ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τον άντρα που στεκόταν στον τάφο του Μπο Μπάιντεν την ώρα που ο πατέρας του ορκιζόταν πρόεδρος των ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
Μπάιντεν

Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν ορκιζόταν πρόεδρος των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον την Τετάρτη, ένας άντρας βρισκόταν στον τάφο του γιου του Μπο στο Ντέλαγουερ. Η εικόνα κάνει τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ.

Τη στιγμή που ο 78χρονος έδινε τον όρκο του, η δημοσιογράφος Πατρίσια Ταλορίκο περνούσε με το αυτοκίνητό της από τον τάφο του Μπο, ο οποίος έχει θαφτεί έξω από την καθολική εκκλησία του Σεντ Τζόζεφ στο Ντέλαγουερ.

Η Ταλορίκο είδε έναν άντρα μόνο του, γονατισμένο στον τάφο καθώς οδηγούσε δίπλα του και έβγαλε φωτογραφίες του «να έχει χαμηλώσει το κεφάλι και να έχει ενώσει τα χέρια», όπως έγραψε στην εφημερίδα Delaware News Journal.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως η σκηνή της έφερε δάκρυα στα μάτια. Η ιστορία της και η φωτογραφία αναρτήθηκαν ευρέως στα social media. «Ο δημοσιογράφος μέσα μου ήθελε να επιστρέψει και να μάθει την ταυτότητά του και να ρωτήσει γιατί ήταν εκεί. Όμως ο άνθρωπος που κάποτε είχε λάβει μια ευγενική χειρονομία από τον Μπο όταν την χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ, ήξερε ότι ήταν μια στιγμή που απαιτούσε σεβασμό και έτσι έφυγα» έγραψε η Ταλορίκο. «Κάποια πράγματα στη ζωή απλά τα αφήνεις».
Ο Μπο Μπάιντεν πέθανε το 2015 σε ηλικία 46 ετών από καρκίνο του εγκεφάλου. Μετά τον θάνατό του, ο Τζο Μπάιντεν αποφάσισε πως δεν θα μπορούσε να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016, επειδή αυτός και η οικογένειά του θρηνούσαν.

«Κοιτάξτε, αντιμετωπίζοντας την απώλεια του Μπο, κάθε γονιός που έχει χάσει ένα παιδί, ξέρει ότι δεν μπορείς – δεν ακολουθείς χρονοδιαγράμματα. Όλοι θρηνούν με διαφορετικό ρυθμό» είχε δηλώσει τότε ο Τζο Μπάιντεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: