ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΦΕΡΝΕΙ “ΣΕΙΣΜΟ” – ΓΙΑΤΙ Κ.ΤΣΙΟΔΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Γιατί δεν την παρουσίασε  ο Τσιόδρας κατά την έκτακτη ενημέρωση που έκανε για τα εμβόλια;;; Μελέτη από το Χάρβαρντ με τίτλο ”Οι αυξήσεις του covid-19 δεν σχετίζονται με τα επίπεδα εμβολιασμού σε 68 πολιτείες και 2.947 κομητείες στις ΗΠΑ”, βάζει φωτιά!…

Η μελέτη είναι δημοσιευμένη στο Ευρωπαϊκό περιοδικό Επιδημιολογίας.

Εκπονήθηκε από το κέντρο πληθυσμιακών και αναπτυξιακών μελετών του Χάρβαρντ, το Cambridge της Μασαχουσέτης, το τμήμα κοινωνικών και συμπεριφορικών επιστημών του Χάρβαρντ, την σχολή δημόσιας υγείας Chan της Βοστόνης και το γυμνάσιο Turner Fenton του Βrampton στο Οντάριο του Καναδά.

Έχει δημοσιευτεί στο nih.gov.

Τι λέει αυτή η μελέτη;

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Σε επίπεδο κρατών, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διακριτή σχέση μεταξύ του ποσοστού του πληθυσμού που είναι πλήρως εμβολιασμένος και των νέων κρουσμάτων covid-19.

Στην πραγματικότητα, η τάση δείχνει ότι οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού τους πλήρως εμβολιασμένο έχουν υψηλότερα κρούσματα covid-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Ειδικά το Ισραήλ με πάνω απ’ το 60% του πληθυσμού του πλήρως εμβολιασμένο είχε τα περισσότερα κρούσματα covid-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες 7 μέρες».

Άραγε γιατί δεν παρουσιάστηκε κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε από τον Σωτήρη Τσιόδρα;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. θελω να του κουρεψω τη μαλλουρα που εχει σα προβια στην χωντροκεφαλα του

  2. Το γονιδιο του καθε γιδοτσιοδρα και γουρνοχαρδαλια δεν αλλαζει! 7 γενεες νομος βιολογιας medel! Δεν το προστατευει ομως το ανθρωπακι ο λουλης οπως εκανε με μπαλατσινο και μοσχαροκεφαλο! Ειναι αναλωσιμο φαινεται!

  3. Πόσα πήρες 18 μήνες τώρα; Πες το νούμερο άρχων οφικιάλιε. Και πόσοι πεθάνανε από χειρουργεία που δεν γίνανε και τι χρειάζεσαι το ακαταδίωκτο.

  4. Ελάτε ρε παιδιά άλλο ένα φερέφωνο των φαρμακευτικών τι περιμένατε να πει;; Αλήθειες. Αυτούς το μπόλιασμα τους ενδιαφέρει και όχι η υγεία του πληθυσμού.

  5. Οι λαδοπόντικες ασχολούνται μόνο με ότι έχει προμήθεια.

  6. ναι ρε παιδια δεν ειδατε βουλγαρια ρωσσια ρουμανια που να σαν και εμας αμπολιαστοι δεν εχουν κορωνα καθολου ετσι δεν ειναι

  7. Την γυναίκα μου την κολλήσε πλήρης εμβολιασμενος από τον Ιούνιο.εβηχε δίπλα της,χωρίς να γνωρίζει πως είχε προσβληθει.Η γυναίκα μου το περνάει με 60% θρόμβο στον πνεύμονα,και ο δε εμβολιασμενος με 50% θρόμβο στον πνεύμονα,και 40 πηρετο.Τις επόμενες μέρες μαλον θα τον διασολινωσουν,λόγο ότι το οξυγόνο του πέφτει συνέχεια.Η γυναίκα μου ανεμβολιαστη πάει πολύ καλητερα.

  8. Βρείτε τους μέρος να κρυφτούν! Νέα «ΡΟΥΚΕΤΑ» για τα εμβόλια!!!
    28 Ιουλίου, 2021
    10:22 πμ
    ΕΜΒΟΛΙΑ Ο CDC προετοιμάζει την κοινή γνώμη για την συνέχεια…
    Την ώρα που τα κρούσματα σε περιοχές εμβολιασμένων αυξάνονται παρά τους εμβολιασμούς, έρχεται νέα «βόμβα» από tα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον Business Insider, σύμφωνα με την επικεφαλής των CDC, Rochelle Walensky, οι επόμενες μεταλλάξεις του COVID-19 θα μπορούσαν να καταστήσουν τα παρόντα εμβόλια λιγότερο αποτελεσματικά!!!

    ΑΡΑ τι θα γίνει;;;

    Θα χρειαστούν καινούρια εμβόλια;;; Έξτρα δόσεις;;; Ή κάτι ΑΛΛΟ;;;

    «Αυτά τα εμβόλια λειτουργούν πολύ καλά για να μας προστατεύσουν από σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά η μεγάλη ανησυχία είναι ότι η επόμενη παραλλαγή του COVID που θα μπορούσε να προκύψει – βρισκόμαστε λίγες μεταλλάξεις μακριά από αυτό – θα μπορούσε ενδεχομένως να «ξεφύγει» από την επίδραση των εμβολίων μας», δήλωσε η διευθύντρια του CDC την Τρίτη κατά την ενημέρωση τύπου.

    Πρόσθεσε, πως «αυτή την στιγμή, ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο», καθώς τα τρέχοντα εμβόλια COVID-19 «λειτουργούν πολύ καλά».

    Και το τελευταίο σχετικά είναι καθώς εμβολιασμένοι νοσούν, μεταφέρουν τον ιό και σήμερα η Ελλάδα έμαθε πως μπορεί να μπουν και στις ΜΕΘ!!!

    Έπεται μεγάλο σόου!!!

  9. Μάλιστα τώρα χέστηκε ο Τσιοδρας.
    Που τη κρύβατε τόσο καιρό τέτοια μελέτη;;;
    Ο Τσιοδρας προτιμάει τα α-μελετη-τα.

    1. Είχα δει ένα βίντεο στο ugetube που δε μπορώ να βρω όπου ένα παιδί γύρω στα 2 μιλούσε ως μεγάλος 40 ετών και χόρευε όσο έπαιζε η μουσική και σταματούσε απότομα όταν αυτη σταματούσε. Αυτό συνέβαινε σ’ ένα παιχνιδι διαγωνισμού ταλέντων σε μια Ασιατική χώρα .
      Κίνα ή Νότια Κορέα δε θυμάμαι ακριβώς.
      Υπήρχε ο ισχυρισμός ότι το παιδί τηλεκατευθυνόνταν από εγκεφαλικό τσιπ.
      Μπορεί και σ αυτό το μανιοκαταθλιπτικο που χρήζει ψυχιατρικης υποστήριξης και πάσχει προφανώς από διπολική διαταραχή Γκρέτα Τουμπεργκ κάτι ανάλογο να έχουν βάλει . Εκτός κι αν είναι σαύρα κανονική και απλά μεταμορφώνεται σε ανθρωπο όπως ισχυρίζονται πολλοί για αρκετούς γνωστούς ακόμα και καλλιτέχνες της pop όπως ο Justin Bieber που πήγε πριν μερικά χρόνια στην Αυστραλία για συναυλίες και μεταμορφώθηκε μπροστά σε εκατοντάδες οπαδούς του σε θηλυκιά 🦎.
      Κι αυτό είναι από είδηση Αυστραλιανού site που ενταφιάστηκε φυσικα. Perth now λέγονταν η ιστοσελίδα που ανέβασε την είδηση. Υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες ανάμεσα σ’ αυτούς που έκανε ένα άθλημα στη περιοχή και τον είδε. Ταλ κορίτσια γύρω φώναζαν και τους είπαν οι σωματοφύλακες του ότι αν μιλήσουν η βιντεοσκοπησουν «he will kick your knees». Στηρίζονται στη μεγάλη μαλακία που δέρνει τον κόσμο ο οποίος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, πιστεύει ότι ο ίδιος ορίζει τη ζωή του και κατευθύνεται χωρίς να το παίρνει πρέφα από ΑΥΤΟΥΣ.

Comments are closed.