“Λύγισε” ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη: Βαριά ήττα με 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ

Κοινοποίηση:
paofi-768x548

Ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στην Κρήτη και απέναντι στον λυσσασμένο για τη νίκη ΟΦΗ ηττήθηκε εύκολα με 3-1, παίρνοντας βαθιά ανάσα για την παραμονή του στην Σουπερ Λιγκ. Τόσο η αμυντική του γραμμή όσο και η γενικότερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γιώργου Δώνη ήταν προβληματική, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Κρητικοί.

Στο πρώτο γκολ σκοράρει μόνος του ο Δεληγιαννίδης, στο δεύτερο ο Κολοβέτσιος διώχνει εντελώς λάθος την μπάλα και στο τρίτο ο Μαυρομμάτης κάνει τραγικό λάθος μέσα στην περιοχή, χαρίζοντας κατοχή εκεί που απαγορεύεται.

Ανενόχλητος ο Δεληγιαννίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που είδαν τη τύχη με το μέρος τους στο 16’ στο δοκάρι του Δώνη, αλλά από την άλλη δεν πτοήθηκαν κιόλας όταν ο Κάτσε έκανε με κεφαλιά το 1-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και μετά από λάθος απομάκρυνση του Κολοβέτσιου στο 40′, ο Πλατέλλας νίκησε τον Διούδη για το 2-1. Το νέο λα΄θος του Μαυρομάτη αυτή τη φορά, έδωσε την ευκαιρία στον Κοροβέση να σημειώσει στο 60΄το 3-1, αποτέλεσμα που έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: