Λεωνίδας Κουτσόπουλος: “Στη φόρα” η ηλικία του

Κοινοποίηση:
28224b_

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef και τον αγαπήσαμε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στον τηλεοπτικό φακό. Τόσο οι μαγειρικές του ικανότητες, όσο οι “φαρμακερές” του ατάκες και το καυστικό του χιούμορ είναι αυτά που κάνουν το διάσημο σεφ άκρως γοητευτικό και περιζήτητο εργένη.

Μιας και ο σεφ παραμένει ελεύθερος πολλές είναι εκείνες που θέλουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για τη ζωή του ξεκινώντας μάλιστα από την ηλικία του. Γι’΄αυτό είμαστε εμείς εδώ και σας παραθέτουμε ένα μικρό βιογραφικό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Με το που τελείωσε το λύκειο γράφτηκε σε μια σχολή μαγειρικής, την οποία όμως δεν τελείωσε ποτέ. Τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική στο Semiramis.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, executive chef του Ομίλου Momentum Group, είναι το «μυαλό» πίσω από το concept του Feedέλ Urban Gastronomy, και προτείνει ένα μενού βασισμένο εξ ολοκλήρου σε ελληνικά προϊόντα. Πρόσφατα μάλιστα, το Feedέλ πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα. Παράλληλα, ο σεφ συμμετέχει ως Food and Beverage Producer στο αγαπημένο show «Master Chef». Έχει γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου του 1982. Είναι στα 38.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: