«Λαοθάλασσα» ενός εκατ. Τούρκων για τον Κιλιτσντάρογλου στη Σμύρνη – Έπιασε το τραγούδι ο Ερντογάν στην Άγκυρα

Κοινοποίηση:
ΑΨΑΣ

Μπροστά σε μία «λαοθάλασσα» μίλησε σήμερα στο προπύργιό του, τη Σμύρνη, ο αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πλήθος που ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο. Μια ημέρα πριν στην Σμύρνη έκανε δημόσια εμφάνιση και ο Τούρκος πρόεδρος συγκεντρώνοντας χιλιάδες πολίτες, αλλά όχι όσους ο αντίπαλός του.

Οι εικόνες από την ομιλία Κλιτσντάρογλου είναι εντυπωσιακές και δείχνει τους χιλιάδες Τούρκους πολίτες που πλημμύρισαν την παραλία της Σμύρνης, θέλοντας να στείλουν μήνυμα νίκης για τον ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την περιπέτεια υγείας του, η οποία πυροδότησε πολλά σενάρια και τον ανάγκασε να απέχει από τις υποχρεώσεις του για δύο ημέρες, επέστρεψε δυναμικά στην προεκλογική μάχη, πραγματοποιώντας συγκέντρωση στην Άγκυρα.

Μάλιστα, ο Ερντογάν επέστρεψε στον παλιό… καλό του εαυτό και στην αγαπημένη του συνήθεια, το τραγούδι. Έτσι, ξεκίνησε την ομιλία του με ένα τραγούδι, με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: