ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! «Ασυλία» 6 μήνες στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων!

Κοινοποίηση:
4

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα έδινε τις λίστες με τα ονόματα των ιδιοκτητών ανασφάλιστων οχημάτων στις Αστυνομικές Αρχές ώστε εκείνες να επισκέπτονται τους παραβάτες στα σπίτια τους και να παραλαμβάνει τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων και παράλληλα να επιβάλει νέα χρηματικά πρόστιμα από 250 έως και 1.000 ευρώ.

Ωστόσο η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου βάζει «φρένο» στις επισκέψεις αυτές στα σπίτια των παραβατών δίνοντας ουσιαστικά 6 μήνες «ασυλία» στους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων!

Αποτέλεσμα της νέα απόφασης θα είναι οι παραβάτες ιδιοκτήτες να μην συλλαμβάνονται ποτέ καθώς η μία διασταύρωση θα «πέφτει» επάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να έχουν συνεχή εξάμηνη «ασυλία» οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων από τις αστυνομικές Αρχές.

Παράλληλα οι συνεχείς παρατάσεις επιβολής των προστίμων είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση ανασφάλιστων οχημάτων όπως ακριβώς έχει γίνει και με τους ελέγχους ΚΤΕΟ που δεν έχουν επιβληθεί ποτέ τα πρόστιμα που ορίζει η νομοθεσία με αποτέλεσμα να κινούνται χωρίς ΚΤΕΟ πάνω από 1,5 εκατ. οχήματα!

Πηγή: movenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: