Είναι μια αντισυμβατική Δούκισσα, καθότι πρώην σταρ του Χόλιγουντ, ωστόσο μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να τηρήσει κανόνες και πρωτόκολλο

Ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χαίρονται τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο γιο τους, οι άνθρωποι στο Παλάτι καρδιοχτυπούν προκειμένου η «ατίθαση» Μέγκαν Μαρκλ να ακολουθήσει ευλαβικά τους κανόνες που επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας(Δευτέρα 6/5) και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια. Ωστόσο, δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

Η μητέρα της Μέγκαν, η Ντόρια Ράγκλαντ «έχει τρελαθεί από χαρά με τη γέννηση του πρώτου της εγγονιού και είναι στο πλευρό της δούκισσας και του δούκα του Σάσεξ στην αγροικία Φρόγκμορ», που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πύργου του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διευκρινίζοντας ότι η «δούκισσα του Σάσεξ και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους».01.jpg

Η Μέγκαν Μαρκλ ήδη έχει σπάσει το «εθιμικό δίκαιο» με την απόφασή της να μην ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε η Κέιτ Μίντλετον, αλλά να γεννήσει σπίτι της, η αλήθεια είναι πως αυτή της η απόφαση δεν αντιβαίνει το πρωτόκολλο, παρ’ όλο που η Δούκισσα έχει σπάσει το πρωτόκολλο πολλές φορές στο παρελθόν.02.jpg

Μερικές από τις φορές που η Μέγκαν βρέθηκε στο επίκεντρο των lifestyle ειδήσεων ως μια θαρραλέα «protocol breaker!» ήταν η εμφάνισή της με μίνι σε γκαλά, κάτι που δεν επιτρέπεται, αφού τα πόδια δεν θεωρείται σωστό να είναι ακάλυπτα σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, τα βαμμένα νύχια των ποδιών της σε σκούρο χρώμα, ενώ το πρωτόκολλο επιβάλλει τα νύχια των γυναικών μελών της βασιλικής οικογένειας να είναι βαμμένα σε nude αποχρώσεις. Ακόμη και οι εσπαντρίγιες που επέλεξε να φορέσει στην παραλία είναι ένα παπούτσι το οποίο δεν «επιτρέπει» η βασίλισσα…

meghan_markle.jpg

Οι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσει η Μέγκαν Μαρκλ μετά τη γέννα

  1.  Η Βασίλισσα είναι η πρώτη που πρέπει να μάθει για τη γέννηση του μωρού.
  2.  Θα πρέπει να ανακοινωθεί η γέννηση του διαδόχου, με επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι
  3.  Το επίσημο έγγραφο της γέννησης του μωρού θα πρέπει να τοποθετηθεί έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
  4.  Το μωρό πρέπει να έχει τρία ή τέσσερα ονόματα και θα ανακοινωθεί μερικές ημέρες μετά τη γέννηση
  5.  Το μωρό που θα γεννηθεί μπορεί να μην έχει βασιλικό τίτλο.
  6.  Η άφιξη του βασιλικού μωρού θα πρέπει να σηματοδοτηθεί με πυροβολισμούς από το King’s Troop Royal Horse Artillery
  7.  Όταν το μωρό βαπτιστεί θα φορέσει το ρούχο της μεγαλύτερης κόρης της Βασίλισσας Βικτόρια, που ράφτηκε το 1941.
  8.  Το βασιλικό μωρό θα έχει περίπου από 4 έως 7 νονούς.

03.jpg

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη Μέγκαν Μαρκλ

1. Το όνειρο της Μέγκαν έγινε πραγματικότητα

Παιδική φίλη της ηθοποιού είχε δώσει στην Daily Mail φωτογραφία στην οποία η Μέγκαν ποζάρει μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε διακοπές το 1996. Η φίλη της είχε δηλώσει:΅«Είναι σαν να το σχεδίαζε αυτό όλη της τη ζωή. Παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Πάντα εντυπωσιαζόταν από τη βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει πριγκίπισσα Νταϊάνα No2. Και θα παίξει τον ρόλο της καλά, αλλά η συμβουλή μου στον πρίγκιπα είναι να είναι προσεκτικός».

meghan-markle.jpg

2. Όταν η Μέγκαν γνώρισε τον Χάρι – Μια φορά παντρεμένη και μεγαλύτερή του!

Η Μέγκαν είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν με τον ηθοποιό και παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον το 2011, ενώ χώρισαν το 2013. Από τον Ιούνιο του 2016 η Μαρκλ έγινε ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ γνωρίστηκαν σε ένα blind date, που οργάνωσε ένας κοινός φίλος τους.

Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2017, η Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι αναφέροντας: «Είμαστε δύο άνθρωποι, που είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βγαίναμε ραντεβού στα κρυφά επί έξι μήνες, προτού γίνει είδηση και εργαζόμουν καθ’όλον αυτόν τον καιρό. Το μόνο πράγμα που άλλαξε ήταν η αντίληψη των ανθρώπων».meghan-markle-1017-ss05.jpg

Στις 19 Μαΐου 2018 τελέστηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Ουίνδσορ.
Λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έλαβαν τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ.

3. Από το χολιγουντιανό «Suits» στο Παλάτι του αγαπημένου της Χάρι

Η Μέγκαν Μάρκλ υπήρξε για πολλά χρόνια ηθοποιός, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη δικαστική σειρά «Suits», όπου υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν. Αποχώρησε μετά την έβδομη σεζόν, λόγω του αρραβώνα της με τον Χάρι. Σύμφωνα με τη Sun, για κάθε επεισόδιο έπαιρνε πάνω από 41.000 ευρώ. Σε μια συνέντευξη στο BBC, η Μαρκλ δήλωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο Suits και ότι μετά τον γάμο της, θα εγκατέλειπε την δουλειά της ως ηθοποιός.

4. Η ακτιβιστική της δράση για τις γυναίκες και το… νερό

Η Μαρκλ ήταν σύμβουλος στη διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση «One Young World» και μίλησε στην ετήσια συνδιάσκεψη στο Δουβλίνο το 2014 πάνω στα θέματα της ισότητας των φύλων και της σύγχρονης δουλείας. Το 2014, επίσης, ταξίδεψε στο Αφγανιστάν και στην Ισπανία. Το 2016 έγινε πρέσβειρα του World Vision Canada, ταξιδεύοντας στην Ρουάντα για την εκστρατεία «Clean Water», που στόχευε στην παροχή καθαρού και ασφαλούς πόσιμου νερού.

Έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη ως συνήγορος πάνω στην ισότητα των φύλων και στην ενίσχυση των γυναικών και ταξίδεψε και στην Ινδία για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε συναφή θέματα. Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έγινε ανάδοχος τεσσάρων οργανισμών με τις οποίες θα συνεργάζεται στενά και αντιπροσωπεύουν θέματα και σκοπούς που η Δούκισσα υποστήριζε ακόμα και πριν τον γάμο της.

5. Μέγκαν Μαρκλ … «the protocol breaker!» 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκε πως «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο με τις εμφανίσεις της και πως δεν ακολούθησε τους κανόνες ως οφείλει, αφού αποτελεί πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας. Την έχουν αποκαλέσει η «αχτένιστη πριγκίπισσα». Σίγουρα εμπνέει όλες τις κοπέλες του κόσμου που προτιμούν τα φυσικά χτενίσματα και τα χαμηλά σινιόν. Τα χτενίσματά της γίνονται trend, όπως και οι στιλίστες της.

Από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν κλήθηκε να «συμμαζέψει» το ντύσιμό της και να υιοθετήσει τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού. Η όμορφη ηθοποιός κάνει την επανάστασή της στο παλάτι, φορώντας λίγο πιο έντονα χρώματα και ρούχα νέων σχεδιαστών. Υπήρξε άλλωστε και lifestyle blogger (με το «The Tig»). Η δούκισσα του Σάσεξ, ήταν υποψήφια για το βραβείο Teen Choice στην κατηγορία Σύμβολο του Στυλ (Choice Style Icon) 2018, ενώ ανάρπαστα στο διαδίκτυο γίνονται τα ρούχα που φοράει σε κάθε δημόσια έξοδό της.

Ένα είναι σίγουρο. Η Μέγκαν Μαρκλ, Αμερικανίδα σταρ του Χόλιγουντ, δεν θα μπει εύκολα σε βρετανικά καλούπια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: