Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει «βόμβα» με Μπαπέ για αντικαταστάτη του Ρονάλντο -Εναλλακτική λύση ο Όσιμεν

Κοινοποίηση:
jy

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, και σύμφωνα με την Mirror, δεν είναι άλλος από τον σούπερ σταρ της PSG και της εθνικής Γαλλίας, Κιλιάν Μπαπέ.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ψάχνουν έναν top-class επιθετικό, μετά την εκρηκτική συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον τεχνικό της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ και στη διοίκηση με αποτέλεσμα να δει τη πόρτα της εξόδου.

Το συμβόλαιό του CR7 έχει πλέον λήξει, απελευθερώνοντας ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του μισθολογικού προϋπολογισμού της Γιουνάιτεντ και επιτρέποντάς στη διοίκηση να αναζητήσει τον αντικατάσταση του.

Πάνω από 150 εκατ. λίρες θα κοστίσει η μεταγραφή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Mirror, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να φέρει τον σταρ της PSG και της Γαλλίας, τον Ιανουάριο στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Γάλλος σούπερ σταρ κοστολογείται πάνω από 150 εκατομμύρια λίρες, συν ένα παρόμοιο πακέτο αποδοχών με αυτό που λάμβανε ο Ρονάλντο, περίπου 500.000 λίρες την εβδομάδα!

Εναλλακτική λύση ο Όσιμεν της Νάπολι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν δεν αποκτηθεί ο Μπαπέ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα στραφούν στην απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι, αν η ιταλική ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος σε Champions League και Serie A δεχτεί να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο.

Εάν ο Ολλανδός προπονητής της Γιουνάιτεντ καταφέρει να φέρει τον Μπαπέ τον Ιανουάριο στην ομάδα, θα προκαλέσει «σεισμό» στο νησί και την Premier League.

«Πυροβολεί» κατά ριπάς ο Μπαπέ

Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 23 ετών, ο Γάλλος επιθετικός έχει ήδη κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει σκοράρει 221 τέρματα με Μονακό και Παρί.

Την Τρίτη που μας πέρασε, βρήκε δύο φορές δίχτυα στο πρώτο ματς της Γαλλίας εναντίον της Αυστραλίας στο Κατάρ, για το Μουντιάλ.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το 2025. Συνεπώς αν η Γιουνάιτεντ ή οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος θέλει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να πληρώσει αδρά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 160 εκατομμύρια λίρες. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: