“ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΙΝ” – ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – “ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ – ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” – ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ

Κοινοποίηση:
pilotos

«Άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, προσκοπίνα και τα τελευταία δυο χρόνια σύζυγος και μάνα» – Μερικά από τα χαρακτηριστικά της 20χρονης Καρολάιν που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στην Αλόννησο – Τι λέει  κάτοικος του νησιού


Δεν θα στερέψουν ποτέ τα δάκρυα στην Αλόννησο για την πανέμορφη 20χρονη Καρολάιν, που έμελλε το νήμα της ζωής της να κοπεί με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, όταν σήμερα το πρωί άγνωστοι δράστες με στόχο την ληστεία, εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σκοτώσουν εκείνη και ακινητοποίησαν τον σύζυγο της μπροστά στα μάτια του μόλις 11 μηνών παιδιού τους.

Το κορίτσι από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του, βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του και την μητέρα του, να ζουν στο όμορφο νησί των Σποράδων, όπου η Καρολάιν μεγάλωσε με αρχές και αγάπη για τον πλησίον της

glika_nera_foniko_art
zevgari-main

 

Όπως αναφέρει κάτοικος του νησιού στο η Καρολάιν αν και μόλις 20 ετών είχε καταφέρει να ζήσει μια ζωή για την ηλικίας της, που άλλοι συνομήλικοι της θα ήθελαν τα διπλάσια χρόνια: «Εδώ είχε μεγαλώσει το κοριτσάκι μας από παιδί. Ήταν η ομορφιά του νησιού μας. Η Καρολάιν έζησε μια ζωή 20 χρόνια που άλλοι στην ηλικία της θέλουν τα διπλάσια. Δοτικό πλάσμα, κοινωνικό, άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, προσκοπίνα και τα τελευταία δυο χρόνια σύζυγος και μάνα. Τον σύζυγο της εδώ τον είχε γνωρίσει ήταν πολλά χρόνια μαζί. Ένα εξαιρετικό παιδί και εκείνος. Η Καρολίνα παρόλο που ήταν μικρή σε ηλικία, ήταν ώριμη και κατάφερε να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Δυστυχώς έφυγε με τόσο απάνθρωπο και βασανιστικό τρόπο, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έχουμε τρελαθεί όλοι».

Ήταν αθλήτρια του kickboxing με ζώνη και πολλούς νικητήριους αγώνες.

arolain_kick

«Μιλάμε για μια δυνατή κοπέλα που δεν την έβαζες εύκολα κάτω, γι’ αυτό είμαστε σίγουροι πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιστάθηκε, γι’ αυτό και οι δράστες επέλεξαν να την σκοτώσουν. Είχε μεγάλη ζώνη στο kickboxing, είχε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες, ήταν δραστήρια. Απλά με τις εξετάσεις του Λυκείου επειδή έδωσε έμφαση στα μαθήματα της είχε λίγο απομακρυνθεί. Το παιδί κατάφερε και πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Για να καταλάβετε ήταν ένα πλάσμα που τα έκανε όλα τέλεια. Είναι άδικο αυτό που έγινε».
Στο νησί, το γλυκό κορίτσι πήγαινε αρκετά συχνά γιατί ο πατέρας της εδώ και χρόνια παρέμενε καθηλωμένος μέσα στο σπίτι εξαιτίας της υγείας του.

glyk11-870x418
glika-nera-main

«Ο μπαμπάς της είναι μεγάλος σε ηλικία και μάλιστα εδώ και χρόνια είναι κατάκοιτος, με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι τους. Η μαμά της έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και ασχολείται με τον τουρισμό. Κρίμα είναι ότι πιο τραγικό αυτό που περνάει η Σούζανα η μητέρα της, αυτές τις ώρες. Δεν μπορώ να το διανοηθώ, η Καρολίνα και ο σύζυγος της ο Μπάμπης ήταν ένα ζευγάρι υπόδειγμα είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Πηγαίναν συχνά τα ταξίδια τους, είχαν μια άνετη ζωή, ένα πανέμορφο ζευγάρι με το παιδάκι τους. Ήταν παιδιά που δεν είχαν προβλήματα, ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον».

Ο 32χρονοςπιλότος ελικοπτέρων εμφανίστηκε συντετριμμένος σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, έξω από το σπίτι του
Στο σπίτι του του επέστρεψε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο 32χρονος πιλότος, αρκετές ώρες μετά τον εφιάλτη που έζησε στο ίδιο του το σπίτι, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν σε αυτό, σκοτώνοντας την 20χρονη σύζυγό του και δένοντας τον ίδιο, δίπλα στο μερικών μηνών παιδί τους.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, που συνοδευόταν από τρεις αστυνομικούς, έφτασε στη μεζονέτα για να πάρει κάποια πράγματα.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε συντετριμμένος σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», είπε, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. …… αυτουργος γυναίκα μεγαλύτερη του, που δεν αντεξε την ζηλια και πλήρωσε σικάριους => θα τους βρουν !

  2. Αλήτες πολιτικοί… Στα κεφάλια σας πάνω οι κατάρες των Ελλήνων…

  3. “Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της”… Μα άμα την ήξερε, δε θα γίνονταν αυτά. Ο Κούλης δεν την αφήνει να κάνει τη δουλιά της…

  4. Και ΑΝ τους πιασουν η δικαστική εξουσία θα τους βγάλει σύντομα έξω. Μην ξεχνάτε την αλλαγή νομοθεσίας για τις ποινές επί ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η ΝΔ

  5. Αυτός δεν έφαγε ούτε μια μπουνια;περίεργο και το κορίτσι μάθαμε ότι της προκάλεσαν ασφυξία με το μαξιλάρι,σημάδια βίας όμως ειχε;και γιατί κρέμασαν το σκυλί; αφού το σκότωσαν ποιος ο λόγος να το κρεμασουν;Και αφού όπως λέει τοτςδιπαν αμέσως που είναι τα λεφτά γιατί ακολούθησε ολη αυτη η φρικη;τεραςψυχραιμιας όμως ο κύριος,ατσαλακωτος βγήκε

  6. Έχω 3 χάσκυ σκυλιά τα γνωρίζω πολύ καλά είναι φιλικά δεν αγγίζουν σε κίνδυνο κάνουν χαουλ μόνο σαν λύκοι,όταν είναι χαρούμενα,δεν είναι φυλακές στα σπιτια,γιατί το σκοτωσαν ,απορώ,κάτι άλλο δείχνει αυτό υποθέτω,ας ψάξουν τα λαγωνικα οι αστυνομικοί ,αυτός σαν άντρας γιατί δεν πάλεψε δεν φώναξε,και μόνο η κοπέλα το έκανε;;;;;;;; Πολλά γιατί;;;; Και το δέσιμο στην καρέκλα και το κινητό κοντά για να το βρει ;;;;; Το άφησαν σαν βλάκες οι ληστές;;;; Ερωτώ γιατί;;;;;;

  7. Θα τους πιάσει η Αστυνομία. Ποια Αστυνομία ρε λεβέντη;;;;
    Αυτή που μόνη εντολή από τα αφεντικά της έχει να κυνηγάει μάσκες και να φυλάει Φουρθιώτηδες;;;; Κρίμα το κορίτσι που το φάγανε μόνο. Τίποτε άλλο.

  8. Να σας πω την σκέψη μου, από την πρώτη στιγμή που το άκουσα μου φάνηκε πολύ περίεργη και ύποπτη η υπόθεση. Γιατι σκότωσαν την κοπέλα και τον άντρα απλώς τον έδεσαν; Καταρχάς γιατί η κοπέλα κοιμόταν στην σοφίτα με το μωρό της και όχι στην κρεβατοκαμαρα; Και αφού πρώτα βρήκαν το σύζυγό γιατί τον άφησαν και πήγαν στη σοφιτα; Και γιατί δεν πήραν το μωρο και τη σύζυγό κάτω να απειλήσουν το σύζυγό ότι θα της κάνουν κακό αν δεν τους τα δώσουν όλα, αλλά την σκότωσαν πάνω στη σοφιτα; Εγω πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες είτε να πλήρωσε ο σύζυγος να σκοτώσουν την κοπέλα ή τσακώθηκε με τη γυναικα του (γι αυτό κοιμόταν στη σοφιτα αυτή) και πάνω στον καυγά τη σκότωσε και μετά τα σκηνοθέτησε όλα μόνος του Έσπασε το τζάμι, ανακάτεψε το σπίτι να φανεί σαν ληστεία Η κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σα να της είχε μανία αυτός που το έκανε και οι άγνωστοι δεν μπορεί να είχαν τόσο μένος εναντίον της, ενώ ο σύζυγος μπορεί να είχε Και τόσο άπειροι ήταν οι ληστές να δέσουν ερασιτεχνικά το σύζυγό ώστε να λυθεί και να κάνουν όλα αυτα που δεν έχουν νόημα;; Δεν κολλάει η υπόθεση μπάζει από παντού

  9. Και το σκυλί χάσκυ είναι φιλικό ποτέ δεν γαυγιζει δεν είναι φύλακας γιατί το σκότωσαν με τέτοιο τρόπο απορώ έχει ασφάλεια η κοπέλα;;;;;;; Αχ. Πολλά γίνονται για χρήμα και πάθος!!!!

  10. Φοβάται ο φορολογούμενος έλληνας να κυκλοφορήσει στη γειτονιά του
    τώρα τον σκοτώνουν και μέσα στο σπίτι του οι λαθροεισβολείς.
    Α μωρή πούστρ@ χρυσοχοίδη άχρηστο τομάρι
    με τα λαθρομπατσάκια σου ,πόσα εκατομμύρια πρόστιμα βεβαιώσατε μόνον σε έλληνες
    βρε @ρχίδια που έχετε ξαμολύσει τα ναρκοβαποράκια σας στις πλατείες της αθήνας
    και κονομάτε.
    Γουρούνια έ γουρούνια, έχουν δίκιο οι άπλυτοι που σας λεν γουρούνια

  11. Θα τους πιασει οπως επιασε αυτους που σκοτωσανε τον σ.γκιολια τον καραιβαζ…η ουσια ειναι οτι εχουμε γινει λατινικη αμερικη οταν υπαρχει φτωχεια και πεινα η εγκληματικοτητα ανεβαινει…στην σουηδια πχ γιατι δεν εχει τετοια εγκληματα.

  12. Να δούμε… Ανεξιχνίαστο και αυτό; Όπως και της οικογένειας Χρυσαφίδη – δεκαετία ’90 – κ.ά.

  13. Οσοι δεν εχουν καθαρο μητρωο,δεν πρεπει να πατανε στην Ελλάδα.Και περισσοτερα αστυνομικα τμήματα.Κριμα ενα αθώο κορίτσι για το τιποτα.

  14. Αν υπάρχει Θεια Δίκη , τωρα είναι η στιγμή να εμφανιστεί κάπου και κάπως γι αυτούς τους ανανδρουσ μούλους …!! Ευχομαι να πάθετε τρισχειρότερα !!!

    1. Δέν θά κάνουμε εμείς υποδείξεις στόν Θεό πώς καί πότε θά δράση. Καί οι κατάρες απαγορεύονται ( ο Θεός που επικαλείσαι τό έχει πεί ).

  15. Πολύ περίεργο δεν είναι που τουλάχιστον δύο θύματα γυναίκες (η επιστήμονας στην Κρήτη και τώρα το κορίτσι στα Γλυκά Νερά), που γνώριζαν πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη γνώση τους αυτή και υπέκυψαν στους κοινωνιοπαθείς που τους επιτέθηκαν;;;

  16. Πορείες για τον Κουφοντίνα κάναμε , για την ασφάλεια μας κάναμε ποτέ;

  17. τουλάχιστον επειδή ουδέν κακό αμιγές καλού, γλιτώσαμε σήμερα να φιγουράρει παντού η ορκωμοσία του γαλάζιου μπούλη στο στρατό
    αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νυκοκοίρη..

    1. Α, εντάξει, όταν είναι νά απολυθή, νά τούς πούμε νά σκοτώσουν κανέναν δικό σου γιά νά μήν μάς πλασάρουν στή μάπα τήν απόλυση;;

  18. πως γινεται να σκοτωσουν τη συζηγο του, να κρεμασουν το σκυλο απο την κουπαστη του σπιτιου, να εχει περασει την πιο εφιλατικη νυχτα και αυτος να ειναι αθικτος απο χτυπηματα και αντιστοιχα τοσο ψυχραιμος για να κανει δηλωσεις στις καμερες. Τοσο ψυχραιμος οσο οι αστυνομικοι που εβγαιναν απο το σπιτι.

    Κατι δεν παει καλα σε αυτη την ιστορια. Ειμαι σιγουρος οτι ξερει ποιοι ειναι πισω απο τη δολοφονια της γυναικας του. Καποια μλακια εχει κανει αυτος και του φαγε τη γυναικα το οργανωμενο εγκλημα. Καποιον εδωσε, κατι εκανε. Δεν μπαινουν ετσι 4 τυποι να σου κανουν τετοιο μακελειο.

    Οποιοσδηποτε ανθρωπος θα ηταν με χαπια αυτη τη στιγμη και 2 ψυχολογους αν του ειχαν σκοτωσει τη γυναικα μεσα στο σπιτι και ειχε ζησει αυτη τη νυχτα. Η σκηνη του γκληματος σοκαρε εμπειρους αστυνομικους. Αυτος πως γινεται να ειναι ετσι ψυχραιμος?

    1. Προσυπογραφω!!!! Το ιδιο ακριβως σκεφτηκα κι εγω.

    2. Πολύ φιλικά , πήγαινε να κανεις ένα κρύο ντους και πέσε αμέσως για ύπνο…

    3. Πραγματικά, η αντίδρασή του, που αντί να τρώει σίδερα είναι μέσ’ στη χαλαρότητα, μού θυμίζει τη στάση του άχρηστου που του έφαγε γυναίκα και παιδί ο δολοφόνος βακάκης!

    4. Πολύ ψύχραιμος πράγματι Έχετε δίκιο (Απάντηση σε “Cobra”)

    5. Ίσως ήταν το στιλ του… Αλλά πως να ξέρουμε τώρα τι κρύβεται, αν κρύβεται, πίσω απ’ όλα αυτά…

  19. Θα τους πιάσει η αστυνομία (αν) και μετά ο Νέος Ποινικός Κώδικας θα τους ελευθερώσει στο άψε σβήσε!!
    Αυτή είναι η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’ του Παρα-σκευόπουλου του Τσίπα και του Κούλη ….
    Φυλακή οι Χ.Αυγίτες και έξω οι σκληροί εγκληματίες !!!!
    Ανοιχτά σύνορα για κάθε καρυδιάς καρύδι στο πλαίσιο της παγκόσμιας μιγαδοποίησης και παγκόσμιας σήψης.
    Να τους χαίρονται όλοι οι δημοκράτες.
    Ηθικοί αυτουργοί όλοι όσοι είναι υπέρ του σημερινού σάπιου συστήματος.

    Τα παιδιά μας σκοτώνουν.

  20. Ψηφίστε Κούλη μπόλιασμα και κλείσιμο μέχρι να σου έρθει ο θάνατος στο σπιτι.

  21. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ακόμα και οι πιο καθυστερημένοι Νεοδημοκρατες θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι στο σκατοκομμα σας είναι αριστερό και ανθελληνικό. Αφού δεν μπορούν να φύγουν και να αναλάβει εθνική κυβέρνηση, και αν δεν υπάρχει τότε ο στατος.
    Κρεμαλα λοιπόν για τους δράστες και για τους προδότες της χώρας, όλα τα τα αλλά είναι παραμύθια που σας ταΐζουν τα τουρκοκαναλα. Οποίος έχει άλλη άποψη να πάει να την πει στο παιδάκι που θα μεγαλώσει χωρίς μάνα.

  22. Κουλης και Τσιπρας βγαζουν τρελα λεφτά από τα λαθραια μέσω μκο για αυτό δεν τους διωχνουν. Δεν έχουν αισθήματα για καμιά μάνα και πόσο μάλλον για ένα 20χρονο κορίτσι. Δεν τους νοιαζει τίποτε, μόνο να βγαζουν λεφτά. Καθαρματα,αυτοι έφεραν την Ελλάδα μας σε αυτή την κατάσταση.

  23. Αυτός σίγουρα έχει παρελθόν. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και δεν ξέρεις τί κρύβεται από πίσω του, τί έκανε στην προηγούμενη ζωή του, πού είναι μπλεγμένος, ποιοι τον κρατάνε, αν τον κρατάνε, τον εκβιάζουν με κάτι. Η κοπέλα τον γνώρισε πολύ μικρή για να έχει παρελθόν. Ως πιλότος είχε εμπειρίες αλλά ήθελε ένα απλό, χαρούμενο κορίτσι για να κάνει οικογένεια. Το δέλεαρ ήταν τα λεφτά. Είχε όλο το πακέτο αυτός αλλά νομίζω το μυστικό κρύβεται στο παρελθόν του!

  24. Κουράγιο λεβέντη. Το αίμα της συζύγου σου στα κεφάλια των πολιτικών που αφήσαμε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι…

  25. Αληταράδες , κερατάδες , πόσο κόσμο έχουνε “φάει” από τότε που μας κατσικωθήκανε;

Comments are closed.