Λ@θρο του κατέστρεψαν την περιουσία και τον συνέλαβαν για ρατσιστική ανάρτηση

Κοινοποίηση:
xios

 

Σάλο έχει προκαλέσει στην Χίο η σύλληψη ενός 42χρονου κατοίκου του νησιού μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε σε βάρος του ο εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων για μια ανάρτησή του στα facebook.

Σύμφωνα με την καταγγελία του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, το περασμένο Σάββατο ο 42χρονος ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια κλήση σε δράση κατά των προσφύγων στην οποία ανέφερε ότι καταστρέφουν περιουσίες και πρόσθετε ότι «ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ζωντανοί ή νεκροί»!

Xios-ratsistiki-anartisi

Με εντολή της αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ο 42χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από άνδρες της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία με την διαδικασία του αυτοφώρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έτσι μπράβο για να μη λένε κάποιοι ονειροπαρμενοι ότι δε λειτουργεί η δικαιοσύνη σ αυτή τη χώρα…μεροληπτικα πάντα όμως λειτουργεί! Ας αναφωνησουμε τρεις φορές… Άξια, Άξια, Άξια την εισαγγελέα που απέτρεψε τον κακούργο που θέλει να υπερασπιστεί το βιος του και δίνει αίμα για να πληρωθούν αυτοί οι κρατικοδιαιτοι.

  2. Εάν στις εκλογές ψήφισε ένα από όλα τα κόμματα που γεμίζουν την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες ή δεν ψήφισε καθόλου, τότε καλά να πάθει. Οι πράξεις μας έχουν συνέπειες.

  3. Τα παίρνουν και οι εισαγγελείς απο τον Σόρος, είμαστε περικυκλωμένοι απο καθίκια. Οι αστυνομικοί άλλα γίδια και αυτοί, πιστά στρατιωτάκια του συστήματος, όφειλαν αν είναι Έλληνες να κάνουν τα στραβά μάτια, θα μπορούσαν να πούνε πως δεν τον βρήκανε, πως εξαφανίστηκε, αλλά δεν έχουν ούτε αυτοί συνείδηση, θα την βρούνε όταν οι λαθρό θα πηδάνε τις μάνες τους και τις κόρες τους. Τότε όμως θα είναι αργά.

  4. Εδω οι λαθρο διαπρατουν εγκληματα και δεν τους συλλαμβανουν
    και συλλαμβανουν Ελληνες που υπερασπιζοντε την περιουσια τους.
    Αυτη ειναι η ευλογια του τοπου που ευλογησε την εισβολη των λαθρο η τριαδα του
    Πατριαρχη Βαρθολομαιου ,του Αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου και του Παπα , υποτακτηκη
    της παναιρεσεως του οικουμενισμου και της πανθρησκειας για να προοθηση με την εισβολη των αλλοθρησκων τα σκοτεινα σχεδια τους την επιβολη και εδραιωση της πανθρησειας
    σε συνεργασια με την μασονοκινητη και μασονικη ηγεσια που στρωνει το χαλι στους λαθρο
    προσφεροντας τους οχι μονον ζωη χαρισαμενη εν κυριολεξια αλλα σπευδει και κτιζει πληθος τζαμιων και τεμενων με χρηματα των ορθοδοξων Ελληνων και τους αφηνει αδεσποτους να κλεβουν να ριμαζουν να βεβυλωνουν ορθοδοξους ναους να σκοτωνουν ορθοδοξους Ελληνες για να σβησουν την ορθοδοξια.
    Γιαυτο πανε ολα στραβα και αναποδα σ αυτο τον τοπο.
    Φιδια κολοβα μας κηβερνουν

  5. Kαλα του εκαναν,ας προσεχε που εριχνε την ψηφο του

Comments are closed.