ΜΑΜΑΑΑΑΑ! Η Μιμή βάφει μαλλί σε ζωντανή σύνδεση και… τρομοκρατεί – Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
liani-682x384

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μένει σπίτι και βάφει μαλλί, αλλά δεν το βάφει μόνη της. Ο πολύ καλός της φίλος, ο σεφ Θοδωρής Αγγελασόπουλος ανέλαβε χρέη κομμωτή και όλο αυτό γυρίστηκε σε βίντεο.

“Αν βγει μαλλί αυτό… Λες και σπατουλάρει τοίχο! Δεν παίρνει τούφα τούφα… Τι έπαθα η καημένη; Βάλε και πίσω. Σιγά καλέ το κεφάλι μου! Τι είναι τούτος; Ααααχ!”, αναφωνεί η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αυτή η βουτηγμένη στα bottox γιαγιά εξουσίασε τη χώρα στο παρελθόν. Θαυμάστε την:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Α ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΓΕΡΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΕ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ Π@ΡΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΠΟΡΔΑ ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΑΣΤΑ ΧΕΣΤΑ !!!!!

  2. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΛΟΝΗΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΗΣ ΝΟΥΝΟΤΡΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΙΗ ΚΟΛΗΣΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΕΙΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ ΜΕ ΞΑΣΗΜΟ ΜΑΛΙΩΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΡΔΑΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΓΓΟΣΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΕΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΕ ΓΛΥΨΗΜΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑ ΠΡΟΤΑ Ο ΤΣΟΥΛΟΣ

Comments are closed.