ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Περιστατικό με «οσμή» απαγωγής μαθητή στην Αρεόπολη!

Κοινοποίηση:
peripoliko-nyxta

Ένα περίεργο περιστατικό που προβληματίζει την τοπική κοινωνία σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή 2/12 στην Αρεόπολη Αν. Μάνης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», περίπου στις 6:15΄ το απόγευμα, ένας μαθητής ηλικίας 12 ετών, είχε τελειώσει την προπόνηση του στο κλειστό γυμναστήριο Αρεόπολης και ανέμενε στον περιβάλλων χώρο τους γονείς του για να τον παραλάβουν με αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια της αναμονή, όμως, ένα παλαιό λευκό ΙΧ όχημα εμφανίστηκε στο σημείο και σταμάτησε μπροστά από τον μαθητή. Από το όχημα αποβιβάστηκε ένας άγνωστος μεσήλικας άνδρας (περίπου 50 ετών), ο οποίος προσέγγισε τον μαθητή και τον ρώτησε εάν θέλει να τον μεταφέρει κάπου. Ο μαθητής αρνήθηκε και επέστρεψε στο εσωτερικού του γυμναστηρίου για να επιστρέψει λίγο αργότερα μαζί με άλλα άτομα. Το λευκό όχημα και ο άγνωστος άνδρας, ωστόσο, είχαν αποχωρήσει από το σημείο. Ο μαθητής ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους ανέφεραν το περιστατικό στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Άμεσα ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα και συγκεντρώνεται προανακριτικό υλικό για τη συγκεκριμένη περίεργη υπόθεση που ανέδειξε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης, εφιστώντας την προσοχή στους γονείς.

Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παραπάνω περιστατικό δεν συνιστά από μόνο του ποινικό αδίκημα, ούτε στοιχειοθετείται με σαφήνεια ενδεχόμενης απαγωγής, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί αντικείμενο προς διερεύνηση. Έτσι, συνεχίζεται η συλλογή πληροφοριών για ένα συμβάν που θορύβησε την τοπική κοινωνία της Αρεόπολης και την ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

lakonikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: