ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ! Ο πιστός στην Ορθοδοξία Νόβακ Τζόκοβιτς λέει «ΟΧΙ» στους εκβιασμούς της ΕΛΙΤ δεν θα αγωνιστεί στο Australian Open

Κοινοποίηση:
Νόβακ Τζόκοβιτς

«Βόμβα» στον παγκόσμιο αθλητισμό βάζει ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Australian Open, λόγω των κανονισμών που ισχύουν με το εμβόλιο.
Το νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στέλνει ένα «ηχηρό» μήνυμα σε όσους εκβιάζουν τους πολίτες, καθώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του, είναι απίθανο να παίξει στο τουρνουά.

Οι διοργανωτές του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς έχουν ανακοινώσει πως οι τενίστες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού προκειμένου να μετάσχουν.

Μέχρι στιγμής ο Τζόκοβιτς, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αρνηθεί να αποκαλύψει αν έχει εμβολιαστεί. Ο πατέρας του, Σρντγιαν Τζόκοβιτς, δήλωσε στο σερβικό κανάλι TV Prva ότι η απαίτηση των Αυστραλών για τον εμβολιασμών των παικτών ισοδυναμεί με «εκβιασμό».

Δημοφιλή άρθραpronews.gr READ MOREΜατς-παρωδία στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα έβαλε 7 γκολ στο ημίχρονο στην Μπελενένσες των 9 παικτών – Οριστική διακοπή
«Σε ό,τι αφορά στα εμβόλια, είναι προσωπικό δικαίωμα του καθενός μας το αν θα εμβολιαστούμε ή όχι. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εμπλέκεται», δήλωσε ο πατέρας του κορυφαίου τενίστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Β92.

«Υπό αυτούς τους εκβιασμούς και τις συνθήκες, πιθανότατα (ο Τζόκοβιτς) δεν θα παίξει. Εγώ δεν θα το έκανα. Και είναι γιος μου, οπότε αποφασίζεις για τον εαυτό σου», συμπλήρωσε.
Ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει εννιά τίτλους στο Australian Open- μεταξύ των οποίων και στο φετινό τουρνουά. Στη «συλλογή» του έχει 20 τίτλους Γκραν Σλαμ, ρεκόρ που μοιράζεται με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Μην υποκύψεις στον εκβιασμό τους τζόκοβιτς. Έχεις τόσα λεφτά, ξεφτίλησέ τους και αυτούς και τα αφεντικά τους στις φαρμακευτικές και μην πας.

  2. Αντρας με τα ολα του. Αξιος, Χιλια μπραβο.
    Θανατο στους ναζι νεοταξιτες

  3. Αν τελικα κρατησει αυτη την σταση μεχρι τελους, ειναι αξιος καθε επαινου αφου, περα απο την καριερα και το χρημα, τοποθετει την αξιοπρεπεια και τα “πιστευω” του!
    Λεβεντοπαιδο στα τεραιν του Τεννις, αλλα και λεβεντοπαιδο στις αρχες του.
    Παραδειγμα για τους υπολοιπους νεους σημερα..

  4. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω εσας ολους τους μπολιασμενους τι θα κανετε οταν δειτε να πεφτουν ολοι σαν τα κοτοπουλα μετα ποιος θα σας σωσει και που θα βρειτε καποθο αποτελεσματικο εμβολιο η χαπι για να σωθειτε ηδη η κατασταση εχει ξεφυγει

    1. Τεράστιος ΝΟΛΕ!!!! Αυτούς του αθλητές θέλουμε. Από την άλλη μεριά βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις
      1) Ερίκσεν όλοι είδαμε τι έγινε…
      2) Ζίπσερ Γερμάνος μπασκετμπολίστας της Μπαγέρν, εγκεφαλικό μετά από εμβολιάσμό
      3) Αγουέρο διέκοψε το ποδόσφαιρο μετά από σοβαρό καρδιακό πρόβλημα
      4) Γέλοβατς ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ που νοσηλεύεται εδώ και ημέρες με σοβαρό εγκεφαλικό και που τα καλοταίσμενα κανάλια το αποκρύπτουν (πρέπει να σηκώνουν πανό οι παίκτες πριν κάθε αγώνα Α1 για να πει μια κουβέντα για αυτόν ο εκφώνητης)
      Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν με αθλητές??? για τόσους λίγους μήνες, Κούλα ξέρεις εσύ τι φταίει?? έτσι δεν είναι?? για αυτό θέλεις να το επιβάλεις στα γερόντια μαζί με τον “δεν πεθαίνουνε κιόλας”

  5. Τσιρακι του κουλη που λες να μην παμε στο νοσοκομειο αν αρρωστησουμε, πες στα αφεντικα σου να μας δωσουν πισω τα λεφτα που πληρωναμε 20-30 χρονια ασφαλισης! Ο ιδιωτικος τομεας πληρωνει πανακριβα και ας μην τα χρειαστηκε τα νοσοκομεια! Βγαλτε το σκασμο μερικα τεμπελοσκυλα του πληκτρολογιου δεν ειναι ολοι σαν εσας, παρταλια….

  6. O N1 τεννίστας στον κόσμο δείχνει τον δρόμο!!! Ενάντια στην ΝΤΠ κ στις BIG PHARMA…ΕΥΓΕ!!! Η Ελευθερία είναι πάνω και απο χρήματα κ απο πρωτιές!!!

  7. Επειδή δεν ασχολούμαι με το τένις, δεν γνώριζα τον συγκεκριμένο..!!Τον γνώρισα στον αγώνα που έπαιξε με τον Τσιτσιπά!!Τον θαύμασα ως τενίστα και ως άνθρωπο!!!Ο Θεός να είναιΠΑΝΤΑ μαζί του!!

  8. Οχι μονο ο Τζοκοβιτς,που μας εχει δειξει απειρες φορες,την ανθρωπια του,αλλα και οι αλλοι τοπ παικτες επρεπε να μπουκοταρουν τους κωλοαυστραλους.Να δουνε απο πού κλανει το μπαρμπουνι.Και μια παρατηρηση στους σκατοψυχους γκαουΚουλιστες:Το ΕΣΥ,δεν το πληρωσατε μονοι σας.Δωστε,αμα ειναι τα λεφτα μας πισω και,αντε θα σας αναψουμε το καντηλακι σας.

  9. Μπράβο σε όλους σε αυτούς που δεν τρώνε το τυράκι

  10. μεγαλη ψυχαρα και ανθρωπος ο Νοβακ και παλι μπραβο του

  11. Έλεος….τον Νόβακ μην τον λυπάσαι …αγοράζει ολόκληρο το νοσοκομείο μέγιστε αν θέλει.

  12. ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑ …..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ

  13. H Oρθοδοξία και ο αληθινός Θεός θα ξορκίσει κάθε κακό να είναι σίγουροι αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο και το χρήμα.

  14. Οτν αρρωστήσει όμως να μην πάει νοσοκομειο και παρακαλά γιατρούς κ νοσηλ.προσωπικο Ν τον κάνουν καλά!!!

    1. τι λες ρε τυροκομε? και εσυ που εκανες το εμβολιο μια χαρα σπερνεις τον ιο απο δω και απο κει. τελεμε ε τελεμε

    2. Ελεος εσύ!!!! Ο Στραβελάκης τριπλά εμβολιασμένος πως αρρώστησε με καρωνοιό με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο, και φυσικά δεν είναι ο μόνος, όλοι το ξέρουμε πια και έχουν καταρριφθεί τα παραμύθια της προστασίας και του τείχους ανοσίας, εξάλλου δεν βλέπετε όλοι τους αθλητές που πεθαίνουν σωρηδόν μετά τους εμβολιασμούς???έλεος λοιπόν εσείς κύριοι με τις παρωπίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Πρωτα να διαβαζεις σωστα τις ειδησεις και μετα να μιλας. Ο Στραβελακης νοσησε δυο μερες μετα που εμβολιαστηκε. Αν σκεφτεις οτι ο κορονοιος εκδηλωνεται 4 με 5 μερες μετα τη μολυνση, αυτο σημαινει οτι ειχε ηδη μολυνθει οταν εκανε τη τριτη δοση. Απο τι λοιπον να τον προστατεψει το εμβολιο, αφου όταν τοκανε ηταν ηδη αρρωστος. Οσον αφορα τις παπαριες σας ότι οι ορθοδοξοι πρεπει να ειναι και ανεμβολιαστοι, το οτι η επισημη εκκλησια ταχθηκε υπερ του εμβολιου, δε σας λεει τιποτε?. Μηπως, ρε ανεγκεφαλοι, και η ιεραρχια της εκκλησιας ειναι μεσα στο κολπο να βαλουν μεσα σας το τσιπακι, η το 666 ή οτι αλλο παλαβο πιστευετε?. Στα παιδια σας ρε γιδια δεν κανετε εμβολια για τις παιδικες αρρωστιες? οι παπουδες σας ρε ψεκα δε κανουν εμβολιο για τη γριππη? Τι διαφερει το εμβολιο του κορονοιου? Και οποιος μου απαντησει οτι ειναι πειραματικο, γιατι εγινε σε εξι μηνες, τοτε αυτος οταν βγει με τη γκομενα να μη μοστραρει πανω στο τραπεζι της καφετεριας το καινουργιο του iphone να το δει η γκομενα και να του κατσει, αλλα να το πεταξει στα σκουπιδια, γιατι κι αυτο σε εξι μηνες εγινε, Ουστ ρε ψεκα που με τις μαλακιες σας παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας.

        1. Η μεγαλύτερη παπαρία που έχει γραφεί ποτέ, ο αναλφάβητο συγκρίνει ένα iphone με το εμβόλιο το οποίο θα το βάλει μέσα του!!!!! τράβα ρε γίδι να δεις πόσα χρόνια πήρε για να βγει το εμβόλιο της ελονοσίας

        2. Φίλε αστους καλύτερα μην τ κανουν……δε είναι επίπεδο αυτο γ την ελλαδα….. χωριατακια κ γίδια ειναι……αλλά έπρεπε Ν ητν κανας σύριζα Ν ψοφούσαν όλοι τους κ η μισή Ελλάδα κ ν τους αντικαθιστουσε με λαθρομετανάστες μετά…..Ν δω τι θα έκαναν!!!!!!

    3. α τραβα κρυψου σε κανενα λαγουμι ρε ζουρνα αηδια καταντησατε καραμελα στο στομα ρωτηστε να μαθετε ποσοι πεθαινουν καθε χρονο απο γριπη γιδια μπολιασμενα που θελετε να επιβαλετε σε ανθρωπους που ειναι ΚΥΡΙΟΙ του εαυτου τους και μετα να σχολιαζετε ξερολες των λαπτοπ ;ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

      1. Ανεγκέφαλος, αδιάβαστος και ηλίθιος είσαι. Ο κορονοιος εμφανίζεται απ την 2η μέρα και μετά ρε βουρλο. Και σε αντίθεση με την προπαγανδα αυτών που πιστευεις άνευ όρων, οι νέοι δεν ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ να νοσ ήσουν σοβαρά. Αυτό έγινε άλλωστε και περισυ που όταν μας επιταξαν χωρίς να έχουν καν στολές και μας έλεγαν πατε έτσι με μια απλή μάσκα νέοι είστε και να κολλήσετε δεν πεθαινετε!!!! Κι όπως έγινε κολλήσαμε και δεν πεθανε κανένας απ τους χιλιάδες!!!!!! Τώρα εσυ εάν είσαι η ηλίθια γκομενα που πιστευει ο, τι της πει ο λοποδυτης γκομενος της βασιλακακος είσαι άξιος της μοίρας σου!!!!! Γίνατε όλοι οι ναζιστές επιστήμονες. Πάνε διάβασε τα βασικά περί ανοσοποιησης και εμβολίων και μετά μιλά. Στραβαδι. Κάτι σαν κι εσένα έχουν καταστρέψει τον κόσμο!!!!!!

    4. Το ιδιο και εσυ τοτε αν προκύψουν παρενέργειες… δεν θα πληρωσω εγω τις λακαμιες που εχεις στο “μυαλό”σου και πηγες και μπολιαστικες…

    5. Sorry που στο χαλάω αλλά ο συγκεκριμένος έχει νοσήσει εδώ και καιρό και όπως βλέπεις δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δε θέλει να εμβολιαστει. Όποτε άστο το παραμυθάκι δε σε παίρνει….

    6. Οταν κολλησουν και οι εμβολιασμένοι ομως να πανε στους “ειδικους” που τους ελεγαν οτι θα προστατευτουν και θα παρουν την ζωη τους πισω να τους κανουν καλά. Ελεος με την χαιρεκακια σας.

    7. Ο συγκεκριμένος έχει ήδη αρρωστήσει και το πέρασε ως κρυολόγημα όπως η συντριπτική πλειοψηφία, όσο για τα νοσοκομεία νομίζω πως με τα λεφτά που έχει αγοράζει ένα για πλάκα.

  15. Τζόκοβιτς είσαι μεγάλη παικταρα! Γλεντισε τα τα καθίκια! 💪👍

Comments are closed.