ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ…ΝΕΡΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κοινοποίηση:
ap22304575573261

Το Κίεβο σε Blackout και χωρίς νερό, θέρμανση! Εκτός λειτουργίας όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί Ουκρανίας. Μαζική πυραυλική επίθεση.. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε ότι η Ρωσία είναι ”τρομοκρατικό κράτος”. Σέρνουν τους λαούς σε Παγκόσμιο Πόλεμο με εκατομμύρια θύματα!!

Τα ρωσικά πλήγματα στην ουκρανική υποδομή την Τετάρτη οδήγησαν σε μαζικές διακοπές ρεύματος και νερού, ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα Κίεβο, σκοτώνοντας τουλάχιστον έξι ανθρώπους, προκαλώντας την αποσύνδεση τριών πυρηνικών σταθμών και επηρεάζοντας τη γειτονική Μολδαβία με συχνές διακοπές ρεύματος. Black out στο Κίεβο και χωρίς νερό. Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, υπάρχουν τεράστιες ουρές σε πηγές και αντλιοστάσια. Δεν υπάρχει νερό.

Το ουκρανικό υπουργείο Ενέργειας ανέφερε ότι η πλειονότητα των καταναλωτών έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα.
Όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί, οι περισσότεροι θερμικοί και υδροηλεκτρικοί σταθμοί έχουν αποσυνδεθεί προσωρινά από το δίκτυο.

Και η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ακόμα αποσυνδεδεμένη.

ουρές για νερό

ΚΙΕΒΟ

Σύμφωνα με την ουκρανική Πολεμική Αεροπορία, η Ρωσία εκτόξευσε περίπου 70 πυραύλους κρουζ στη χώρα, κι υποστηρίζει στερεότυπα ότι η πλειοψηφία τους καταρρίφθηκε, μαζί με πέντε drones αυτοκτονίας. Στοχεύτηκαν στρατηγικές υποδομές καθώς οι χειμερινές θερμοκρασίες επικρατούν στην Ουκρανία.Ο δήμαρχος του Κιέβου Vitali Klitschko ανέφερε αρκετές εκρήξεις στην πόλη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εθνικής αστυνομίας, Ιγκόρ Κλιμένκο, οι ρωσικοί βομβαρδισμοί άφησαν πίσω τους τουλάχιστον έξι νεκρούς και 36 τραυματίες.

Έκτακτες διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν σε όλη τη χώρα, ανέφερε η Ukrenergo. Στο Κίεβο, όχι μόνο δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και νερό, το μετρό σταμάτησε να λειτουργεί στο Χάρκοβο, το Lviv ήταν εντελώς απενεργοποιημένο.Ο δήμαρχος Κιέβου πρόσθεσε ότι η παροχή νερού διακόπηκε και στο Κίεβο. Η «Στράνα» γράφει για προβλήματα στις κινητές τηλεπικοινωνίες. Η «Suspilne» ανακοίνωσε την εισαγωγή περιορισμών στη λειτουργία του μετρό.Internet και τηλέφωνο είχαν διακοπεί στην πρωτεύουσα.

Μετά τα ρωσικά χτυπήματα, τρεις πυρηνικοί σταθμοί «αποσυνδέθηκαν» από το ηλεκτρικό δίκτυο, χωρίς να προκληθούν συνέπειες στο επίπεδο της ακτινοβολίας σε αυτό το στάδιο. Ο ανεφοδιασμός εκείνου της Zaporijjia (νότια), που κατείχαν οι Ρώσοι, σταμάτησε. Ουσιαστικά όλοι οι σταθμοί πυρηνικής ενέργειας σήμερα σίγησαν στην Ουκρανία η ενεργειακή κρίση βαθαίνει. Σήμερα οι πυραυλικές επιθέσεις προκάλεσαν τις σοβαρότερες και περισσότερες απώλειες στον ενεργειακό τομέα από την έναρξη του πολέμου. Η πλειοψηφία των Ουκρανών πλέον είναι χωρίς ηλεκτρικό. Oι περισσότερες πόλεις είναι χωρίς θέρμανση και νερό. Και οι 3 πυρηνικοί σταθμοί στο έδαφος που ελέγχουν οι Ουκρανοί τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Στο Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, δύο ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν έναν ηλεκτρικό υποσταθμό, προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε δύο γειτονιές, σύμφωνα με τον κυβερνήτη Μαξίμ Κοζίτσκι.

