“ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΡΕ Μ@Λ@Κ@” H EΛ.ΑΣ έκανε «ντου» σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη και έκλεισε την ζωντανή εκπομπή του Ραπτόπουλου (BINTEO)

Κοινοποίηση:
raptopoulos

Η εκπομπή του Ραπτόπουλου, όπως γνωρίζουν οι fan του, βγαίνει σε live stream από μία καφετέρια στην Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν κλειστή για το κοινό

Την ώρα που ήταν ζωντανά όμως, ξαφνικά από το πίσω μέρος εμφανίστηκαν δύο άνδρες της αστυνομίας που έκαναν σήμα με τον φακό στον γνωστό παρουσιαστή και στα άλλα τρία άτομα που ήταν μέσα, να ανοίξουν.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, αυτό έγινε, έκαναν τον έλεγχο και το live σταμάτησε άρον άρον, καθώς η καφετέρια μπορεί να είναι ανοιχτή μόνο για take away και για κανένα άλλο λόγο.

«Μετά το κλείσιμο του stream ο Ραπτόπουλος και ο Φούρναρης αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο Βασίλης θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου. Να του ευχηθούμε να ξεμπερδέψει το ταχύτερο δυνατόν, για να είναι σύντομα κοντά μας», αναφερόταν στο τέλος του video.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αυτο το παιδι ο Ραπτοπουλος πως την εχει δει δεν ξερω…ο μαγκας της πολης;
    Τι νομιζε οτι ειναι στο απυροβλητο επειδη ειναι σε ενα καφε μονο 4 ατομα και οι πορτες κλειδωμενες;
    Παλληκαρι μου Ραπτοπουλε…τη λεξη αναστολη των καφε τη γνωριζεις;
    Ο αλλος που’χει το καφε…αλλος μπουφος!
    Πλερωνε τωρα μπουφε ιδιοκτητη και…ας προσεχες.

  2. Κρίμα μόνο για τον Αλέκο που θα πρέπει να δώσει τα 150

  3. Χωρα ρουφιανων………………………………….

  4. Κλασικη αριανοκατασταση…..υποδουλοι του ναρκεμπορα.

  5. Aνεξάρτητα από το γεγονός αυτό, ENHMEΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, έχει χαθεί το μέτρημα, ότι στην έξοδο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης λειτουργεί επώνυμο σούπερ μάρκετ παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα εισέρχονται / εξέρχονται στο παράνομο χώρο από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν τα ασθενοφόρα προς και από το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Σταθμεύουν πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, αναγκάζοντας τους οδηγούς που κινούνται κανονικά στη οδό να τα προσπερνάνε με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕς ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων ανθρώπων. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, η δημοτική αστυνομία του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη κάπου μάλλον θα υπάρχει, οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες και αυτές εξαφανισμένες. Καραμπινάτες παρανομίες για τα παράνομα κέρδη των τραστ. Κατά τα άλλα γράφουν παππούδες και γιαγιάδες γιατί περπατάνε.

  6. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΝΟΠΕΡΙΠΟΛΑ ΑΝΑ ΔΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ

  7. Anything for porn fame . Live μπορουσε να κανει και απο το σπιτι του απλα ηθελαν να φανει ντεμεκ swating

  8. Ένα κοπρόσκυλο που για τα λεφτά πουλάει κ την μάνα του …..

  9. Στημένο.!!!;;;
    Γιατί δεν είχαν βάλει ας πούμε, κουρτίνες να μην φαίνονται από τον δρόμο;

  10. Μην τρελαίνεστε όλα για τα views τα κάνει ο ραπτο και ο Ξανθούλης συνεργάτης του.Αυτοί μπορεί να καρφωσανε και επίτηδες τους εαυτούς τους.Ναι επίτηδες τους εαυτούς τους και όλα αυτά για τα κλικ στα βιντεάκια τους.

  11. ΤΗΝ ΛΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΓΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΣΤΗΚΑ ΣΦΙΞΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΗΓΕΙ Η ΜΑΓΓΙΑ

  12. ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΓΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΓΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΟ

  13. Την μάπα σου στον καθρέφτη την έχεις δει που αποκαλείς τις κοπέλες και την Βουγιουκλάκη σαβουρες? Ρε χοντρό καραφλο υποκείμενο που αψηφεις όλες τις απαγορεύσεις ποιος είσαι που δεν ν κάθεσε σπίτι σου εμείς μαλακές είμαστε? Πρόστιμα μπήκαν η τους την χαρίσαμε? Εάν δεν πληρώσανε υπόλογος ο διοικητης

    1. Γιατι τι ηταν η Βουγιουκλακη ρε ντερβιση , θεα;;;;;;;

  14. Οι καφετέριες έπρεπε να είναι κλειστές εδώ και μέρες. Προφανώς έχει μπάρμπα στο Αστυνομικό Τμήμα και τον κάλυπτε τόσες μέρες.

    1. Ακριβως.
      Καποιος (διοικητης προφανως) τον καλυπτε.
      Αλλα επεσε καρφωτη οπως φαινεται.

  15. Η ΕΛ.ΑΣ άργησε… Χρόνια ολόκληρα λέει αηδίες και βρίζει τους πάντες και δεν μπουκαραν με εντολή Εισαγγελέα…

  16. Σκουπίδι και Ανθέλληνας, απορώ πως τον ακούν και τον βλέπουν

Comments are closed.