ΜΠΟΥΜ!!!! Εθνικές εκλογές τον Ιούνιο – Αποκάλυψη – βόμβα λίγα λεπτά μετά τα ΕΧΙΤ POLLS

Κοινοποίηση:
2369435-1

Ένα απροσδόκητα καλό ή πολύ κακό αποτέλεσμα για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί να παρακινήσει τον «υποδαυλιστή» ηγέτη της χώρας να κηρύξει εθνικές εκλογές μέσα στον Ιούνιο, αντί να ολοκληρώσει τη θητεία του τον Οκτώβριο, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg σε ανάλυσή του για τις σημερινές ευρωεκλογές και το μέλλον της Ευρώπης.

Καθώς οι Ευρωπαίοι κατευθύνονται προς τις κάλπες, το αποτέλεσμα θα καθορίσει ποιος θα ηγηθεί της ηπείρου τα επόμενα χρόνια και μπορεί να ανατρέψει τις κυβερνήσεις ορισμένων χωρών.

Το Bloomberg παραθέτει μερικά από τα σημεία-κλειδιά των φετινών ευρωεκλογών, και τι θα σημαίνουν για το μέλλον της Ευρώπης.

Ελλάδα

Ένα απροσδόκητα καλό ή πολύ κακό αποτέλεσμα για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί να παρακινήσει τον «υποδαυλιστή» ηγέτη της χώρας να κηρύξει εθνικές εκλογές μέσα στον Ιούνιο, αντί να ολοκληρώσει τη θητεία του τον Οκτώβριο.

Αυτό θα μπορούσε να θέσει ένα πρόωρο τέλος σε μια εκτεταμένη προεκλογική περίοδο που χαρακτηρίζεται από παροχές και έχει αναζωπυρώσει την ένταση με τους πιστωτές. Μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για τον Τσίπρα ή να επιβεβαιώσει την ανθεκτικότητά του, τονίζει το πρακτορείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: