ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΓΑΔΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ – ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, Ο ΣΚΟΥΡΑΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΞΕΥΤΙΛΕΣ

Κοινοποίηση:
skouras

 

Για την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, η οποία αναφέρει διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες των αστυνομικών που επιλήφθηκαν στην υπόθεση.

Μια ανακοίνωση για την οποία θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι όσοι τη συνέταξαν. Αλλά και να παραιτηθούν ΟΛΟΙ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό 28χρονης γυναίκας πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

Περί την 22:10 ώρα χθες (1 Απριλίου 2024) το θύμα μετέβη με οικείο της πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου περιέγραψε περιστατικά τα οποία είχαν λάβει χώρα σε βάρος της κατά το παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της και τα οποία είχε καταγγείλει στην Αστυνομία. Παράλληλα, περιέγραψε ότι την προηγούμενη και την ίδια μέρα διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της κινούνταν έξω από την οικία της.

Κατά την παραμονή της στην Υπηρεσία δεν υπέβαλε έγκληση σε βάρος του, εκφράζοντας την επιθυμία να μεταφερθεί με περιπολικό στην οικία της. Κατά την έξοδό της από το Αστυνομικό Τμήμα κάλεσε την Άμεση Δράση και σε κοντινή απόσταση, ενώ συνομιλούσε με τηλεφωνήτρια, παρουσία του οικείου της προσώπου, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος με χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε. Ο δράστης συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Τονίζεται ότι από το 2020 έχει καταρτιστεί οδηγός χειρισμού υποθέσεων ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία έχουν εκπονηθεί σε συνεργασία με εισαγγελικές Αρχές. Τα πρωτόκολλα αυτά έχουν αποσταλεί σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες που χειρίζονται υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και βρίσκονται υπό διαρκή επικαιροποίηση. Τα πρωτόκολλα αποτελούν τη βάση διαρκούς εκπαίδευσης του αστυνομικού προσωπικού.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή λειτουργούν 18 επιχειρησιακά γραφεία αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας σε ολόκληρη τη χώρα, εκ των οποίων τα δύο στη Δυτική Αττική. Ήδη, δημιουργούνται άλλα 45, ώστε να υπάρχει ένα σε κάθε Διεύθυνση Αστυνομίας. Επιπλέον, από το 2023 τα θύματα έχουν πρόσβαση και στην ειδική εφαρμογή άμεσης και έγκαιρης ειδοποίησης της Αστυνομίας με δυνατότητα γεωεντοπισμού (Panic Button). Επισημαίνεται ότι, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες των αστυνομικών που επιλήφθηκαν στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ποιό 41 τα κατό μην άρα νοθεία έκανε η εταιρεία από το Ισραήλ που έχει το Pretador

  2. Αστυνομία δεν υπάρχει…ούτε προστασια του πολίτη…
    Οι κλέφτες και οι δολοφόνοι που τώρα είναι και εφηβικής ηλικίας αλωνίζουν…μαζί με τους λαθροτυχοδιωκτες…που ψάχνονται για βιασμούς και κλοπές στους δρόμους…

  3. Μαλλον Γιδαρχης θελατε να γραψετε στο τιτλο! Εχει μεγαλωσει και το μαντρι…

  4. Καλα !!! Τοσο ηλιθιοι ακομααα . Ποιος σας ειπε ρε ζωα νεοελληνες οτι η αστυνομια ειναι για ολους εσας, χαχαχα.Μονο για τους αριστους ,οσους αξιζουν δηλαδη δημοσιογραφους της πλακας,ηθοποιους της πο%σας ,επιχειρηματιες της συμφορας και φυσικα για ολους τους ανιδιοτελεις πολιτικους μας νυν και προ . Που να περισεψουν παρολο που εχουμε την δευτερη πολυπληθεστερη αστυνομια στην Ευρωπη.Μπραβοοοο σας ξαναψηφιστε τον!!!

  5. με μιζοκούλη θα πεθάνουμε ούλοι, όχι μόνον το 41 τακατό των ραγιάδων που τους ψήφισε

  6. Και ‘γω που φώναξα την αστυνομία που ο αδερφός μου μού έσπασε την πόρτα γιατί θέλει να μπαίνει όποτε γουστάρει στο σπίτι για να κοιτάζει το ρολόι της ΔΕΗ ο μπάτσος μού είπε ότι την επόμενη φορά θα πάνε εμένα μέσα. Να κάνει αίτηση να το πάρει. Στο συμβόλαιο του σπιτιού λέει ξεκάθαρα ότι η είσοδος είναι δική μου. Μού έσπασε το κουδούνι και μετά το τζάμι. Την τρίτη φορά θα κατεβάσει την πόρτα, ή θα σκοτώσει εμένα.

    1. Μήπως να ακολουθήσετε το παρλαδειγμα της παλαιάς διαθήκης, την οποία προσκυνείτε και σύμφωνα με την οποία, ο ησαύ αναγκάστηκε να υποταχθεί στο άδικο που επέβαλε ο απατεώνας αδελφός του ο ιακώβ, ο οποίος του έκλεψε τα πρωτοτόκια. Όταν μετανοήσει ο ιακώβ, ο αδελφός σαςδηλαδή τότε θα έλθει μετανιωμένος και μαζί θα ψάλλετε ωσαννά στον γιαχβέ.
      Κάνω λάθος;

  7. Διώξτε τους Δολοφόνους
    Δυστηχώς μόνο με την ευθεία επέμβαση πολιτών θα διορθωθεί η κατάσταση. Το κατάφεραν κι αυτό.

    Η διεφθαρμένη αστυνομία πρέπει να εκδιωχθεί εξ ολοκλήρου και να αντικατασταθεί από ομάδες φύλαξης πολιτών μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές. Αυτό το πράγμα που έχουμε σήμερα είναι συνδικάτα μαφίας με μοιρασμένες περιοχές και είδος εγκλήματος.

    Αυτοί οι δημόσιοι είναι οργανωμένη ως μαφία με συγκεκριμένη οργάνωση και δομή.

    Σκοπός του η δολοφονία και λεηλασία -όπως ακριβώς λειτουργούν και οι μογγόλοι

  8. Όταν ακούς ΕΔΕ είναι απλά ένα πλυντήριο για να ξεπλυθει η ανικανότητα.
    Τραγική και η αστυνομικός .
    Η ΕΛΑΣ είναι σε επίπεδο αστυνομίας Τζιμπουτι.

  9. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ είναι ρε ξεφτίλες που έγινε μπροστά στην μούρη σας ρε άχρηστα μπατσόσκυλα! ‘Ακου “θανάσιμος τραυματισμός”! Για να κοπανήσετε κανά γέρο, γυναίκα, μαθητή, ανήμπορο είστε πρώτοι! Μπροστά στον εγκληματία σούζα όμως άχρηστοι επίορκοι του κερατά!

  10. Μυζηθρας το ανακοινωθεν προσχωμεν! Γιδομπανανια καταντησε η κενωνια!

  11. Βρωμόμπατσοι. Ο μισθός να πέφτει. Και να δέρνουμε και κανένα καστανά, 10 πάνω σε 1, όπως ορθάέγραψε κάποιος σε σχόλιο, έτσι για να ξεπιαστούμε από το πολύ καθισιό. Ο άλλος στην Θεσπρωτία κουβάλαγε 100 κιλά φούντα με το μπατσάμαξο, έτσι για το εξτραδάκι του το παιδί. Από το Δημόσιο όμως δεν θα φύγει, κρίμα το παιδί θα πει ο χαρτογιακάς εισαγγελελέας.

  12. Η ηλικία δεν προσδιορίζει τον άνθρωπο αλλά το μυαλό κι οι ιδέες που κουβαλαει μέσα του.

  13. Οι ΕΔΕ για να συνταχθούν, παίρνει μέρες, δεν γράφονται σε 5 λεπτά. Ότι ναναι διαβαζουμε……

  14. ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΜΠΑΣΚΙΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΠΑΚΑΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ

  15. Αυτή είναι η αντιμετώπιση των πολιτών: με απειλές, πρόστιμα, εκβιασμους και έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση με πολίτη τον απειλούν να το στείλουν στο ψυγιατρείο για “ψυχικά προβλήματα” όπως τους καπνίσει.

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ – ΓΙΑ ΣΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΕΕΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  16. Οι μισοί είναι διεφθαρμένοι και οι άλλοι μισοί εισπράκτορες για να κόβουν κλησεις. Άντε που και που συλλαμβάνουν και κανένα καστανά.

  17. Υπουργείο προστασίας του Μαφιόζου

  18. Οι αυτιστικοί είναι και οι πιο έξυπνοι.

  19. χιλιοπαιγμενο το εργο με τις εδε κοροιδευουν την κοινωνια

Comments are closed.