Λόγοι υπέρ του Ισλάμ στην «καρδιά» της Αθήνας! Aνενόχλητος από αστυνομία ο Πέτρος Κωνσταντίνου βγάζει την χολή του για Έλληνες και Ορθοδοξία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου,

μαζί με μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας «ξαναχτύπησαν», βγάζοντας «πύρινους λόγους» υπέρ του Ισλάμ και των ανοικτών συνόρων.

Κι όλα αυτά στην πλατεία Μερκούρη, στην «καρδιά» της Αθήνας.

«Τιμή στον Σαχζάτ Λουκμάν, συνεχίζουμε με σύγκρουση με τη ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης.
Η αντιφασιστική συγκέντρωση μνήμης για την επέτειο των οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση: το κίνημα που έστειλε τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής στη φυλακή θα συνεχίζει αταλάντευτα τη δράση του ενάντια στο ρατσισμό και τους ντόπιους Τραμπ, για να δικαιωθούν όλοι οι Λουκμάν. Για να πάρουν χαρτιά όλοι οι μετανάστες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να αποκτήσουν άσυλο και στέγη οι πρόσφυγες, να εμβολιαστούν τώρα όλοι οι πρόσφυγες στα καμπ και να πάνε όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία.
Στην πλατεία Μερκούρη, παρά τα απαράδεκτα αστυνομικά μέτρα, βρέθηκαν εργαζόμενοι και εργαζόμενες από τα νοσοκομεία, τα σχολεία, το ΥΠΠΟ, την καθαριότητα του Δήμου Αθήνας και άλλους χώρους, φοιτητές και φοιτήτριες σχολών της Αθήνας, η ΚΕΕΡΦΑ, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “η Ενότητα”, η επιτροπή Ιρακινών προσφύγων, η Κοινότητα Καμερούν, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου διαμερίσματος Δήμου Αθήνας, δικηγόροι της πολιτικής αγωγής των Αιγυπτίων αλιεργατών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Δημοτικές Κινήσεις Ανοιχτή Πόλη και Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η ΟΡΜΑ.
Στην πλατεία ακούστηκαν συνθήματα και έγιναν χαιρετισμοί από τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες των γονέων του Λουκμάν προς τους διαδηλωτές, τον Κώστα Παπαδάκη, δικηγόρο, την Κατερίνα Πατρικίου, Γενικό Γραμματέα Σωματείου εργαζόμενων νοσοκομείου Άγιος Σάββας, τον Θωμά Κατσαρό, εργαζόμενο στο ΥΠΠΟ, την Μαρία Ανδρέου, εκπαιδευτικό από την ΕΛΜΕ Πειραιά, τον Βασίλη Κουκαλάνι, ηθοποιό-σκηνοθέτη, τον Σατζάτ, Επιτροπή Ιρακινών Προσφύγων, τον Γιάννη Βερβεσό, φοιτητή από τους Μεταλλειολόγους του ΕΜΠ, τον Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικό σύμβουλο Αθήνας.
Ακολούθησε πορεία αντιπροσωπείας των διαδηλωτών με το πανό μνήμης του Σαχζάτ Λουκμάν στους δρόμους του Πετραλώνων, η οποία έφτασε στην οδό Τριών Ιεραρχών, στο σημείο της δολοφονία του από τους χρυσαυγίτες Στεργιόπουλο και Λιακόπουλο.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Λουκμάν με υψωμένες γροθιές και αφέθηκαν λουλούδια στο κτίριο της οδού Τριών Ιεραρχών, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Σαχζάτ.
Η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε επόμενη μεγάλη κινητοποίηση, στις 20 Μάρτη, με διεθνή διάσταση, κατά του ρατσισμού και του φασισμού και σε σύγκρουση με την κυβέρνηση που στρώνει ξανά το δρόμο στους φασίστες με τη ρατσιστική της πολιτική.
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΠΛΕΡΩΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

  2. Κουνιστοί λαθρολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε

  3. Να επαναφερθουν τα πιστοποιητικα κοινωνικων φρονηματων, να κηρυχθει κομμουνι και να εκτελεστει δι’ εσχατη προδοσια και κατασκοπεια κατα συρροη και κατ’ εξακολουθηση.

  4. Ετσι κι αλλιως ο διεθνισμος ηρθε για να μεινει. Εσεις που φωναζετε πηγαινετε να φυτεψτε μαρουλια και ζαρζαβατικα στα χωρια σας? οχι βεβαια. Ε τοτε θα σας ταιζουν οι λαθρο μαλακες που κανετε και τους εξυπνους.

    1. Να πας εσυ ρε στο κωλοχωρι σου να φυτευεις κρασισι μπας και βγαλεις κανενα που δεν σε χαλαει.

  5. Έτσι μου ρχεται να ψηφίσω κεερφα με Πακιστανό πρωθυπουργό να τρέξει με 1000 η ιστορία.η αναμονή με σκοτωνει

  6. Πότε θα κάνει ξαστεριά,πότε θα πούμε ΑΕΡΑ να φύγει από τήν χώρα μας ετούτη η χολέρα.

  7. Ο/Η Οι μουσλο-σατανιστές θα μας ξανακλείσουν την Ανάσταση και θα μας ανοίξουν το ραμαζάνι λέει:

    Άντε να κανονίσουμε ώστε ο Ηλίας να βγεί με το κόμμα των Ελλήνων πρώτος.
    Μόνο έτσι, ακολουθώντας τη συνταγή του ερντογάν θα μπορέσει να μας δείξει αν μπορεί να σώσει τον πολύπαθο τούτο τόπο από τα νεοδημοκρατικά φασιστικά κουμούνια.

  8. ….ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ??…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ…ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ….

  9. Αυτη ειναι η καταντια της χωρας, Ανθελληνες προδοτες μαζι με τους λαθροισλαμιστες κανουν οτι θελουν στο κεντρο της Αθηνας χωρις να αντιδρα κανεις!!!!!! Και η επισημη Πολιτεια με την ανοχη της δινει θαρος σε ολα αυτα τα υποκειμενα!!!!!!!!!

  10. Τι έγινε χρυσοχοιδη???? Εδώ δεν μιλάνε οι υπάλληλοι σου της ΕΛΑΣ ??? Είναι νόμιμες οι συγκεντρώσεις αυτές χρυσοχοιδη??? Γιατί από ότι ξέρουμε των Ελλήνων πολιτών παρόμοιες συγκεντρώσεις διαλύονται με τα ΜΑΤ, με ξύλο και συλλήψεις. Εδώ τι ακριβώς παίζει
    υπουργέ προστασίας του πολίτη ???? Άκου μεγάλε υπουργέ. …….άντε κάνε καμιά άλλη δουλειά.

  11. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!! ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΥΛ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ (( ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!)) ΜΕ 40%!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΞΩ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

  12. Και καλα να ειναι η πρωην κουμμουνιστρια δαμανακη στις βρυξελλες. Ολοι αυτοι ηταν αριστεροι με δεξιες τσεπες. Ο αδωνις και ο πλευρης που ηταν και στο συλλαλητηριο κατα των πρεσπων, δεν τα βλεπουν αυτα; ειναι πολλα τα λεφτα προδοτες και το βουλωνετε. Τωρα ο κουλης μιλαει για πολυπολιτισμικοτητα οπως ο τσιπρας και το βουλωνετε προδοτες.

  13. Είχα αρχίσει ν’ ανησυχώ.. για τη τύχη του.
    Σκέφτηκα ακόμα μήπως εκανε το εμβόλιο και τα τίναξε. Τώρα ηρέμησα.

  14. να τον ΔΕΧΤΕΙ η βατραχομούρα – ποντικομούρα πρόεδρος…
    τα ιδια ΣΚΑΤ@ ειναι κ οι 2 …….

Comments are closed.