ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό! Παρά την θλίψη τους οι οπαδοί της Φράιμπουργκ είδαν όλη την απονομή του Κυπέλλου(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η Φράιμπουργκ, μια από τις ελάχιστες πλέον ομάδες της Μπουντεσλίγκα που έχει παραμείνει συνειδητά αθλητικός σύλλογος (δηλαδή το 100% των μετοχών της ανήκει στα 35.000 μέλη που αποφασίζουν για τα πάντα, γιατί “το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να ανήκει σε έναν άνθρωπο, το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους μας”), έφτασε χθες πολύ κοντά στο πρώτο κύπελλο της ιστορίας της αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι από την ομάδα της Ρέντ Μπουλ.

Πριν τον τελικό οι οπαδοί της μοίρασαν φυλλάδια που προειδοποιούσαν τους πάντες ότι πρέπει να σεβαστούν τις κερκίδες που τους φιλοξενούν, γιατί είναι οι κερκίδες των οπαδών της Χέρτα, και ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε ρατσιστικά συνθήματα.

Μετά το τέλος και παρά την πίκρα τους έμειναν σχεδόν όλοι στις θέσεις τους, περίμεναν τους παίκτες να παραλάβουν τα μετάλλια τους και τους κάλεσαν για να τους αποθεώσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. απαπαπαααα….. κρυ@κ@λοι γερμαναραδες……. που ειναι η ζωντανια, η τρελλα και η ελληνικη μοριοχτυπηση?? κρυοι…. ακομη κρυοτεροι και απο τον τακουλα…… πφφφ πφφφ…… δεν μπορουν ολοι να ειναι κανιβαλεξ ελληνικους ποδοσφαιρικους……..

Comments are closed.