ΜΕΓΑΣ Άντονι Χόπκινς: Το “ευχαριστώ” για το Όσκαρ μία ημέρα μετά και ο λόγος που δεν ήταν στην τελετή

Κοινοποίηση:
ANT

Ο Άντονι Χόπκινς κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού, ωστόσο, δεν ήταν εκεί για να το παραλάβει ούτε έστειλε μήνυμα και εξηγεί το γιατί μέσω Instagram.

Ο Άντονι Χόπκινς αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα Τσάντγουικ Μπόουζμαν σε σύντομο βίντεο που ανέβασε με φόντο την εξοχή της Ουαλίας, ενώ εξέφρασε την έκπληξή του για την απονομή του Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού.

Παραδόξως, η απονομή του Όσκαρ καλύτερου ανδρικού ρόλου είχε προγραμματιστεί να κλείσει την τελετή, για λόγους κορονοϊού. Αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι είχε προγραμματιστεί να ανακοινωθεί τελευταίο καθώς ο Μπόουζμαν, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο, θα ήταν ο νικητής.
Παρ’ όλα αυτά, ο Χόπκινς αναδείχθηκε νικητής και καθώς δεν ήταν παρών, η μεγαλειώδης τελετή ολοκληρώθηκε κάπως απότομα.

Ο Άντονι Χόπκινς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία ηθοποιός που κερδίζει το Όσκαρ ανέβασε βίντεο στο Instagram με το οποίο εξηγεί τι συνέβη.

Με φόντο την εξοχή της Ουαλίας, με τον μπλε ουρανό ο Άντονι Χόπκινς λέει: «Καλημέρα. Είμαι εδώ, στην πατρίδα μου την Ουαλία και στην ηλικία των 83 ετών δεν περίμενα να λάβω αυτό το βραβείο, πραγματικά δεν το περίμενα. Είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία και πάλι σας ευχαριστώ».Συνεχίζει: «Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν ο οποίος έφυγε από κοντά μας πολύ νωρίς και πάλι σας ευχαριστώ όλους πολύ. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό. Λοιπόν, νιώθω μεγάλη τιμή, ευχαριστώ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σίγουρα μία μεγάλη μορφή του κινηματόγραφου που μας έχει δώσει απίστευτες ερμηνείες

Comments are closed.