Η Οδησσός έμεινε χωρίς νερό, το έργο των λεβητοστασίων σταμάτησε – τοπικές αρχές

Blackout στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει ρεύμα ;ή σημαντικές διακοπές στις πόλεις:

  1. Κίεβο
  2. Χάρκοβο
  3. Ντνεπροπετρόβσκ
    4.Λβοφ
  4. Krivoy Rog
  5. Ροβνό
  6. Λούτσκ
  7. Νικολάεφ
  8. Οδησσός
    10.Σούμι
  9. Πολτάβα
  10. Μίργκοροντ
  11. Χμελνίτσκι
  12. Ζιτομίρ

Στο διπλωματικό μέτωπο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη χαρακτήρισε τη Ρωσία ως «κράτος υποστηρικτή της τρομοκρατίας», σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε κείμενο που χαρακτηρίζει τη Ρωσία «κράτος προαγωγό της τρομοκρατίας» στον πόλεμο της Ουκρανίας και καλεί στις 27 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κάνουν το ίδιο. Οι ευρωβουλευτές καλούν το Συμβούλιο να συμπεριλάβει τη ρωσική οργάνωση «ομάδα Βάγκνερ», το 141ο Ειδικό Μηχανοκίνητο Σύνταγμα (γνωστό και ως «Kadyrovites»), καθώς και άλλες ένοπλες ομάδες, πολιτοφυλακές και ένοπλες δυνάμεις υπό ρωσικό έλεγχο που χρηματοδοτούνται από τη Ρωσία, στον κατάλογο των τρομοκρατών της ΕΕ.

Ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας, Ντμίτρο Κουλέμπα, δήλωσε ότι τα χτυπήματα της Τετάρτης απέδειξαν ότι η Ρωσία πρέπει «να αναγνωριστεί ως τρομοκρατικό κράτος σε όλο τον κόσμο».

Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας, Μαρία Ζαχάροβα, από την πλευρά της επέκρινε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την «ηλίθια».

Αν η Ρωσία είναι τρομοκρατικό κράτος τότε ΝΑΤΟ-ΗΠΑ είναι οι Αρχιτρομοκράτες και η ΕΕ το πολιτικό τους σκέλος..…H έννοια τρομοκρατία έγινε λάστιχο το όλο πλαίσιο δείχνει πως αργά ή γρήγορα οδηγούμαστε σε Παγκόσμιο Πόλεμο….

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Πολλοι εδω μεσα δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι υπαρχουν κι αλλοι πολλοι που εχουν αντιθετη γνωμη με οσα λεει καποιος γιατι δεν το δεχεστε;

  2. O Ζελένσκι είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ όλων των εποχών. Εάν διανοηθεί να βγει εκτός Ουκρανίας, οπουδήποτε, πρέπει να συλληφθεί αμέσως και να καταδικαστεί με την χειρότερη των ποινών. Επειδή η κοντή αδερφή δεν μπορεί να κάνει πόλεμο πρόσωπο με πρόσωπο, ρίχνει εκ του ασφαλούς σε δικό της άμαχο πληθυσμό πυραύλους και τους σκοτώνει μαζικά ή τους αναγκάζει να πεθάνουν από δίψα, πείνα και κρύο. Πρέπει να επικηρυχθεί αμέσως. Τι σου φταίνε ρε λοάτκι οι άμαχοι , εάν τα όπλα των Αμερικλάνων είναι όλα παλαιολιθικής εποχής και η οργάνωση στον στρατό της Αμερκλανίας είναι για τα πανηγύρια;

    1. Μάθε να γράφεις κάτι δικό σου ΚΑΙ ΝΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ. Τουλάχιστον εφόσον σέβεσαι το εαυτό σου. Δεν έχεις δική σου άποψη; Οσο για την ουσία δεν θα απαντήσω. Να σου πω μόνο ότι ο Ζελένσκι και οι Ουκρανοί έχουν γράψει το έπος της ηρωικής αντίστασης του 21ου αιώνα και τους οφείλουμε σεβασμό.

      1. ΣΤΟΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ.

  3. Και οι Ρώσοι μεθυστακες. Χρόνια στο κλαρί οι Ρωσιδες τι να λέμε τώρα.

    1. Μιλάς για το σκουπιδογύναικό σου άραγε;

  4. Κι εσύ είσαι m@l@k@s του νατου βρε ηλιθιε αμερικανοεβραιε αντε να πας να ψωνίσεις στο blackfrider μαμουχαλε.

  5. O Πούτιν είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ όλων των εποχών. Εάν διανοηθεί να βγει εκτός Ρωσίας, οπουδήποτε, πρέπει να συλληφθεί αμέσως και να καταδικαστεί με την χειρότερη των ποινών. Επειδή η κοντή πουτανίτσα δεν μπορεί να κάνει πόλεμο πρόσωπο με πρόσωπο, ρίχνει εκ του ασφαλούς σε άμαχο πληθυσμό πυραύλους και τους σκοτώνει μαζικά ή τους αναγκάζει να πεθάνουν από δίψα, πείνα και κρύο. Πρέπει να επικηρυχθεί αμέσως. Τι σου φταίνε ρε διπίθαμε οι άμαχοι , εάν τα όπλα της Ρωσίας είναι όλα παλαιολιθικής εποχής και η οργάνωση στον στρατό της Ρωσίας είναι για τα πανηγύρια;

    1. Δεν βαρέθηκες ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ του πληκτρολογίου να γράφεις συνέχεια με διαφορετικό όνομα; Σε ξέρουμε πισωγλέντη της ΝΔΟΥΛΑΣ και ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ…

      1. Χαχαχα…ευθυμήσαμεν. Νάσαι καλά. Σε έτσουξε λιγάκι η αλήθεια και το ότι υπάρχουν νορμάλ άνθρωποι. Με τις υγείες σου.Μια συμβουλή.Γρήγορα να σε δουν ειδικοί

        1. ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΕ;

  6. Πόλεμος υπάρχει μόνο μέσα στο εν ταραχή κρανίο ορισμένων που ενδιαφέρονται να πουλήσουν φουμαρα όπως εσείς
    Φάτε ένα τσιπαρισμα πρώτα και μετά βλέπουμε μαλακες

  7. Ο/Η όποιος δεν έχει γνώση, δεν δικαιούται γνώμης (Πλάτων) λέει:

    Εσύ, ρε ηλίθιε υποστηρικτή της γοβάτης δισεκατομμυριούχου και της κατρουλιάρας αμερικάνας γριέτζως, δεν βαρέθηκες να μπαίνεις εδώ μέσα και -με διαφορετικά ψευδώνυμα- να γράφεις για “μεθύστακες” Ρώσους και για “δολοφόνους” Ηγέτες ?
    ΄Ανοιξε τα τσιμπλιασμένα μάτια σου, ρε κακομοίρη και δες τί πραγματικά συμβαίνει …
    Μάθε την αλήθεια από αξιόπιστες πηγές και ξεκόλλα από τα συστημικά μμε που σου έχουν κάνει το μυαλό, τραχανά, με την συστηματική εγκεφαλόπλυση …
    Παρεμπιπτόντως, να υποθέσω ότι πάλι νδ θα ψηφίσεις, δούλε του ξενόδουλου και ξενολάγνου αφεντικού σου … Ουυυυυυυυυυυυυυυυυστ, άσχετο κοπρόσκυλο …

    1. Πολύ καλά τα λέει αυτός που κατηγορείς. Και ακόμα πιο πολλά έπρεπε να πεί. Σε καίνε οι αλήθειες ε;!! Ο πιο ανόητος πόλεμος που έγινε ποτέ. Σκοτώθηκαν τόσοι αθώοι και από τις δύο πλευρές. Γιατί; Καταστράφηκε η παγκόσμια οικονομία. Γιατί; Απομονώθηκε και σε λίγο είναι σαν να μην υπάρχει επί της γής η Ρωσία. Γιατί; Ρε πάτε καλά; Στον 21ο αιώνα επιτρέπονται αυτά τα πράγματα;!! Και στο τέλος ξεσκεπάστηκαν όλες οι αδυναμίες της Ρωσίας. Είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που κήρυξε αυτό τον πόλεμο.

