Μάργκαρετ Τριντό: Η χίπισσα που εγκατέλειψε τα παιδιά της για μια ζωή γεμάτη ναρκωτικά και σεξ

Κοινοποίηση:
margaret-trido-i-xipissa-pou-egateleipse-ta-paidia-tis-gia-mia-zoi-gemati-narkotika-kai-seks.col-8

«Η μάνα του Τριντό έχει κάνει σεξ με όλους τους Rolling Stones» είχε πει κάποτε ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με το βιβλίο της πρώην υπαλλήλου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ. Και μπορεί αυτό τελικά να μη συνέβη ποτέ, αλλά η Μάργκαρετ Τριντό, η μητέρα του Πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν, όχι μόνο μπορούσε να κάνει τα λεγόμενα του Τραμπ πραγματικότητα, αλλά ήταν ικανή για πολλά περισσότερα. Βλέπετε η Μάγκι, δεν ήταν μόνο σύζυγος Πρωθυπουργού, και πιο συγκεκριμένα του Πιερ Τριντό, πατέρα του Τζάστιν, αλλά μία ιδιαίτερη προσωπικότητα της δεκαετίας του ’70, ένα παιδί των λουλουδιών που λάτρευε τα πάρτι, τους σταρς της ροκ και τα ναρκωτικά, και προτίμησε να εγκαταλείψει τα τρία της παιδιά προκειμένου να ζήσει όσα θεωρούσε ότι είχε στερηθεί μέχρι τότε.

Βλέπετε η Μάγκι, δεν ήταν μόνο σύζυγος Πρωθυπουργού, και πιο συγκεκριμένα του Πιερ Τριντό, πατέρα του Τζάστιν, αλλά μία ιδιαίτερη προσωπικότητα της δεκαετίας του ’70, ένα παιδί των λουλουδιών που λάτρευε τα πάρτι, τους σταρς της ροκ και τα ναρκωτικά, και προτίμησε να εγκαταλείψει τα τρία της παιδιά προκειμένου να ζήσει όσα θεωρούσε ότι είχε στερηθεί μέχρι τότε.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Μάργκαρετ έζησε μία ζωή γεμάτη υπερβολή, λάμψη και απίστευτες ηδονές, με αποκορύφωμα εκείνη τη συναυλία των Rolling Stones το 1977 όπου η Μάργκαρετ κοιτούσε με δέος όλο το βράδυ τον Μικ στα μάτια ενώ κάποια στιγμή ανέβηκε στη σκηνή και έκατσε στα πόδια του. Αμέσως οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου. Λίγο καιρό μετά έδωσε ένα μεγάλο πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου, με επίτιμους καλεσμένους το διάσημο συγκρότημα, με απώτερο ίσως σκοπό να ξελογιάσει τον Μικ. Ο ίδιος χρόνια μετά θα έλεγε: «Ήταν ένα πολύ άρρωστο κορίτσι που αναζητούσε μανιωδώς κάτι. Δεν ξέρω αν το βρήκε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το βρήκε σε μένα. Δεν θα την πλησίαζα ούτε οπλισμένος», είχε πει διαψεύδοντας τον Τραμπ και αποκαθιστώντας την τιμή της Μάργκαρετ, όχι όμως και στο ευρύ κοινό το οποίο συνέχισε να της χρεώνει ως εραστή τον σταρ της ροκ.

«Ήταν ένα πολύ άρρωστο κορίτσι που αναζητούσε μανιωδώς κάτι. Δεν ξέρω αν το βρήκε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το βρήκε σε μένα. Δεν θα την πλησίαζα ούτε οπλισμένος», είχε πει διαψεύδοντας τον Τραμπ και αποκαθιστώντας την τιμή της Μάργκαρετ, όχι όμως και στο ευρύ κοινό το οποίο συνέχισε να της χρεώνει ως εραστή τον σταρ της ροκ.

«Ο Πιερ μου είχε ζητήσει μόνο ένα πράγμα: Να μην τον ταπεινώσω» είχε κάποτε πει για τον σύζυγό της και Πρωθυπουργό του Καναδά, ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο της μάνας των παιδιών του μία ανήσυχη και ασυμβίβαστη γυναίκα η οποία δεν «ηρεμούσε» με κανένα τρόπο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Μάγκι εμφανιζόταν με τζιν σε επίσημες εκδηλώσεις, ενώ αρκετά συχνά άρπαζε το μικρόφωνο για να φωνάξει υπέρ της ειρήνης. Τελικά, άφησε τα παιδιά της και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει φωτογράφος. Επιθυμία της ωστόσο ήταν να παραμείνει παντρεμένη με τον Πιερ.

Στη Νέα Υόρκη γνώρισε μερικούς από τους πιο διάσημους ανθρώπους του κόσμου, ανάμεσά τους και ο Άντι Γουόρχολ. Τα Μέσα του Καναδά οργίαζαν με τις περιπέτειες της Πρώτης Κυρίας η οποία το μόνο που έκανε ήταν να «παρτάρει και να παίρνει ναρκωτικά» ενώ παράλληλα ο Πιερ προσπαθούσε να κρατήσει τα προσχήματα και να δικαιολογήσει την αγαπημένη του. Ήταν άλλωστε 29 χρόνια μικρότερή του και είχε περισσότερη κατανόηση για τις αντιδράσεις της.

Η αγάπη ωστόσο του Πιερ τελείωσε το καλοκαίρι του 1977 όταν η Μάγκι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Playgirl, κάνοντας το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Εκεί τα είπε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Για τα ναρκωτικά που έχει πάρει, τους άντρες της ζωής της και τον Άντι Γουόρχολ. Λίγο καιρό μετά βγήκε το διαζύγιό της με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, γεγονός που την ταρακούνησε για τα καλά. Το γεγονός όμως που της άλλαξε τη ζωή ήταν ο θάνατος του γιου της Μάικλ Τριντό, έπειτα από ατύχημα κάνοντας σκι. Η είδηση διέλυσε τη διάσημη οικογένεια ενώ o Πιερ Τριντό φανερά καταβεβλημένος πέθανε δύο χρόνια μετά. Όσο για τη Μάγκι, άρχισε να μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές, μη μπορώντας να διαχειριστεί την απώλεια. Τελικά διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

Σήμερα, είναι 78 ετών, έχει γράψει τρία βιβλία, τα «The Time of Your Life», «Changing my mind» και «Beyond Reason» ενώ έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση του κοινού για τις ψυχικές ασθένειες. Όπως είχε κάποτε πει: «Ήμουν μία υπέροχη σύζυγος και μητέρα όταν ήμουν καλή, αλλά όταν ήμουν κακιά, ήμουν ό, τι χειρότερο στον πλανήτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ο γκειτς εχει επιστρατευσει στη παγκοσμιοποιηση τις πιο ανωμαλες οικογενειες
    τρυντο-μακρον-μητσοτακη-μπαιντεν-ομπαμα-μει-μερκελ-τζονσον-ρουτε-καμαλα χαρις-ροτσιλντ-σορος τζουνιορ( τραβεστι)-μπουτιγκειγκ-φαουτσι-σβαμπ-ο σαλλιβαν-εβανς-παπαδημητριου(πατερα και κορη)-στολτεμπεργκ-λαγκαρντ-αναστασιαδη-κουρτς-σαντσεθ-ντραγκι-κοντε και 3000 αλλους με διαφορα ψυχολογικα προβληματα
    ακομη και οι πομπεο και ρος του τραμπ μπροστα σε αυτους τους ανωμαλους ειναι φυσιολογικοι

  2. Παρόλαυτα συνεχίζουν να κολυμπάνε σε εκατομμύρια αν όχι δις κάτι τέτοιοι ‘χίπηδες’ και μάλιστα σε μεγαλύτερες πισίνες…..
    Το 1995 ήταν ενάντια στο δημοψήφισμα για ανεξαρτησία των Γάλλων του Κεμπέκ. Πότε ‘σοσιαλιστές’ πότε καπιταλιστές, πάντα όμως παρτάκηδες και διεθνιστές.

  3. Ο Τζάστιν Τριδό είναι μαθητής τού Γερμανοεβραίου Κλαρλ Σβάμπ κα΄σέ λόγο πού έβγαλε στόν ΟΗΕ τόνισε ότι ή πανδημία τού κορωνοιού είναι ή ευκαιρία γιά τήν “Μεγάλη Επανακκίνηση”.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.