Μάνα πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου για να ανάψει καντήλι στον τάφο του παιδιού της: «Έκανα κάτι παράνομο, δικάστε με!»

Κοινοποίηση:
1

Συγκλονίζει η ανάρτηση μίας μάνας από την Πάτρα, η οποία μην μπορώντας να ανάψει το καντήλι του παιδιού της, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, πήδηξε τα κάγκελα του Β΄ νεκροταφείου της Λεύκας.

Είχε χάσει τον 17χρονο γιο της πριν λίγα χρόνια σε τροχαίο.

Μάλιστα, το γνωστοποίησε η ίδια μέσω της προσωπικής σελίδας της στο Facebook, γράφοντας μεταξύ άλλων πως: «Εγώ έκανα κάτι παράνομο, δικάστε με, για τα παιδιά μου θα έκανα τα πάντα».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε χθες ότι τα κοιμητήρια(!) θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να μην μπορούν να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι περιμένετε από ανεγκεφαλους τύπου Χαρδαλια ! Είναι δυνατόν να κλείσουν τα Κοιμητηρια, πού γιά τίς ατυχείς μάνες η καθημερινη επίσκεψη στόν τάφο του παιδιού τους γιά να στάξουν τα δάκρυα τους είναι ο μοναδικος πλέον τρόπος παρηγοριάς .

  2. Μπαβο στη Μανα. Μπραβο που δεν τους ακουσε.Μπραβο που πηγε στο νεκροταφείο να αναψει το καντηλη του παιδιου της. Ορισμενοι πολιτικοι δεν εχουν αισθηματα…κριμα…

  3. Και πολυ καλα εκανε. Το μονο που μπορει να κανει για το παιδι της. Ρεσπεκτ.

  4. Εύγε στην ΜΑΝΑ. Ακόμα υπάρχουν Ελληνες που πιστεύουν οτι όλα αυτά γίνονται γιατί η κυβέρνηση μας σέβεται. Ο σεβασμός του κράτους στους πολίτες ξεκινάει απο το σεβασμό στους νεκρούς, άλλα αυτό το κράτος δεν σέβεται ούτε τους νεκρούς ούτε τους ζωντανούς.

Comments are closed.