«Λύγισε» ο Ράμος: «Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ για όσα πέρασαν οι δικοί μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σερχιο ραμος

Με δάκρυα στα μάτια ο Σέρχιο Ράμος εξιστορεί την επεισοδιακή του αποχώρηση από τη Σεβίλλη για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2005.

Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Σεβίλλης και για δύο χρόνια αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιανών. Το 2005 έκανε το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Το παρασκήνιο από εκείνη τη μεταγραφή δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ για την ζωή του στο Amazon Prime, βούρκωσε μπροστά στην κάμερα και τόνισε πως η αποχώρηση του παρουσιάστηκε ως προδοσία, με αποτέλεσμα ο ίδιος και η οικογένεια του να βιώσουν δύσκολα χρόνια μετά το 2005.

«Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, αλλά ίσως το μεγαλύτερο να ήταν που δεν βγήκα να μιλήσω τότε και να εξηγήσω πώς είχαν τα πράγματα. Αντίθετα, άφησα άλλους να πουν την ιστορία τους για μένα.

Η μεταγραφή μου ήταν μια συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Δεν υπήρχε καμία ρήτρα, όπως λέγανε. Αυτά που γράφτηκαν προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο προς το πρόσωπό μου. Ακόμα και τώρα μου φέρονται έτσι. Υπήρχε κατευθυνόμενη πληροφόρηση κι αυτό ήταν επώδυνο για μένα και την οικογένεια.

Δεν θα τους συγχωρήσω ποτέ για όσα πέρασαν ο παππούς και η γιαγιά μου ή οι γονείς μου, που δεν μπορούν να πατήσουν καν το πόδι τους στο γήπεδο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που κουβαλώ μέσα μου. Γι’ αυτό έχω αντιδράσει έντονα στο γήπεδο αυτό, λόγω των όσων πέρασαν οι δικοί μου. Εγώ μέχρι και σήμερα μπορώ να λέω πως είμαι Σεβιγιάνος και θα είμαι μέχρι να πεθάνω. Αλλά είμαι επίσης αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής Ισπανίας», ανέφερε βουρκωμένος.

gazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: