ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΡΩΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ, ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με ποιο δικαίωμα ρε αλήτη τρως ακόμη και τώρα τα λεφτά του ελληνικού λαού;

Τί και αν προκηρύχθηκαν εκλογές…Ο Κούλης σουλατσάρει και πουλάει προεκλογικά παραμύθια  με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.

Πήγε στην Καβάλα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Τόσο αλαζόνας, τόσο υπερόπτης, τόσο κυνικός και αδίστακτος.

Κόστη-φωτιά

Σε μια περίοδο που τα ελληνικά νοικοκυριά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο εξοντωτικό κόστος διαβίωσης και τρέμουν να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ο πρωθυπουργός που κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες λέγοντας τους να δουν τη ζωή τους ολιστικά και να μην εστιάζουν στα χρήματα, προκαλεί διανύοντας μια απόσταση μικρή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!

Δείτε παρακάτω τις πτήσεις..Έχει κάνει ταξί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος..

Καταγραφή

Δείτε εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. σαν πεθαμένος μοιάζει. Τελειώνει. Ακόμα και πατριώτες δεξιοί πάνε Συριζα. Έρχεται αποτέλεσμα 2015

  2. Τον γιο του Μαρκεζίνη, που δεν έμοιασε σε τίποτα στον πατέρα του, με την πούστρικη φωνή μάλλον τον πηδούσε ο πόρνος ο Παπανδρέου, που έκανε εξωτερική πολιτική με την πούτσα του, για να τον εκθειάζει τόσο. Πάσσαρε, εξέδιδε σαν νταβατζής τη λεσβία, γαμούσε και ο ίδιος και εξασφάλιζε την ειρήνη στην Ελλάδα. Ποιο είναι το αποτέλεσμα της πούτσας του; Ότι φτάσαμε ως εδώ. Την Τσιλέρ, την τάπα, τη γαμούσε;

  3. Οι πουτανόγριες, που στα ογδόντα ζηλεύουν την πούτσα του γέρου που του αρέσουν τα ξέκωλα και οι πορνόγεροι που το μυαλό τους είναι στην πούτσα τους υποθήκευσαν τις επόμενες γενεές ψηφίζοντας τα καθάρματα. Αν έχουν τσίπα να αυτοκτονήσουν. Ούτε ο άδης δεν πρόκειται να τους δεχτεί.

  4. το παιζει πλανηταρχης για ποσο ακομα μετα θα καθεται να παιζει το πουλι του..πολυ σιχαμα ..θα πηγαινει μονο με το ποδηλατο του..αι στο διαολο με δαυτον

  5. Η επόμενη βουλή να του χρεώσει τα ταξιδάκια που έκανε για μη κρατικές υποθέσεις, και για τη γυναίκαι του και για το πρωθυπουργικό και για κάθε άλλο αεροσκάφος.

  6. Τζαμπατζής κλασικός, αλλά με τα δικά μας λεφτά. Αλλά με τους μλκες που ψηφίζουν, αυτός και ο τσιπρατσίχλας θα ξαναβγούν πάλι.

  7. Αναμένεται να παρουσιάσει αύριο το πρωί στις 10:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, διάφοροι αργόσχολοι κι ανάμεσα ο Στυλιανιδης, ο εξαφανισμένος!
    Όταν έκαιγαν φωτιές αυτός κρύφτηκε και έβαλε μπροστά έναν πυροσβέστη,
    Ο πυροσβέστης έκανε πολύ καλή δουλειά άψογη εκφορά λόγου, ούτε στο υπουργείο παιδείας να ήταν!

  8. Γλέντα τους Κυριάκο. Μιλάνε οι ψέκες αριστεροί που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.

  9. Εδω εχει σκοτωσει τοσα ατομα με τα εμβολια και κυκλοφορει ελευθερος.

    Ασε που δολοφονησε τοσα παιδια με τα τρενα.

    Το κλεψιμο του αεροπλανου σε πειραξε.

  10. Η Σίφνος διαθέτει 2 ιατρούς και 8 παπάδες. Η Σέριφος Ο ιατρούς και 4 παπάδες.
    Μεσαίωνας.

    1. στις περισσοτερες συνοικιες μεγαλων πολεων η αναλογια ειναι 30-40 γιατροι προς εναν παπα. απλα οι ιατρικες σχολες καλο θα ειναι να εργαζονται με νεους απο αφρικη και ασια με κατι σαν συμβολαιο. θα σε σπουδαζω τσαμπα και θα σου δωσω και υπηκοοτητα σε 10 χρονια αλλα οταν παρεις πτυχιο θα εργαστεις για καποια χρονια σε αυτες τις περιοχες

  11. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ….ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ

  12. Με ολο το σεβασμο ειναι ακομα ο πορδιπουργος της χωρας, διορισε κανεναν αλλο υπηρεσιακο επομενως l etat c est moi! Γεια σου Καλιγουλα θα μας τα παιρνεις επισημα μεχρι τις 21 Μαιου!

    1. αν διοριζε υπηρεσιακο πρωθυπουργο τοτε θα εχανε την ασυλια με αποτελεσμα να ειχε τον κινδυνο αυτοφορης εμπλοκης. δεν ειναι τοσο βλακας οσο φαινεται.

  13. χωρια τα τζαμπα γηπεδα που φτιαχνουν οι γονοι και τις δημοσιες εκτασεις που χαριζουν στον εναν και στον εναν και τον αλλο αθλητικο παραγοντα

  14. μισο δις χαρισαν στην αεκ αλλα δεν ειδα να γραφεται κατι.

  15. …άλλοι παίρνουν το λεωφορείο της γραμμής και άλλοι το αεροπλάνο, έτσι είναι η ζωή μάγκες δυστυχώς….

  16. είναι που για τα εγκληματα του κ. τις πουστιες του με γεκτερνα κ.αλλους ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΉ…… έχει λυσσάξει με αυτήν, ενώ πόση ρυπανση κ.αποτύπωμα; αφήνει ο ίδιος , το κοπροσογο του κ. οι συναυτω;;;;
    ο βάρβαρος χαζαροτουκοςμε χάρβαρντ, που λυμαινεται τον πλούτο της Ελλάδος

  17. Αμα τα πληρωνε απο την τσεπη του θα πηγαινε ;;; Με τοσα που εχει ….. Χαλαει αυτα που τα μαζεψε απο τον υδρωτα του κοσμακη … που αυτα καποια στιγμη θα του γινουν θηλια στον λαιμο και θα τον πνιξουν.Τα δικα του δεν τα χαλαει τα κανει σερβιετες για το … κοψιμο , τσιρλιο που θα παθει.

  18. Δικό του είναι το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σιγά μην πάρει την άδεια των ψεκασμένων.
    Το κράτος είναι δικό μας.
    Εσείς οι ψεκασμένοι θα σκουζετε μέχρι τις εκλογές και μετά θα εξαφανιστείτε σαν τα ποντίκια.
    Το βράδυ των εκλογών εδώ να είστε να σας γλεντάω.
    χαχαχαχαχα

    1. Το αεροσκάφος ΔΕΝ είναι δικό του, της Πολεμικής Αεροπορίας είναι και το “βάφτισαν ” πρωθυπουργικό, μάθε πρώτα και μετά να μιλάς, και όσο για τα γλέντια, περιορίσου στα κόλλυβα ..

      1. Τα κόλυβα θα τα φάτε εσείς των βράδυ των εκλογών.
        Εδώ να είσαι για να σε γλεντάω.

    2. Το νου σου μπολιασμένε, υπάρχει και η ξαφνικίτιδα ! λολ

    3. Ντάκσει μην το παίρνεις προσωπικά!
      Πολλοί κυκλοφορούν με θωρακισμένο μμαυρο!
      Ο θεός να σε φυλάει και …..καλή φώτιση.

  19. Άστους να σκούζουν Κυριάκο.
    Εμείς μαζί για μια ζωή.

  20. Μητσοτακης ο γητευτης των χρυσοψαρων.
    Αφου βρε ραγιαδες, τρωτε αμασητη την προπαγανδα κατα των κακων αριστερων και θα ψηφισετε τελικα την συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

  21. Μου αρέσει που γύρισε από την Τήνο με το πλοίο της γραμμής..!!Σανό στους σανοφάγους!!Αντί να το στείλει να μεταφέρει το Άγιο Φώς από τα Ιεροσόλυμα ώστε να φανεί και σημασία που δίνει η Ελλάδα στο ΕΛΛΗΝΟΡΘΌΔΟΞΟ Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το μετέφερε η ΑEGEAN!!

  22. Ειναι αναλγητος αναισθητος, γαιδουρι ορθιο.
    Δεν εργασθηκε μια ωρα στη ζωη του και διοριστηκε βολευτης υπουργος και εσχατως προθυπουργος!
    Μας ζητα να βαλουμε πλατες εμας που φορολουμαστε ακομα και για τον αερα που αναπνεουμε,
    κυκλοφορει με θηριωδες SUV θωρακισμενο ενω εγω ψαχνω μανιωδως αυτοκινητο καλομεταχειρισμενο!
    που πρεπει να ειναι, κατω απο 1800κε
    Euro 6
    και φτηνο διοτι δεν μου φτανουν τα λεφτα!
    Ειναι δυνατον να ψηφισω αυτους που μας κατεστρεψαν;
    Και συνεχιζουν να μας κοροιδευουν;

  23. Ο αφορισμένος τζαμπατζής, μπαταχτσής, καραγκιόζης είναι δικαιωματικά|κατά την ά(χ)ριστη γνώμη του “προνομιακός” αδειούχος πάσης φύσεως από τη “σημαία”…

  24. Στέφανε, επειδή μόνο εσύ τα λες, την ώρα που κόψανε τον Εμφιετζόγλου για το αστέρι της Βεργίνας, φέρνουνε τον Ζάεφ να μιλήσει στους Δελφούς! Που είναι οι Βοριδοπλευρογεωργιάδηδες να παραιτηθούν, τους ξεφτίλησε ο κούλης με το να κόβεται κόμμα για το αστέρι της Βεργίνας και να μην μιλάνε αυτοί και να φέρνει τον Ζάεφ να μιλήσει! Ξεσηκωμός Έλληνες, πουλάνε την πατρίδα μας! Ηλία δώσε το σύνθημα να μαζευτούμε στον Άρειο Πάγο γιατί σε πάνε για αποκλεισμό μετά την απόπειρα δωροδοκίας του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου! 1.000.000 κόσμο θα ψηφίσει αυτό που θέλει ανθέλληνεςτου Ζάεφ!

  25. Γιατί ρε Χίο τα xώνεις στον Κούλη – Χρυσό τον γιό της Ντόρας;Τον αρέσουν τα ταξίδια τον δράκουλα.

Comments are closed.