      1. Αλήθεια ρε άθλιο υποκείμενο, πόσες δόσεις του ψεύτο εμβολίου του ψεύτο κόβοντας έχεις κάνει….🤣😂🤣 Μακάρι να ξεσπάσει γενικευμένος πόλεμος και θα δεις τα ραδίκια ανάποδα εκ των έσω…….:: 😉😉🏹

  8. Τρέξτε βολεμενοι του καναπέ να ψωνίζετε τις μέρες Black Friday και βουλώστε το να κρίνετε τη Ρωσία για τον πόλεμο τον οποίο προκάλεσαν το παγκόσμιο γαμημενο σύστημα της Αμερικής του Ισραήλ και της Ευρώπης!!!!και όρισαν ‘’ΗΡΩΑ’’ έναν τελειωμένο ηθοποιό με όλη τη σημασία της λέξης (ζελενσκι)ο οποίος είναι βουτηγμενος στην πουστια κυριολεκτικά!!!!!!!ο οποίος το μόνο που γνωρίζει καλά ειναι να θυσιάζει τον ουκρανικό λαό για να εκτελεί τις οποίες αρρωστημένες ύπουλες εντολές-οδηγίες του ΝΑΤΟ έτσι ώστε να βρίσκεται στην εξουσία!!!ξυπνηστε ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΚΡΑΝΟΙ πριν ειναι αργά για εσάς!!!!

    1. Εσύ να βγάλεις τον σκασμό ρε Ρωσοδουλε! Τι κρίμα για σένα που εδώ δεν είναι Ρωσία με το καθεστώς Πουτιν και μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη σου μας. Ο Καγκεμπιτης υποτίθεται ότι έκανε τον πόλεμο γιατί ήθελε να “ελευθερώσει” τις Ρωσοφωνες περιοχές στην ανατολική Ουκρανία. Τι δουλειά έχει να χτυπάει αμάχους στο Κίεβο? Μόνο Ρωσοφασιστες και ψεκασμενοι Ρωσολαγνοι σαν εσένα ξέρουν.

      1. Ναι λες ελεύθερα την γνώμη σου στην Ελλάδα ΚΟΠΡΙΤΗ και σε παρακολουθούν οι Κούληδες και οι Εβραίοι μετα PREDATOR… Ε ρε μπλέξαμε με ΨΕΚΕΣ εδώ μέσα.

      2. Χαλάρωσε Αμερικλάνε και τράβα να βελάξεις. Τώρα που θα σου έρθει και το αέριο κατέβα στην Συγγρού μπας και πληρώσεις καμία δόση.

  9. ΡΙΞΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

    1. Σου πρέπει να πέσουν τα πυρηνικα όπλα. Μπας και ησυχάσουμε απο εσένα τον ψυχοπαθή!

      1. ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.

    2. Σε πήραν χαμπάρι πολλοί, ότι είσαι βαριά άρρωστος. Με ψυχολογικά προβλήματα και πολλά απωθημένα. Από τώρα και στο εξής γνωρίζω ότι δεν πρέπει να σε λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη . Σε συμβουλεύω όμως καλοπροαίρετα να πας να κοιταχτείς.

    3. ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ.

  10. Για μια ομάδα – συμμορία νταβατζήδων, ναρκεμπορων, λαθρεμπορων όπλων και γοβατων που ελεγχει την Ουκρανία γίνεται όλο αυτό το κακό, μην τυχόν και χάσουν την μάσα των δισεκατομμύριων και την εξουσία. Να γίνει ολεθρος μονο και μόνο για την εξουσία αυτών των ολίγων με την συμπαράσταση του ουροκαθετηρα από την Ουάσιγκτον. Καληνύχτα κόσμε.

  11. Οι Ρώσοι στο θέμα αυτό αντιγράφουν ακριβώς αυτό που έκαναν, οι χώρες που σήμερα την κατηγορούν, στην Σερβία. Τότε βομβάρδισαν εργοστάσια ηλεκτρισμού, επικοινωνίες, νερό, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Εκείνη ήταν δημοκρατική ισοπέδωση των δομών και εδώ είναι φασιστική

  12. Ο Πούτιν είναι ένας εγκληματίας πολέμου, έκανε τη Ρωσία τρομοκρατικό κράτος, δεν είχε καμία δουλειά να εισβάλει στην Ουκρανία όπως δεν έχει και κανένα λόγο ο φίλος του ο Εντοργάν να εισβάλει στην Ελλάδα.

    1. ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΑΘΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΑ “ΕΙΣΕΒΑΛΕ” Ή ΟΧΙ.

      1. Που σίγουρα είσαι και μαϊμού λιμενικός και αρχιβλακας. Κανένα NATO δεν έφτασε στα σύνορα της φτωχής και παγωμένης Ρωσίας. Αυτά είναι φαντασιώσεις των αλκοολικων. Και του κοντου δικτάτορα και πρωην Καγκεμπιτη!

        1. ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΛΕ ΔΕΝ; ΤΡΑΒΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΠΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΣΙΩΣΕΙΣ.

      2. Αντε γιατι πολοι φιλορωσοι μαζευτηκατε εδω μεσα. ΕΙδαμε τον υποκριτη Πουτιν , τον καλο χριστιανο που προσκυνουσε στο Αγιο Ορος , και τωρα δολοφονει κοσμο.

  13. Παιδιά είναι εξαιρετικά τα τελευταία νέα για τη ρωσία από το πεδίο των μαχών. Τα ουκρανά τα έχουν χαμένα. Σε αντίθεση με αυτά που μας έλεγε η δυτική προπαγάνδα και τα ελληνικά κανάλια που την αναπαρήγαγαν οι ρώσοι τους έχουν ξεσκίσει στην κυριολεξία. Οι ουκρανοί χάνουν αργά και σταθερά έδαφος και δε μετράνε πλέον απώλειες. Παράλληλα τους καταστρέφουν και τις υποδομές και η νίκη για τη ρωσία θεωρείται δεδομένη. Χρειάζεται υπομονή όμως γιατί αντιμετωπίζουμε όλο το νατο αλλά η νίκη είναι σίγουρη. Οι προσευχές μας με τους ρώσους στρατιώτες που μάχονται το βρώμικο σύστημα και την παγκοσμιοποίηση.

    1. Αφού αγαπάς τόσο πολύ τους Ρωσομπλιετ μεθυστακες γιατί δεν πας να πολεμήσεις στην Ουκρανία? Μόνο υποστήριξη απο τξν ασφάλεια του Δυτικού καναπέ? Επίσης μάθε ότι αν οι Ρώσοι μεθυστακες νικούσαν τον πόλεμο τότε ο Καγκεμπιτης δεν θα έκανε εσπευσμένα επιστράτευση! Όταν νικάς τον πόλεμο φυσικά και ΔΕΝ κάνεις επιστράτευση!

  14. Δεν είναι μόνο αυτό, το θέμα είναι ότι πολεμάει τους απλούς πολίτες της Ουκρανίας που δεν φταίνε. Γιατί δεν πολεμάει αυτόν που θέλει να πολεμήσει και να σταματήσει επιτέλους αυτή η ασήμαντη για τον κόσμο πόλεμο. Ας δώσουν ένα τέλος.

    1. Άσε τις παπαριές τρολάκι που γράφεις τα ίδια σε όλα τα άρθρα. Ξύπνα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ και κατάλαβε ότι τον πόλεμο τον προκάλεσε η Δύση και κυρίως το ΝΑΤΟ και η Ρωσία δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Τι είναι η Ρωσία, Ελλάδα να μπουκάρουν οι Τούρκοι και να κλάνει στα τέσσερα;

    2. 70 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΜΕ 6 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΛΕ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Η ΡΩΣΙΑ Ε? ΣΤΟΚΟΣ ΟΛΚΗΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ?

  15. Σε πείραξε τι ψήφισε η ευρωπαϊκή ένωση,,, δεν σε πείραξε όμως το ανθρωπιστικό δράμα στην Ουκρανία τι είναι δλδ η Ρωσία τρομοκρατικό κράτος Στάλιν! έριξε βόμβες για να κόψει ρεύμα και νερό το πιο αγαθό, και συνεχίζεις να υποστηρίζεις τον κοντό….
    ΜΠΡΑΒΟ!!!

    1. τα Ουκρανικά αζοφιστο-βρωμόσκυλα που εξαφάνισαν την ελληνική ομογένεια θα πεθάνουν από πείνα, δίψα και κρύο, ας κάψουν τις γόβες του τραβελιού να ζεσταθούν…

    2. ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ????ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ???ΞΕΧΑΣΑ ….. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ…….

      1. Μην ξεχνας ρωσομεθύστακα οτι οι σερβοι ειχαν κανει πολλες μαλακιες και σφαξαν κοσμο και κοσμακη και γιαυτο τωρα που τους κουνιουνται ακομη και οι κοσοβαροι το βουλωνουν και δεν κανουν τπτ

    3. Τα ουκρανά ΒΙΖΙΤΑΚΙΑ θα βρούνε εύκολα δουλειά. Μην τρελαίνεσαι… τρελαινε

Comments are closed.