Λος Άντζελες: Εντοπίστηκε ο ύποπτος του μακελειού

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Ως πιθανότερος ύποπτος του μακελειού στο Λος Άντζελες παρουσιάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ ο οδηγός του λευκού βαν, με τον σερίφη της περιοχής να ενημερώνει – σε συνέντευξη Τύπου – τους δημοσιογράφους, ότι η ταυτότητα του άνδρα όπως επίσης και η κατάστασή του αυτήν τη στιγμή μέσα στο όχημα δεν έχουν αποκαλυφθεί.  Ο ένοπλος που σκότωσε δέκα ανθρώπους στο Μόντερεϊ Παρκ, το βράδυ του Σαββάτου, περικυκλώθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν σε απευθείας μετάδοση εικόνες από ελικόπτερο. Ένα λευκό φορτηγάκι μέσα στο οποίο βρίσκεται ο ύποπτος αποκλείστηκε μπροστά και πίσω από τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας στην πόλη Τόρανς, νοτίως του Λος Άντζελες, που απέχει λίγο πάνω από 40 χλμ. από το Μόντερεϊ Παρκ, την πόλη της οποίας η πλειονότητα των κατοίκων είναι ασιατικής καταγωγής, όπου σημειώθηκε η επίθεση με τους πυροβολισμούς σε αίθουσα χορού.

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ (τοπική ώρα) στην πόλη Μόντερεϊ Παρκ στην Καλιφόρνια, ανακοινώθηκε από το γραφείο του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες.

«Οι ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών του Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες έχουν σπεύσει να βοηθήσουν την Αστυνομική Διεύθυνση του Μόντερεϊ Παρκ σε μια έρευνα για θανάτους από πυροβολισμούς. Υπάρχουν εννέα νεκροί», αναφέρεται σε σύντομη δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Σερίφη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: