ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον ΑΕΡΑ με τον Βελόπουλο! «Είστε Ναζίδια! Δεν θα κατεβείτε στις εκλογές!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..
    Τους αλλους ψευτοπατριωτες τους εχουν για δεκανικια……
    ειδαμε τι ρολο παιξανε οι Καρατζαφερης-Καμμενος-Βελοπουλος…..

    ΤΩΡΑ ΠΙΑ Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    και ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  2. αυτο το πιονι του συστηματος εχει το ελευθερας απο το συστημα να εχει δικη του τηλεοπτικη συχνοτητα και το δικο του ραδιοφωνικο σταθμο ωστε να βριζει ουγκανα και ναζιδια τους ψηφοφορους του Κασιδιαρη αλλα η προδοτικη συμφωνια των πρεσπων δεν ηταν προδοτικη αλλα απλα μια λανθασμενη κακη επιλογη του τσιπρα,,,,επισης γιαυτον ο μητσοτακης δεν ειναι προδοτης αλλα εχει κακους συμβουλους που δεν τον συμβουλευουν σωστα οπως πολλακις εχει αναφερει στη βουλη….ο απατεωνας αυτος που δεν τον ‘παιζουν’ τα καναλια, εχει συχνη παρουσια σε ερτ, παπαδακη και χατζηνικολαου αφηνει τα γιδια ακροατες του ραδιοφωνου του να παιρνουν τηλεφωνα στις εκπομπες του και να ξεσπουν εκει το μενος τους για την κυβερνηση και καποιων αλλων ουδετερων ακροατων επισης ωστε να απορροφα την εκρηξη του λαου μεσα απο τις εκπομπες του και να μην εκφραζονται με διαδηλωσεις και επαναστατικες ενεργειες στον δρομο…τοσα χρονια προεδρος ‘πατριωτικου΄κομματος ειναι ο μοναδικος αρχηγος που δεν καλεσε ουτε μια φορα σε συγκεντρωση τον κοσμο ουτε για την υποχρεωτικοτητα των εμβολιων , ουτε για τα εθνικα θεματα, οπως το ξεπουλημα της Μακεδονιας και απο την κυβερνηση του κουλη ουτε για τα θεματα ακριβειας,,,θελει τον κοσμο μαντρωμενο να ξεσπαει απο το σπιτι του μια μορφη ‘αντιστασης’ που δεν φοβαται σε καμια περιπτωση η κυβερνηση…..αλλωστε ο ιδιος εβαλε τα υπαλληλακια του που κρατουν μικροφωνα στο σταθμο του να παρακαλανε τον κουλη να κοψει την καθοδο του κασιδιαρη στις εκλογες….

  3. Ο Βελό ο κηραλοιφάς, πιστεύει -τρομάρα του- ότι αν δεν κατέβει ο Κάσι στις εκλογές, όλοι οι ΄Ελληνες Πατριώτες θα ψηφίσουν αυτόν … Δηλαδή, τα θέλει τα “ναζίδια”, αλλά να είναι στο δικό του κόμμα …
    Ρε ουστ, κουραδομπέμπη …

  4. Μιλάει αυτός που γεννήθηκε Γερμανία, έχει Γερμανίδα γυναίκα, επιχείρηση στην Γερμανία, και όλη του την περιουσία! (για να μην την χάση όπως είπε!) Τι να μας πει ο ηλίθιος!!!!!!!!!!!!

  5. Βελοπουλος το καλυτερο copy/paste του Μητσοτακικου Καρατζαφερη! Ντροπη σου….επιχειρηματια που εκμεταλλευεσαι και το Αθως με τα δηθεν ματζουνια σου!

  6. Μπράβο Ναζωραίε, Ναζιρηνέ!!! Άντε γαμήσου Βελόπουλε βρυκόλακα με το νεκρό βλέμμα. Ό,τι γουστάρουμε θα ψηφίσουμε.

  7. Βελοπουλε νοιαστηκες για τον Έλληνα το τι θα ψηφίσει για το καλό του?ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ,ΜΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ 301 ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΤΕ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?… ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ…

  8. Ελληνες ,έχετε την ευκαιρία να τα αλλάξετε όλα
    και να στείλετε αυτούς που σας πλήγωσαν,
    σας προδωσαν ,σας εκλεψαν
    στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ……
    η Πατρίδα αργοσβήνει,
    με τους λάθρομουσουλμανους ,
    να κλεβουν,να βιαζουν και να σκοτωνουν…….
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ…..
    Εθνικο κομμα Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ και Ηλιας Κασιδιαρης

  9. Δεν καταλαβαινω γιατί Έλληνες που σαν κοινο στοχο έχουν την Πατριδα,την Θρησκεια,την Οικογένεια (Γένος), τρώγονται μεταξύ των σαν αγριοσκυλα?
    Δέστε τώρα: Ο μεν Κασιδιάρης με την Θρησκεια δεν έχει καλη σχέση, ερχομενος σε αντίθεση με τον Κολοκοτρωνη πού είπε: Πρωτα είπαμε υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος!
    Η Πατρίδα χάνεται. Ας αναλάβει πρωτοβουλία καποιος απο εσας,να θέσει τον Στόχο στους Ελληναραδες και να συμφωνησουν ενωμένοι σε ενα Κόμμα, με εναν Αρχηγό: Τον ικανότερο! Η ας υπάρχει Επιτροπή ,ισων μεταξύ ίσων , ωστε να αποφευχθουν αντιζηλίες!!!
    Αντε, γαμω την αγανάκτηση.. Ηλίθιοι είστε ρε? Η Πατριδα χάνεται ρε μοσχάρια. Αει σιχτιρ κωλοπαίδια, επιτέλους😠

  10. Βελόπουλε,
    εσύ δεν ήσουν που έπινες καφέ με τον Παναγιώταρο της Χ.Α και ζητούσες να κατέβεις με την Χ.Α στις εκλογές αλλά έφαγες πόρτα?
    Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

  11. Σας γλενταει μια χαρά ο Βερόπουλος ναζιστακια !!

  12. οταν τους εξηγησει ο Θεος τι σημαινει ναζι θαναι αργα…θα παρακαλανε ολοι να ειναι ναζιστες…αλλιως θαναι νεκροι απο λιωσιμο στη γεενα πυρος!ο μεγας Ναζι-ρηνος Ιησου Χριστος θα κυβερνησει για 1000 χρονια μετα την αλωση της γαιας!ολοι θα προσκυνησετε!

  13. Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν κυβερνούν Έλληνες… τότε εξηγούνται όλα…

  14. Μιλάει για ναζίδια ο Βελόπουλος. Ποιός; Αυτός που δήλωσε δημόσια όπως διαβάζουμε σε σχόλια, αλλά και αποδεδειγμένα ότι, τα πολύ ναζιστικά τον βρίσκουν αντίθετο, ενώ στα λίγα ναζιστικά είναι υπέρ. Αυτό έλεγε όταν καλούσε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να τον ψηφήσουν. Και διεροτόμεθα, υπάρχουν πολλά και λίγα ναζιστικά; Όποιος είναι υπέρ στα λίγα+ ναζιστικά, τολμάει να μιλάει για ναζιστικά; Μα έχει είδη δηλώσει οτι είναι ναζιστής, είτε λίγο είτε πολύ.

  15. Ο καβγάς για το πάπλωμα, έτσι κύριε ”λύτη”;

  16. Καραγκιοζη ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΙΑ γυφτουλα ουτε με κυαλια δεν θα δεις εδρανο και αυτο σε πονα το καταλαβαινω καλο αποκουμπι του Κουλη και του συστηματος εισουν και εισαι θα ξεβολευτεις θαρθει η ωρα σου τσογλανι του Καραντζαφερη ενας και ενας ειναι τα πολιτικα τεκνα αυτου του τοιχοδιωκτη

  17. να πληροφορησω και τους φιλους εδω μεσα ,
    οτι ο Αρης Σπινος ο δημοσιογραφος ,
    σημερα δεξι χερι του Βελοπουλου,
    κατεβαινει στις εκλογες με την Ελληνικη Λυση στην Αθηνα….
    το 2019 ηταν υποψηφιος με την Χρυση Αυγη…….
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΕΜΙΣΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ?????

  18. καλα ο βελο απαλασεται λογω βλακειας γιατι εχει επιστολες του χριστου ετσι ελεγε η γαλιαντρα θυμαμαι που χρονια ελεγε οτι η τουρκια θα διαλυθει εγινε κατι τετοιο? οχι φυσικα και στο φιναλε ειναι και αυτος υπαλληλος στο τσιρκο απο τις κωλοτουμπες που εχει κανει απο κομα σε κομα προσφατα παραπονιοτανε οτι δεν τον βγαζουν τα καναλια τουλαχιστον αυτος βγαινει και σε δυο καναλακια και παπαγαλιζει τις μπουρδες του οι αλλοι ομως που κατηγορει ναζιδια δεν ειχαν βημα πουθενε και τελος κηροαλοιφοτσαρλατανε τιμη μας και καμαρι μας να ειμαστε οτι μας λες δεν θα σου δωσουμε λογο εσυ μεθαυριο θα πας στην νδ οπως και τα κολληταρια σου που πηγαν μην κρινεις τους αλλους αλλα την κουτρα σου

  19. Βελόπουλε με τα μαντζούνια που λέει και η Μπέτι, ο ανταρσύα των ανοιχτών συνόρων μπορεί να κατέβει κατά τη γνώμη σου; Για πες βελόπουλε που ψήφισες το μνημόνιο μαζί με τον Καρατζαφέρη και τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Αντί να μιλήσεις για κούλη, για ανταρσύα και κεερφα και μετανάστες, τολμάς και μιλάς για Ηλία που τον κυνηγάνε όλοι οι παραπάνω; Πέσανε οι μάσκες βελόπουλε και Καρατζαφέρη που δικαιολογείτε,αυτούς που άνοιξαν το τζαμί!

  20. Ποιός πιστεύει τον καραγκιόζη ψευτοπατριώτη Φελόπουλο;

Comments are closed.