ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΟΥ. Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ …ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ – ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
nb_keimeno_mitsotakis_megara-1024x587

Καλοστημένο σόου μπροστά στα μάτια μας!

Την ώρα που η κυβέρνηση σε λίγα 24ωρα από σήμερα θα επιβάλλει τα πρώτα πρόστιμα της υποχρεωτικότητας στους ανεμβολίαστους ηλικιωμένους, ένα βίντεο οργής μας έρχεται από τα προάστια της Αθήνας.

Σε αυτό βλέπουμε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων να συνωστίζεται στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Ο ένας είναι πάνω στον άλλον, και τα μέτρα -για τα οποία μας κάνουν πλύση εγκεφάλου τα κανάλια εδώ και 2 χρόνια- δεν τηρούνται ούτε στο ελάχιστο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ακούγεται η φωνή κάποιου (ανθρώπου της τηλεόρασης ίσως; Aπό το επιτελείο του πρωθυπουργού;) να λέει «κόψτο», για να μην φανεί ο κ. Μητσοτάκης να εισέρχεται στο κέντρο υγείας έχοντας γύρω του τόσους πολλούς ανθρώπους μαζεμένους.

Υ.Γ. Σημαντική λεπτομέρεια. Θα παρατηρήσετε φυσικά πως ο μοναδικός ο οποίος θερμομετράται μπροστά στις κάμερες είναι ο πρωθυπουργός. Οι υπόλοιποι…«αέρα πατέρα»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Το τσίρκο και τοι καρναβάλι έχει όνομα λέγεται ΝΔ ξυπνάτε ποτέ κανένας πια να μην ξαναψηφίσει αυτά τα εξαμβλώματα φτάνει πια φτάνει

  2. Πολιτικό αδιέξοδο λέγεται αυτό που ζούμε. Ξέρεις Μητσοτάκη τί γίνεται σε αυτό το καθεστώς που ζούμε; Μετά έχει. ⚰️

  3. για να τον προστατεύουν, όπως αλλωστε όλοι οι δικτάτορες. Αφού Μητσοτάκη μας έσωσες με τα εμβόλια γιατί δεν κυκλοφορεις ελεύθερα στους δρόμους και τις πλατείες να σε χειροκτοτεί ο κόσμος; Αλλά ξέρεις εσύ… Έρχεται π_ _ τ σ α.

  4. Θερμομετρουν τον τσοπανη Τα προβατα περνουν ελευθερα

  5. ΡΕ ΣΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ‘Η ΤΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ?

  6. Δεν τους κατηγορω για το πως μπηκαν γιατι ξερουν απο πρωτο χερι οτι ολη η φαση ειναι φουτσες μπλε. Τους κατηγορω για πραξικοπημα κατα του πολιτευματος με μια πλασματικη πανδημια που βασιστηκε σε αναξιοπιστα φουσκωμενα τεστ (40cycl) και ΜΜΕ.

  7. Πιο πολυ μου αρεσουν αυτοι οι παρατρεχαμενοι που νομιζουν οτι ειναι κατι που βρισκονται διπλα στον πανηλιθιο Κουλη.

  8. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ…….

  9. Σε δημόσια υπηρεσία θέλει πιστοποιητικό μπολιάσματος ή ράπιντ τεστ. Στον κούλη κάνανε 2!θερμομετρήσεις και δεν ζήτησαν πιστοποιητικό. Όσο για την κουστωδία του, θα είναι σαν τους μετανάστες, δεν κολλάνε! Κούλη 380.000 συνταξιούχοι δεν λυγίσανε στους εκβιασμούς σου, κάτσε με τον γεωργιάδη που σε έβριζε και τώρα σταμάτησε που του έδωσες υπουργείο. Έρχονται εκλογές.

  10. IQ φουντουκιου..μετραμε τον πρωτο και αν δεν εχει πυρετο μπαινουν ολοι οι υπολοιποι μεσα χωρις αλλη μετρηση!επιστημη οχι αστεια..

  11. 300.000 έλληνες πολίτες άνω των 60 ετών δε λύγισαν ούτε με τις απειλές ούτε με τους εκβιασμούς ούτε με τους αποκλεισμούς ούτε με την υποχρεωτικότητα και τα πρόστιμα. Απέτυχε το μέτρο και όλοι αυτοί σας περιμένουν στην κάλπη. Αδειάζει η κλεψύδρα σου κούλη με όλα αυτά τα σιχαμένα ανθρωπάκια που έχεις μαζέψει δίπλα σου τους σκέρτσους, τους γεραπετρίτιδες, τους παιδεραστές, τους αντίχριστους και τους εβραίους που αμείβονται πλουσιοπάροχα από το ελληνικό κράτος.

    1. Δεν καταλαβαις δεν τον ενδιαφερει η τριτη ηλικια για ψηφους αφου πλεον εχει τα λαθροεποικια για να τον ψιφησουν και μια εβραικη singular logik στιν δυσκολη ακομα και με νοθεια να τον ξανακανει πρωθυπουργο για να συνεχισει να τους κανει τα κεφια

Comments are closed.