ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Γνωστός γιατρός ξεσπάθωσε κατά της παγκόσμιας ιατρικής τυραννίας! “Το lockdown είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ce9aceb1ceb4ceb4ceb4

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μας προϊδεάζουν για ένα β’ lockdown ο Καθηγητής Φυσιολογίας Jean-François Toussaint γιατρός στο Hôtel-Dieu και Διευθυντής του IRMES (Institut de recherche biomédicale et d’épidémiologie du sport /Irmes) στο Institut national du sport, de l’expertise et de la performance (Insep) αντεπιτίθεται και δηλώνει “το lockdown ήταν ένα όπλο μαζικής καταστροφής ”.

Πολύ σοβαρή καταγγελία από πολύ επίσημα χείλη για να την παρακάμψει κανείς…

Ο καθηγητής Jean-François Toussaint μόνιμος προσκεκλημένος στα τηλεοπτικά πλατώ ως ειδήμονας όλη αυτή την περίοδο ξεσπάθωσε στις 16 Σεπτέμβρη σε μια συνένετυξή του αυτή τη φορά στο Sud Radio. Αυτός κυρίως εκτίμησε ότι δεν υπήρχε καμιά “σημαντική επαναύξηση ” θανάτων στην Ευρώπη,ότι η καραντίνα το lockdown ήταν ένα “όπλο μαζικής καταστροφής” του οποίου οι συνέπειες δεν “υπολογίστηκαν”,και θύμισε ότι η υπερθνησιμότητα στη Γαλλία σχετισμένη με την επιδημία έκτοτε εκτιμάται σε “12.000 με 15.000 θανάτους από το Institut national Δημογραφικών Μελετών.”

 

“Βλέπουμε μια αύξηση στην Ευρώπη και τη Γαλλία των θετικών υποκειμένων, δεν μιλάω για ασθενείς κι αυτή η τάση είναι 15 φορές πιο αδύναμη από το Μάρτη. […] Ο αριθμός των νεκρών δεν επαναυξάνει με σημαντικό τρόπο καθώς μας το υποσχέθηκαν όλοι τις 15 μέρες από την αρχή του μήνα Απρίλη. Στη Γαλλία η επαναύξηση που αντιλαμβανόμαστε έχει μια τάση 300 φορές κατώτερη συγκριτικά με το tsunami του μήνα Μάρτη…”

“[Στην Ευρώπη] είμαστε από την αρχή Ιουλίου μεταξύ 200 και 250 θανάτων ημερησίως χωρίς αύξηση ενώ ήμασταν στους 5.000 θανάτους στα μέσα Απρίλη. Δεν υπάρχει καμιά επαναύξηση σε σχέση με το σύνολο των ευρωπαϊκών δεδομένων […].Υπήρξε ένα μόνο κύμα αυτό Μαρτίου-Απριλίου που αύξησε λίγο κοντά στους 115.000 θανάτους υπεράριθμους συγκριτικά με 2019 και 2018 επί του συνόλου των ευρωπαϊκών χωρών”.

“Από τους 30.000 θανάτους [που αποδίδονται στον Covid] πρέπει να δούμε ότι η παραπάνω θνησιμότητα στη Γαλλία είναι μόνο μεταξύ 12.000 και 15.000 σε σύγκριση με άλλα χρόνια. […] Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημογραφικών Μελετών μειώνει κατά το ήμισυ τον συνολικό αριθμό των θανάτων που αποδίδονται σήμερα στον Covid, δεν είμαστε 30.000 θάνατοι, έχουμε 12.000 έως 15.000 επιπλέον θανάτους. “” Στην πραγματικότητα, το lockdown είναι ένα κοινωνικό εργαλείο μεγαλειώδες , είναι το μόνο όπλο μαζικής καταστροφής που χρησιμοποιήθηκε τον 21ο αιώνα, δεδομένου ότι είναι το μόνο που αφορούσε σχεδόν το ήμισυ της ανθρωπότητας. […] Οι κοινωνικοοικονομικές συνέπειες που θα προκύψουν τώρα δεν θα αφορούν τους συμβούλους που κάθονται στη βεβαιότητα τους, αλλά τις νεότερες γενιές που θα πρέπει να ακολουθήσουν. […] Και όταν δεν είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε αυτές τις συνέπειες, συνεχίζουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν σε μια κρίση υγείας που δεν είναι πια παρούσα ». “Τ΄αποτελέσματα της καραντίνας που ανατρέπει την οικονομία […] απέσυραν 30 με 40% των μέσων της έρευνας … »covidinfos.net 17/9/20

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: