ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ …ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΒΙΑΣΑΝ ΤΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΝΑΟ” ΤΗΣ. ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΙ” ΕΛΛΗΝΕΣ

Κοινοποίηση:
kanellopoulos-kasidiaris (1)

Η “επόμενη ημέρα” της ψήφισης της πραξικοπηματικής  τροπολογίας θα έχει πολλές και μεγάλες εκπλήξεις. Δολοφόνησαν   τη δημοκρατία μέσα στο «Ναό» της  ίδιοι οι “υμνητές” της και θα εισπράξουν τα επίχειρα. Ήδη τρέμουν από χθες το βράδυ για το πώς θα κινηθούν και πώς επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα οι εκατονταδες  χιλιάδες “αποκλεισμένοι” ψήφοι!

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης και την ψήφιση του εκτρώματος χθες  στη Βουλή τα κυβερνητικά και γενικότερα τα συστημικά παπαγαλάκια προσπαθούσαν να περάσουν την εικόνα ότι έστω και με δυσκολία και προβλήματα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην παρουσία και την συμμετοχή του Ηλία Κασιδιάρη και του κόμματος Έλληνες στις επόμενες εκλογές. Μόνο που στην πραγματικότητα έχει συμβεί το εντελώς αντίθετο. Δεν είναι το τέλος αλλά είναι η αρχή μιας καινούργιας φάσης όχι μόνο για τα πολιτικά πράγματα με τη στενή έννοια αλλά συνολικά για τη δημόσια ζωή του τόπου και την ίδια τη λειτουργία του πολιτεύματος.

Από σήμερα πράγματι δεν θα είναι τίποτε ίδιο αλλά όχι με την έννοια και τη μορφή που πιστεύουν και επιδιώκουν οι βιαστές και οι εγκληματίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας που κατά τα άλλα οι ίδιοι πρεσβεύουν και υποστηρίζουν. Από σήμερα ξεκινάει μία σκοτεινή περίοδος η οποία όμως θα είναι σκοτεινή και κατάμαυρη για τους ίδιους τους θύτες και όχι όπως νομίζουν για τα θύματά τους.

Αν μάλιστα έχουν λίγο μυαλό ακόμη και μπορούν να καταλάβουν ποιο ασκό του Αιόλου έχουν ήδη ανοίξει, το μόνο που τους απομένει είναι να ελπίζουν -αν όχι να επιδιώξουν- στις 5 Μαΐου η ολομέλεια του πρώτου τμήματος του Αρείου πάγου να ακυρώσει το ίδιο τους το πραξικόπημα και να επαναφέρει τα πράγματα στην κανονική τους βάση. Και λέμε να ελπίζουν και όχι σίγουρα να επιδιώξουν, γιατί λέμε να πάρουμε … τοις μετρητοίς το ψέμα ότι δεν παρεμβαίνουν στην δικαιοσύνη και ότι δήθεν η συνάντηση του Γεραπετριτη με τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου πάγου κ. Τζανερρίκο ήταν απλώς για «θεσμική διαβούλευση» όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και όχι για να του ασκηθούν πιέσεις να υποταχθεί στις κυβερνητικές επιθυμίες…

Αν πάντως όπως πιστεύουν όλοι εξάλλου, το παρακράτος του Μάξιμου και του Κούλη παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, τότε έχουν λίγες μέρες περιθώριο ακόμα να το…ξανασκεφτούν και να κουνήσουν το κεφάλι τους μας και καταλάβουν σε τι παγίδα έχουν πέσει οι ίδιοι. Καλύτερα να πάθουν  ζημιά από τον διασυρμό από τον άρειο πάγο και να γίνουν οι εκλογές κανονικά γιατί αυτό θα είναι πολύ λιγότερο και πολύ πιο ακίνδυνο για τους ίδιους -και το πολιτικό τους σύστημα- από αυτά που τους έρχονται σε διαφορετική περίπτωση

Αν επιμείνουν στην ολοκλήρωση του πραξικοπήματος νομίζοντας ότι ξεμπερδεύουν με τους ανεπιθύμητους πολιτικούς αρχηγούς κόμματα και ψηφοφόρους, τότε πολύ σύντομα θα αντιληφθούν ότι αυτό θα έχει γυρίσει μπούμερανγκ.

Ήβη από σήμερα δεν μπορούν να μιλάνε για Δημοκρατία ή ελευθερία γιατί ι αυτό έχει καταντήσει πια το μεγαλύτερο ανέκδοτο, αν και δεν είναι να γελάμε με αυτά. Είναι ένα έγκλημα εκ προμελέτης με ανυπολόγιστες και μακροπρόθεσμες συνέπειες. Αυτοί που τάχατες μιλάμε για δημοκρατία και συνταγματικό τόξο είναι οι μεγαλύτεροι -και με τη βούλα- πια παραβάτες, βιαστές, εχθροί της δημοκρατίας και θιασώτες της παραβίασης του Συντάγματος…

——————

Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη μέσα στα επιτελεία και στα κομματικά τους καταγώγια έχει πέσει μεγάλος τρόμος γιατί αυτό είναι και το μόνο θέμα που συζητείται πια στην κοινωνία ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει και τι όχι ο ο καθένας. Στις πραγματικές και εσωτερικές δημοσκοπήσεις που κάνουν και τις οποίες δεν τολμούν φυσικά να εμφανίσουν, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ποσοστό εκείνων που διαφωνούν με αυτή την πραξικοπηματική ρύθμιση είναι μεγαλύτερο από εκείνους που συμφωνούν. Πάνω από τους μισούς τουλάχιστον Έλληνες απαντούν ότι τέτοιοι αντισυνταγματιοί περιορισμοί είναι απαράδεκτοι, ότι δεν θα έπρεπε να τίθενται και ότι σε κάθε περίπτωση ο ψηφοφόρος είναι αυτός που στην κάλπη θα αποφασίσει ποιοι πώς και με ποιο ποσοστό θα τον εκπροσωπήσουν. Φαίνεται καθαρά επίσης ότι όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες έχει μεγαλώσει κατά πολύ τη δυναμική του κόμματος Έλληνες και τα ποσοστά που θα έπαιρνε αν γίνονταν τώρα οι εκλογές. Αν μάλιστα όλα αυτά προστεθούν στην οργή της ελληνικής κοινωνίας που μετά την τραγωδία των Τεμπών εκτινάχθηκε στα ύψη, τότε καταλαβαίνουμε εύκολα όσο και να το κρύβουν ότι μιλάμε για μία τεράστια ανατροπή μέσα στην Ελληνική κοινωνία και στο εκλογικό σώμα.

———————-

Τα ποσοστά του κόμματος Έλληνες ήταν ήδη τις προηγούμενες ημέρες σε διψήφιο ποσοστό υπερδιπλάσιο δηλαδή και από αυτό που αναγκάζονται να παρουσιάσουν οι συστημικές δημοσκοπήσεις και η τάση είναι συνεχώς ανοδική. Ακόμη και ψηφοφόροι που δεν είχαν ποτέ καμία ιδιαίτερη σχέση με αυτό το χώρο από αντίδραση και αγανάκτηση για την αδικία που συμβαίνει, εκφράζουν όχι μόνο την συμπάθεια τους αλλά και την διάθεσή τους να βρουν τρόπο να το υποστηρίξουν στην πορεία προς τις εκλογές. Για αυτό και αναμένεται ότι από δω και πέρα το ρεύμα όχι απλώς θα μεγαλώνει και σε φουντώνει αλλά θα γίνει και τσουνάμι που θα τα παρασύρει όλα. Για αυτό λέμε ότι δεν είναι τίτλοι τέλους αυτό που έγινε χθες αλλά η αρχή ενός νέου κύκλου. Και επειδή μάλιστα αυτό το ποσοστό ή με διψήφιο και ολοένα μεγαλώνει, αν η πραξικοπηματική απαγόρευση επικυρωθεί από τον άρειο πάγο τότε αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες απαγορευμένοι ψήφοι ανάλογα με το πώς θα κινηθούν την ημέρα των εκλογών δεν θα επηρεάσουν απλώς το αποτέλεσμα αλλά και θα το κρίνουν. Θα παίξουν δηλαδή καταλυτικό ρόλο αφενός μεν στην πλήρη κατάρρευση του Κούλη Μητσοτάκη και από κει και πέρα όλες αυτές οι χιλιάδες ψήφοι θα κρίνουν και το ποια κυβέρνηση και από ποιους θα μπορέσει να σχηματιστεί!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. τελικα το κομμα Ελληνες θα κατεβει στις εκλογες?? τι θα κανουμε αν του απαγορεψουνε να κατεβει??

    1. Δεν θα τολμήσει κανένας να υπογράψει απαγόρευση νομίμου Ελληνικού κόμματος. Μην ακούω αηδίες για ψήφους στους προδότες του συριζα! Κανένας Έλληνας δεν πρέπει να δεχθεί απαγόρευση των Ελλήνων επειδή το θέλει η νδούλα των παιδοβιαστών, το κλεφτοπασόκ και ο συριζα των λαθρομεταναστών και του καταδικασμένου Παππά. Εμείς που δεν είμαστε μέλη του κόμματος του Ηλία έχουμε γίνει οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ. Στέφανε, πρέπει να είμαστε εκατομμύρια.

  2. Φανταστειτε ποσο προδοτικη κυβερνηση ειναι η Μασωνικη ΝΔ….
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
    ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ,
    ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…
    Και προσπαθουν να αποκλεισουν τους Ελληνες
    να ψηφισουν το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…….
    Επι πλεον δωσανε εκλογικο δικαιωμα
    σε εκατονταδες χιλιαδες λαθρομουσουλμανους
    να ψηφιζουν στην Ελλαδα……….
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ….
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”…
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κ.ΤΖΕΝΕΡΙΚΟΥ
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν …
    Στις 21 Μαιου θα ειμαστε παροντες στην καλπη,
    με ποσοστο πανω απο 15% ,
    οπως ομολογησε και ο ιδιος ο Βοριδης….
    KAI ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….
    Ερχονται οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  3. η μαγισσα τηs ΑΠΟΧΗΣ-MAGICA DE SPELL η ανεραστη σκ@τογρι@ κ.kolompoyri
    το πορδοβουλωμα φραπογαλοs ντωτοροs νατοs νατοs ο ζωηs ο φευγατοs
    ο μεταναστηs μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα απο το Τζιμπουτι,αργομισθοs μεθυστακαs βαψομαλλιαs κρατικοδιαιτοs ψυχοπαθηs του Πεταλωτη
    ο αστρατευτοs φυγοστρατοs φυγοδικοs πλαστογραφοs μπουγατσαs κυδωνιατηs
    το περι περι νουμερο προυτσ
    γκεστ σταρ ο εσχατογεροs παρθενοπιπηs Τεο Τιτοs Χατζηκλανωγοs σεντονιακιαs
    οι ψευτοΜπατριωτεs του ΚΛΟΥ
    ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  4. Θα κατέβει ο Κανελλόπουλος???τι σκατα θα ψηφίσουμε τώρα????μίλα ρε Χίο…Άντε ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ Δημοκρατικών ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!

  5. Μην σπαταλατε την ψηφο σας σε μικρα κομματα χωρις προοπτικη…
    Αν θελετε να τιμωρησετε αυτους που ρημαξανε την Πατριδα ,
    μια επιλογη εχουμε….Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ….
    Κατα δηλωση Βοριδη το Εθνικο κομμα ειναι στο 15%….
    Αν εχεις 10 μικρα πατριωτικα κομματα
    και παρουν απο 0,5% εως 1%
    δεν κανεις τιποτα….μηδεν βουλευτικες εδρες………
    αν ενωθουν το ποσοστο θα γινει πολυ πανω απο 15% ,
    λογω νεας δυναμικης…για δειτε την διαφορα………
    Με ενα ισχυρο πατριωτικο κομμα στην Βουλη ,
    οι ανθελληνες καθεστωτικοι θα φρεναρουν
    τα Εθνοπροδοτικα τους σχεδια……
    Τωρα ξεπουλανε την Ελλαδα χωρις να υπαρχει αντιλογος..
    Οσοι αισθανονται ΕΛΛΗΝΕΣ παμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
    με το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Αν παμε χωριστα , θα κανει παρτυ ο Κουλης και ο Συριζα..

  6. Είναι γεγονός ότι ποτέ άλλοτε το σύστημα δεν έχει φοβηθεί τόσο πολύ ένα καρτοτηλέφωνο. Ο Ηλίας τους έχει κάνει να χορεύουνε μέσα από τη φυλακή που άδικα βρίσκεται. Αν και υπάρχουν και κάποιοι έντιμοι δικαστές, ωστόσο η Δικαιοσύνη είναι απλά παραδουλεύτρα της εκτελεστικής εξουσίας. Η διάκριση των εξουσιών είναι σα τα παραμυθάκια για τα μικρά παιδιά. Αν ήταν ελεύθερος ο Ηλίας τα ποσοστά θα ήταν εκρηκτικά. Τον στόχο τους λοιπόν οι “δημοκράτες” τον έχουνε πετύχει. Σε κάθε περίπτωση ότι και να αποφασίσει η “αμερόληπτη” Δικαιοσύνη, εμείς θα ψηφίσουμε ότι πει ο Πρόεδρος Κανελλόπουλος. Στην οικογένεια έχουμε ήδη αποφασίσει ότι έτσι θα γίνει. Όλοι θα ψηφίσουμε ότι αποφασιστεί. Το εχθρικότερο και ανθελληνικότερο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία, όλοι οι άλλοι δεν είναι τόσο εγκληματίες. Έφτασε μέχρι και σε δολοφονίες Ελλήνων προκειμένου να χτυπήσει τους εθνικιστές.

  7. Θα υπάρξει εθνικός διχασμός,αν αποκλειστεί Ελληνικό κόμμα την ώρα που κατεβαίνουν κόμματα που υποστηρίζουν λαθρομετανάστες και μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Αν μια,στο εκατομμύριο ξεφτιλθστούν τόσο πολύ, να φροντίσει ο Κανελλόπουλος και ο Ηλίας να έχουν δεύτερο κλομμα(με δικούς τους υποψηφίους) που δεν μπορούν να τους αποκλείσουν και αυτούς! Σε κάθε περίπτωση, προτείνω σε Βορίδη να πάει στον Ανταρσύα του Κωνσταντίνου γιατί απλό Έλληνα δεν θα βρει ψήφο ο πρώην γραμματέας της νεολαίας της ΕΠΕΝ! Που λέει για φασίστες τους πατριώτες Έλληνες και συντάχθηκε με τις θέσεις του . Ανταρσύα !

  8. Υπολογιζω οτι θα υπαρχει καποιο αλλο κομμα ετοιμο, με τον Κανελλοπουλο, και χωρις τον Κασιδιαρη. Για την εσχατη περιπτωση. Ο εισαγγελεας πρεπει να μπει στη Βουλη, και να γινει η φωνη του Κασιδιαρη…

  9. Όποιος μπορεί να φανταστεί τί ακριβώς έχουν κάνει στον Κασιδιάρη όλα αυτά τα χρόνια, θα πάρει ένα όπλο και θα τους πάρει παραμάζεμα. Του φόρτωσαν εγκληματική οργάνωση, με παρέμβαση στη δικαιοσύνη, και αυτό θα τον ακολουθεί για όλη του τη ζωή. Τον πετούν έξω από την πολιτική, με αυτό το πρόσχημα. Και μάλιστα πρωτόδικα, ούτε καν τελεσίδικα. Τους δίνεται το δικαίωμα να τον αποκαλούν εγκληματία, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν. Τον αποκλείουν από δουλειές, είναι δύσκολο να βρεις δουλειά όταν έχεις τη σφραγίδα του εγκληματία. Γενικώς του φόρτωσαν μια ρετσινια, επειδή ένας τύπος άσχετος με τον Κασιδιάρη, σκότωσε για κάποιο λογο έναν άλλον. Και μετά παρέμεινε στο σημείο και έλεγε “εγώ το έκανα, είμαι Χρυσή Αυγή”. Ύποπτα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα βρει το δίκιο του κάποια στιγμή ο Κασιδιάρης σε δεύτερο βαθμού, το γεγονός είναι ότι εντελώς πουστικα του τα έκαναν όλα αυτά…

  10. Το σκηνικό της απάτης που στήθηκε για τον Κασσιδιάρη.

    ‘Όποιος νομίζει ότι η μαφία του πολιτικού συστήματος στήνει οφθαλμοφανές απάτες εύκολα αντιλήψημες αυταπατάται. Τα τυράκια, δολώματα που σερβίρονται , είναι για να εγκλωβίσουν την σκέψη του απλού αλλά και του μέσου παρατηρητή. Όσοι αντιλήφθησαν και συνειδητοποίησαν το μέγεθος της απάτης του κορονοιού, καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε να κάνουμε με απλούς απατεώνες αλλά με παμπόνηρους δολοπλόκους. Το ότι ο αριστερός φρονημάτων αντιεισαγγελέας στα εβδομήνταπέντε του αποφάσισε και δημιούργησε κόμμα με δήθεν πατριωτικές θέσεις πριν έναν μόλις χρόνο, όντας μέρος του συστήματος για πάνω από σαράντα χρόνια κάτι λέει…Λέει ότι αυτό σχεδιάστηκε από κάποιους για να είναι το διαβατήριο ώστε να πλησιάσουν και να πείσουν τους κύκλους του Κασσιδιάρη, για την φερεγγυότητα του ….και έλλειψη διορατικότητας από μεριάς των συμβούλων του Κασσιδιάρη, έπεσαν στην παγίδα του συστήματος ή είναι και αυτοί μέρος της παγίδας. Τον πρότειναν λοιπόν ή έπεισαν τον Κασσιδιάρη, αδυνατώντας ο ίδιος μέσα από το κελί του, να έχει σφαιρική αντίληψη. Είναι γνωστό ότι ο χώρος του εθνικισμού επειδή ιδεολογικά είναι αήττητος αφού ο εθνικισμός είναι η… κατά φύση συμπεριφορά, το σύστημα έχει φροντίσει να τον γεμίσει με παράσιτα… Η αντίσταση κάποιων δικαστικών είναι για τα μάτια του κόσμου γιατί η δικαιοσύνη θα βγει αλώβητη από αυτό, αφού είναι μέρος του συστήματος ….και θα επιτρέψει στο κόμμα να κατέβει δείχνοντας δήθεν αντικειμενικότητα, αλλά όχι στον Κασιδιάρη. Ο εισαγγελέας από την άλλη αλλάζει την διοικούσα επιτροπή αλλά και μέρος από αυτούς που θα κατέβουν υποψήφιοι βάζοντας και δικούς του που θα εκλεγούν. Το κόμμα με την ορμή που έχει και χωρίς τον κασσιδιάρη, θα μπει στην βουλή ,και στη συνέχεια θα συνεργαστεί με την νέα δημοκρατία αφήνοντας τον κασσιδιάρη στα κρύα του λουτρού αποσβολωμένο και ηθικά λαβωμένο αφού θα χτυπηθεί η αξιοπιστία του ως ανήθικου γιατί οδήγησε τους εθνικιστές στην αγκαλιά του συστήματος αλλά θα πληγεί και η διάνοια του ως ηλίθιου αφού δεν κατάλαβε την πλεκτάνη, που παίχτηκε, και αρά θα είναι ακατάλληλος για αρχηγός στα μάτια μας. Ο Κασσιδιάρης θα έπρεπε να κατέβει μόνος του με το σύστημα να του απαγορεύει την κάθοδο έτσι θα ανακηρύσσονταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης που στις επόμενες εκλογές, όντας ελεύθερος ,θα έπαιρνε άνετα 20 τοις εκατό.

  11. ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ….

  12. Η καλύτερη λύση για την ψήφο είναι αναγραμμενη λέξη Έλληνες πάνω στα ονόματα των άλλων “κομματων” έτσι θα ξέρουμε και το ποσοστό που θα περνάμε . Εκείνο που συμβαίνει είναι ότι δεν υπάρχουν Έλληνες πάρα μόνο Ελλάδα.Οι μοναδικοί Έλληνες που υπάρχουν είναι οι Έλληνες του Εθνικού κόμματος. 6

  13. Εάν τελικά αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη οι οπαδοί του τι θα ψηφίσουν Είναι μαγαλο ερώτημα Λογικά πρέπει ΣΥΡΙΖΑ και ο Μητσοτάκης αν η ΝΔ βγει δεύτερη πάει στην βίλα του η στην Γερμανία που υπαγεται Πρέπει να υπάρχουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις και αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό Εν τελεί ο Κασιδιάρη ειναι ο ρυθμιστής της επόμενης πενταετίας

  14. Οι δικαστές και εισαγγελείς έχουν χάσει πάσαν σεβασμό προς το πρόσωπο τους πλέον, ακούστε τι λέει όλη η κοινωνία. Κανείς δεν τους έχει πλέον σε υπόληψη. Ενώ όλοι τους κατηγορούν αυτοί κρύβονται, απόδειξη ενοχής ότι είναι πιόνια και δέχονται αντάλλαγματα και λεφτά αρκεί να είναι υπακουοι με την κυβέρνηση. Η ένωση δικαστών και εισαγγελεων έχει κλειστεί στο καβούκι της, ούτε που τολμανε να βγάλουν έστω μια ανακοίνωση. Αλλά τι ανακοίνωση να βγάλουν? Έχουν πάρει τα φράγκα τους από το μαξιμου έχουν πληρωθεί και θα βγάλουν την απόφαση που τους υπαγόρευσε ο Βοριδης και σήμερα το μεσημέρι ο Οικονόμου.

  15. Κούλη φασίστα,νομίζεις πως έτσι θα ψηφίσουμε το απόκομμά σου;Μαύρο στην Κόζα Νόστρα της νουδούλας.

  16. Όσο έδωσε αποδείξεις ο προπαγανδιστής βαξεβανης για τά παραμύθια πού έλεγε, τόσο θά δώσει και αυτός τώρα.Ειναι καλός ο Μητσοτάκης καί έχει πει ότι δεν κάνει μηνύσεις καί λένε οι αντίπαλοι του ότι θέλουν.Για τον άθεο τσιπρα γιατί δεν λέτε πού μιλάει για γιορτές τό Πάσχα δεν είναι η μεγαλύτερη υποκρισία αυτή;

  17. Αυτοι που προτεινουν αποχη ,
    αν δεν ειναι βαλτοι απο την ΝΔ ,
    και ειναι απλα αγανακτησμενοι,
    ας το ξανασκεφτουν…..
    γιατι οταν θα παμε στην καλπη
    θα βρουμε μπροστα μας 2.000.000 λαθρομουσουλμανους
    με εκλογικο βιβλιαριο…..
    ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,
    ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ…
    Αυτο θελουν οι ανθελληνες πολιτικοι που ξεπουλανε την Ελλαδα….
    “Αφου δεν θα μας ψηφισεις , καλυτερα να απεχεις”
    λενε στην μασωνικη ΝΔ…
    ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
    ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ…
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλια Κασιδιαρη

    1. Είτε ψηφίσουμε είτε όχι η σινγκουλαρ λοτζικ θα βγάλει αυτούς που θέλουν οι Ροκφέλερ Ροθτσιλντ Κίσινγκερ Σόρος Γκέιτς άντε παγαινε αποδω παλιοκοπρε αμβροσακη.

    2. Εγώ πιστεύω ότι το κόμμα του Ηλία θα πάρει έγκριση αλλά αν δεν πάρει, ποιο κόμμα είναι αυτό που θα τους τσούξει περισσότερο. Θέλω μια απάντηση να δω την άποψη σου.

  18. Ερχομαστε απο Ολλανδια να ψηφισουμε και ειμαστε χιλιαδες απ ολη την Ευρωπη. ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφιζουμε γιατι ετσι γουσταρουμε

  19. Προσωπικά δεν θα καθήσω να σκάσω για το Κασιδιάρη γιατί όπως κάποτε ήταν ανέκδοτο να γίνει η ακροαριστερά κ ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση κ έγινε έτσι θα γίνει κ με τους Έλληνες .αν όχι σε αυτές στις επόμενες ..όμως Χίο ξέρεις πολύ καλά ότι ήδη ο Κασιδιάρης άρχισε να έχει κ αυτός δυνατές επιχειρηματικές πλάτες .το νερό μπήκε στο αυλάκι κ αργά η γρήγορα θα απολαύσει κ αυτός εξουσία ..μια από τα ίδια θα είναι κ ότι θες ..αν δεν. Τον στήριζαν δυνατοί μέχρι τώρα ούτε σάιτ θα χε ούτε να κουνηθεί στη φυλακή θα μπορούσε ούτε τώρα ο Τζανερρικος θα ήταν τόσο επαναστάτης ..τουλάχιστον έτσι πιστεύω ..μακάρι να ζω άδικο

  20. Τι γίνεται ? Οι χάκερς έπιασαν δουλειά στο Τουίτερ από χτες ? Για να φιμωσουν τη φωνή του Έλληνα πολίτη έχουν μπει πολλαπλοί πληρωμένοι ξένοι fake accounts και κάνουν βαιραλ hashtag γράφοντας τη ίδια μαλάκια .αυτό πρέπει να διερευνηθεί .κάποτε η αμερικη είχε κατηγορήσει το. Πούτιν για προπαγάνδα στο fb κ συσκότιση της κοινής γνώμης με πληρωμένα τρολ κ fake accounts ..τώρα ενόψει εκλογών κάποιοι πιάσαν δουλειά ώστε το tag Τζανερρικος να έχει παραπλανητικά τουιτσ και να βαριέται ο άλλος να γράψει η να δει
    Όσο για τον fake account σου Στέφανε μπορεί να είναι fake αλλά αποδειξε πόση δύναμη έχει η φωνή σου .όλοι άρχισαν να μοιράζονται τα πρωτοσέλιδα του μακελειού κ να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο σου κ ας είναι fake ..άρα γιατί δεν κάνεις λογαριασμό ?

  21. Μαλλον ο Κουλης ειναι καρπαζοεισπρακτορας του Λιακου! Κακια λυσσα με αλλεπαλληλες προχειροντροπολογιες υποβαλλομενες απο το….δημοκρατη Βοριδη μπας και γλυτωσουνε τα τομαρια τους, τις καρεκλες τους δεν προκειται ουτως η αλλιως! Ο Μερκελο Τσιπρας ειπε και μια αληθεια για το μπουμερανγκ της ακυρωσης των εκλογων αν το κομμα ελληνες κανει προσφυγες σε δικαστηρια!

  22. Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΟΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1ο ΝΟΜΟ ΒΟΡΙΔΗ ΗΤΑΝ:
    1 ΣΥΝΕΔΡΙΟ
    2 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    3 ΔΥΟ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Π. ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.
    Ο Ηλίας σοφά και σεμνά παρεδοσε την αρχηγία μαχεται σαν απλος στρατιώτης προκειμενου να επιτευχθεί ο σκοπος η συμμετοχή στις εκλογες. Η επιλογή του αντιεισαγγελέα είναι μια πραξη ευθυνης ειναι η αρχή της νικης.
    ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ https://ellhnes.net/ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  23. Κ αφου δεν θα υπάρχει Κασιδιάρης ,τι θα ψηφισουμε στην.θεση του???

    1. θα κανετε αποχη/ακυρο για να ανεβασετε το ποσοστο του Κουλη, χα χα χα χα

  24. Όλη η Ελλάδα να τους φτύσει την ημέρα των εκλογών… κανένας να μην πάει σε εκλογικό κέντρο…όλη η Ελλάδα να γυρίσει την πλάτη σε όλους τους ανεξαιρέτως… μια χούφτα παλιάνθρωποι και μαύρισαν με το έτσι θέλω την ψυχή ενός έθνους…του έθνους των Ελλήνων… πραγματικά στέγνωσαν την ψυχή μας…τα λόγια αλλά και τα σχόλια μου πραγματικά περιττεύουν…

    1. Αυτό που λες βολεύει αφάνταστα το Μητσοτάκη και τη ΝΔ.
      Και το 30% του εκλογικού σώματος να ψηφίσει θα πάνε τα κομματόσκυλα του Κούλη και τον βγάλουν πάλι γιατί αυτοί θα ψηφίσουν σίγουρα επειδή τρώνε από το κόμμα.
      Στις προηγούμενες εκλογές είχε αποχή 40% και τι έγινε;
      Πήρε η ΝΔ 39% συν από τους υπόλοιπους που ψήφισαν.
      Η αποχή βολεύει μόνο το Μητσοτάκη γιατί οι δικοί του θα πάνε να τον ψηφίσουν επειδή τρώνε από το κόμμα.

  25. Εναλακτική υπάρχει, Συμμαχία Ανατροπής. Και θα πρέπει ο κόσμος να κατανοήσει ότι πλέον η Συμμαχία Ανατροπής (ΕΠΑΜ, Δικαιοσύνη, ΔΙΚΚΙ, ΜΑΖΙ, είναι πολλοί) έχει πολύ πιο ριζοσπαστικό πρόγραμμα από ο “Εθνικό Κόμμα Έλληνες”.

    Όποιος πάει στην σελίδα του ΕΚΕ βλέπει το πρόγραμμα της ΝΔ το 2012/2015/2019 σε ΟΛΑ. Ακόμα και για τους λαθρό.

    Η χώρα πρέπει να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ. Πρέπει να φύγει από παντού. Παραμονή στο ευρώ φέρνει την ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑ στης 1/1/2024 σε όλη την ΕΕ που θα πληρώνεστε με κουπόνια (ψηφιακό ευρώ).

    Είμαστε 40 μέρες από τις εκλογές και δεν έχει κατανοήσει κανείς την επικινδυνότητα της κατάσταση του τί έρχεται. Η κορονοχούντα ωχριά μπροστά στην χούντα που θα επληβληθεί μετά τις εκλογές. Και μην περιμένετε εκλογές το 2027 όταν η Ελλάδα θα είναι μισή και όλοι θα είστε δουλοπάροικοι κυριολεκτικά.

    Δείτε τον νόμο 4961/2022 άρ 4. ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισαν μαζί. Ούτε το ΕΚΕ δεν μιλά για αυτό το νόμο. Τόσο προδότες είναι.

    Ξυπνάτε.

    1. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τη Συμμαχία Ανατροπής θα της επιτραπεί να κατέλθει στις εκλογές; Η διάταξη που ψηφίστηκε (σε αντίθεση με αυτή που πρότεινε η αντιπολίτευση) είναι έτσι γραμμένη που μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε κόμμα ή συνασπισμό κομμάτων με ηγεσία φανερή ή κρυφή που έχει καταδικαστεί για κακούργημα.

    2. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το άρθρο του νόμου που αναφέρεις. Επιγράφεται:

      Άρθρο 4.
      Γενικές διατάξεις για τη χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης από τους φορείς του δημόσιου τομέα

    3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΝ ΟΧΙ , ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ . ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    4. αυτοι που θα ψηφιζαν κασιδιαρη δεν θα πηγαιναν ποτε σε εναν που τον ηλια τον θεωρει ναζι.

  26. τολεγα απο τον Φεβρουαριο, οτι θα τους ερθει μπουμερανγκ…..
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΨΟΥΝ…..ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…….
    Ειναι νομοτελεια, ηρθε η ωρα των ΕΛ Λ Η Ν Ω Ν

  27. Εδώ ας πούμε κάποια πράγματα :
    1. Έβλεπα τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον κ. Βορίδη και το “όργανο τάξης” που κρατάει. Πρέπει να πω, αν κι η φωτογραφία δεν είναι πολύ καθαρή, οτι το εν λόγω όργανο ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ (δεν είναι δηλαδή κάτι το οποίο είχε βρει τυχαία σε κάποιο οδόστρωμα)…..
    2. Με ποιό σκεπτικό ο εν λόγω κύριος μας μιλάει για δημοκρατία????
    3. Ας πάμε και στο Πολιτικό Κόμμα “κασιδιάρη” το οποίο δεν υποστηρίζω αλλά έλεος πλέον. Βλάπουμε παρεμβάσεις στους ανώτατους δικαστές της χώρας επειδή ένας εξ’ αυτών βγήκε και μίλησε (άλλως δε θα ξέραμε την τύφλα μας)…. Μας έχουν πρήξει με τον κατάδικο “Κασιδιάρη”, αλλά ας μην ξεχνάμε ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ, αφαιρώντας το τεκμήριο της αθωότητας βάση του Συντάγματος…… Ποιός όμως μας βεβαιώνει οτι είναι πραγματικά ένοχος για την καταδίκη του καθώς, αν θυμάστε ο ίδιος ο Εισαγγελέας στη δίκη, έλεγε οτι δεν δεν είναι ένοχος???? Αν παρεμβαίνουν στην υψηλότερη δικαστική βαθμίδα δε θα τους ήταν τρομερά ευκολότερο να επηρεάσουν χαμηλότερες βαθμίδες????
    Σταματάω εδώ γιατί τα κοράκια είναι παντού….

  28. Στέφανε, κανένας Άρειος Πάγος δεν μπορεί να δεχτεί την φωτογραφική τροπολογία του βορίδη, που μιλάει για φασίστες, αυτός που ήταν γραμματέας της νεολαίας της ΕΠΕΝ! Δεν είμαστε φασίστες, είμαστε πατριώτες που σιχαθήκαμε τους προδότες που θέλουν να απαγορεύσουν ένα Ελληνικό κόμμα την ώρα που επιτρέπουν στον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών να κατέβουν στις εκλογές! Δεν μπορούν να φανταστούν οι ανθέλληνες των παιδοβιαστών τι θα ακολουθήσει αν απαγορεύσουν κόμμα με Πρόεδρο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Οπότε μην ασχολούνται με τις ψήφους μας, που δεν θα πηγαίνανε στον ψευτοσυνταγματικό τους βόθρο της μίζας, ου ανθελληνισμού και της ανωμαλίας.

    1. Φίλε μου αυτό συμπεραίνω και εγώ και δύο βασικους λόγους που θα έχουν είναι πρώτον ότι όταν ιδρύθηκε το κόμμα πήρε έγκριση απ’τους ίδιους και δεύτερον ότι όντως στοχοποιημενοι βγάζουν μια τροπολογία ελλιπή στοιχείων, στο πόδι έχει γραφτεί, και διασώζουν το κύρος τους. Μου θυμίζει κάτι από τη δική του Αντρέα. Αγωνία, αντεγκλήσεις μεταξύ κομμάτων, βρισιές, εμφύλιος αν επικρατήσει το ναι και όταν με μια ψήφο ο Άρειος πάγος είπε όχι τότε όλα φυσιολογικά και ωραία. Φίλοι άπαντες. Ξέρουν οι δικαστές ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά η ρετσινια μένει. Και δε νομίζω να επιλέξουν να κολλήσει στο χώρο τους. Όχι γιατί είναι άγιοι αλλά είναι και αυτοί μια υψηλή συντεχνία.

  29. ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ….. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΙ”.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΑΝΑΜΕΑ ΤΟΥΣ Κ ΕΓΩ.
    YOLO……
    ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΗ ‘ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’.

  30. τσουρεκια μας τα χετε κανει με το φυλακοβιο σβαστικολαγνο. Ο καρπαζοεισπρακτωρας του κουλη

    1. Αν ήσουν “Έλλην γνήσιος” δεν θα ήσουν ναζιστής και φασίστας.

    2. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΕΡΟΝΗΣΙΩΤΗΣ

    3. Μεγαλύτερος καρπαζοεισπράκτορας από τον απροσάρμοστο Κούλη δεν υπάρχει στην Ελλάδα, γελάει όλη η Ευρώπη μαζί του και το δείχνει κι’όλας.

    4. Τσιπροκούληδες, οι καρπαζοεισπράκτορες του ζάεφ, του ερντογάν και του προέδρου των Πακιστανών μεταναστών, που φέρνουν με απευθείας πτήσεις τώρα! Εισαγγελέα Κανελλόπουλο, αν θέλετε να υπάρχει Ελλάδα και να μην σας βρίζουν τα παιδιά σας.

  31. Οι Έλληνες είναι το αληθινό Ποτάμι, όχι του βλάκα του Θεοδωράκη.

Comments are closed.