Λογική που “τσακίζει κόκκαλα”! Χαρδαλιάς: Απαγορευμένα» κυνήγι και ψάρεμα

Κοινοποίηση:
χαρδαλιας

πό τις 24 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα μετά τα καταστήματα, θα ανοίξουν και οι εκκλησιές όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. «Παγώνει» η αύξηση του προστίμου και θα επαναξιολογηθεί, παραμένει η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας και δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό.


Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε το λόγο στην ενημέρωση μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη που έκανε τις ανακοινώσεις για το πως θα ανοίξουν τα καταστήματα από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε ότι η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα συνεχίσει να ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00 και δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό.
Δεν θα επιτραπεί επίσης το ψάρεμα και το κυνήγι, η απαγόρευση για τα οποία συνεχίζεται, ενώ από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ανοίγουν και οι εκκλησίες. Κατά τις λειτουργίες θα επιτρέπεται επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατο όριο τα 50 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ…ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ

  2. ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ. Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ!! ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΑΣΗ ΚΤΛ.

  3. Ο τουρκομύτης Χαρδαλιάς αυτοπροδίδεται.Εχει πάρει εντολή από τήν Νέα Τάξη Πραγμάτων γιά τήν απαγόρευση τού ψαρέματος καί τού κυνηγιού,δύο ωραίες δραστηριότητες πού όχι δέν ευνοούν τόν κορωνοιό τουναντίον τόν καταπολεμούν μέ τό οξυγόνο καί μέ τό ιώδιο τής θάλασσας.Ο αδίστακτος σαδιστής τό καθίκι ο Χαρδαλιάς αναγκάζει μικρά παιδιά νά φορούν μάσκες σέ κλειστούς χώρους καί απαγορεύει στούς γονείς των νά ψαρέψουν ή νά κυνηγήσουν.
    Πόσο καιρό θά ανεχθούμε τέτοιους τουρκόσπορους;
    Γιάννης Λάκων

  4. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ ? ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ………………..

Comments are closed.