ΜΕΤΑ την Siemens και τον Χριστοφοράκο! ΓΛΙΤΩΝΕΙ (με παραγραφή) και ο Γιάννος Παπαντωνίου… Mόνο τον Κασιδιάρη ξέρει να κυνηγάει το σύστημα;

Κοινοποίηση:
παπαντωνίου;

Μετά την Siemens με τον Μιχ. Χριστοφοράκο και τους υπολοίπους, «πηγαίνουν» προς παραγραφή και το (…ξεχασμένο) σκάνδαλο των εξοπλιστικών με βασικό κατηγορούμενο τον Γιάννο Παπαντωνίου;

Αρκεί να θυμίσουμε ότι οι υποθέσεις αυτές αφορούν την περίοδο μέχρι το 2003, επομένως συμπληρώνεται οσονούπω η 20ετία στην οποία παραγράφονται τα κακουργήματα. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβέρνησης Κ. Σημίτη και η σύζυγός του Ρούλα Κουράκου προφυλακίστηκαν τέτοιες ημέρες το 2018, εκείνη αποφυλακίστηκε μερικούς μήνες αργότερα ενώ τον Απρίλιο του 2020 αφέθηκε ελεύθερος και ο Γιάννος. Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Και μολονότι μπαίνουμε στον πέμπτο χρόνο, δεν έχει γίνει η δίκη ούτε καν σε πρώτο βαθμό. Άρα; (Πόσες …παραγραφές να αντέξουμε πια!)

O κοριός/press-gr.com

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Κασιδιάρης δεν είναι μέσα γιατί έκλεψε χρήματα! Αν είχε κλέψει και είχε δώσει και μερτικό στα λαμόγια και αυτός έξω θα ήταν!!!

  2. Θα ρίξω Κασιδιάρη στην Κάλπη που θα πάει σύννεφο.Το σάπιο δικαστικό σύστημα αποτελείται από προδότες Εισαγγελείς που καλύπτουν τους απατεώνες τους κλέφτες τους πολιτικούς τα σκάνδαλα των 300ων και κυνηγάνε τον απλό ταπεινό φτωχό λαό και τον κάθε Πατριώτη.

  3. νομιζουν οτι οι φυλακες λυγιζουν τους πατριωτες……
    3ο κομμα και αξιωματικη αντιπολιτευση θα ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ….
    ΗΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

  4. Μα… καλα….που ζειτε;;;;;;;;;; Αυτο ειναι το κρατος -λεμε τωρα- που εχετε στησει ολοι μαζι ιδιοχείρως…..και ζητάτε και τα ρέστα τωρα;;;;;; Δεν πατε καλα……ολοι μαζι τα στήσατε και τα φάγατε …….. απλα πραγματα….

  5. Μα ειναι ολες τους αθωες περιστερές προκειται μαλλον για πλεκτανη .τι οχι;

Comments are closed.