Λαμία: Χαμός με γιατρό σε εμβολιαστικό κέντρο που έλεγε στον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο!

Κοινοποίηση:
ΓΙΑΤΡΟΣ

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνθρωποι που πήγαν να κάνουν το εμβόλιο στο ΚΥ Λαμίας το απόγευμα της Τρίτης, όπου τελικά η διαδικασία του εμβολιασμού εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η γιατρός, που ήταν βάρδια και συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο του καθενός που πήγαινε να εμβολιαστεί, απέτρεπε τους ασθενείς να κάνουν το εμβόλιο λέγοντάς τους απίθανα πράγματα όπως:

«Και που ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε ειναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει;» «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;» «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση» Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…».

Οι άνθρωποι άκουγαν σοκαρισμένοι τη γιατρό να τους αποτρέπει και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι κάποιοι έφυγαν τρομαγμένοι χωρίς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ κάποιοι άλλοι αγχώθηκαν τόσο που επικοινωνούσαν με τους γιατρούς τους ή τους συγγενείς τους.

Όπως κατήγγειλε στο LamiaReport συγγενής 80χρονης Λαμιώτισσας, η συγκεκριμένη γιατρός φόβισε υπερβολικά μια ηλικιωμένη η οποία μάλιστα είχε και πίεση και κάλεσε ασθενοφόρο. Τελικά η εγγονή της που την συνόδευε υπέγραψε και πήρε τη γιαγιά της στο σπίτι χωρίς να μπει στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Στο Κέντρο Εμβολιασμού προκλήθηκε πολύ μεγάλη αναστάτωση με το προσωπικό του ΚΥ να έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση μη μπορώντας να αιτιολογήσει τη στάση της γιατρού, ενώ οι άνθρωποι που είχαν πάει να εμβολιαστούν και οι συνοδοί τους δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν.

Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν και πάλι όταν έφτασε στο Κέντρο ο γιατρός και Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό και καθησύχασε τον κόσμο.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport με τον Διευθυντή του ΚΥ Λαμίας, μας επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα γίνει άμεσα ΕΔΕ και ότι από αύριο θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το νόμο, ώστε να μην επαναληφθούν τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport δεν ειναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα με τη συγκεκριμένη γιατρό, αφού το ρεπορτάζ λέει ότι και την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν κάποια περιστατικά όχι όμως αυτής της έκτασης και με τέτοια  ένταση.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, ο οποίος έδωσε εντολή στον Δ/ντη του ΚΥ Λαμίας να θέσει την γιατρό εκτός εμβολιαστικής διαδικασίας και την παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΥΠΕ. «τέτοιες ενέργειες κρίνονται, κατάπτυστες , επικίνδυνες , προκαλώντας φόβο στους πολίτες , οι οποίοι συμμετέχουν ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας μαζικά στους εμβολιασμούς, κατανοώντας πλήρως ότι είναι το μόνο ασφαλές όπλο στον πόλεμο κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, οδηγώντας όλους μας προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….», είπε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ στο LamiaReport.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ηλίθιος και ψεκασμένος ήταν ο γιατρός. Λυπάμαι όσους είχε κουράρει.

  2. Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κανουν οι γιατροί είναι : θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το φάρμακο, είμαστε στο τελευταίο στάδιο του πειράματος.

  3. Ήταν η πρώτη που έκανε το εμβόλιο. Η ιατρός εσάλταρε.Κανας ψυχίατρος δυνατός; Σίγουρα είναι και αυτό μια παρενέργεια του εμβολίου που έκαμε.Ομως από μουρλο κι από γιατρό μαθαίνεις την αλήθεια …

  4. Μπράβο του ! Τόσες παρενέργειες καταγράφονται κάθε μέρα !

  5. Υποτίθεται πως ο πολίτης που κάνει το εμβόλιο, πρέπει να είναι ενημερωμένος. Εξάλλου αυτό θεωρείται πως υπογράφει και συναινεί όταν εμβολιάζεται. Ε, αυτό έκανε η γιατρός, τους ενημέρωσε για τα πιθανά προβλήματα. Και τη κυνήγησαν για αυτό τα καθάρματα. Φυσικά δε μπορούν να της κάνουν τίποτα γιατί δεν είπε τίποτα παράνομο. Αλλά θα χάσει τη δουλειά της.

  6. Χουντοκράτος σε πλήρη δράση. Οι ειρωνεία είναι το παίζουν αντιναζιστές,αλλά τις πρακτικές των ναζί εφαρμόζουν.

  7. Οὐδόλως ἐκπλήσσομαι! Ἡ Ἀλήθεια (=Χριστός) σχεδόν πάντοτε διώκεται ὑπό τῶν ὀργάνων τοῦ Διαβόλου!

    1. Διάβολος δηλαδή είναι αυτοί που φτιάχνουν τα εμβόλια. Ούτε για το μεσαίωνα δεν κάνεις εσύ….

  8. απ την μια λεμε δε υπαρχει ενας γιατρος που να εχει φιλοτιμια και να λεει την αληθεια κι απ την αλλην παθενουν ο κοσμος τρελα και γκρινιαζουν αντι να πουν κι ευχαριστω μα τα προβατα μην τα ξεβολεψεις αφινιαζουν

  9. Ναί !!! βρέθηκε μια γιατρός που είπε μια διαφορετική άποψη, απ όλους τους άλλους τους ”κουρντισμένους” από το σύστημα, γιατί προφανώς δεν μπορούσε να δεχθεί άλλο τόσα ψέμματα και τόση κατρακύλα που έχει πάρει η ιατρική στο θέμα της πανδημίας και των εμβολίων και πέσανε να την ”φάνε”!!!! Γιατί κανείς άλλος στην ουσία από την πολιτεία και το ιατρικό σύστημα δεν βλέπει οτι τα εμβόλια που τόσο…δημοκρατικά πλασάρουν στον κόσμο, είναι στην πραγματικότητα πειραματικά, ανασφαλή, ανίκανα στην ουσία(όπως αποδείχθηκε στην πράξη) να αναχαιτίσουν την νόσο, με συχνότατες, σοβαρές παρενέργειες, με άγνωστες επιπτώσεις μελλοντικές και ιδίως στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους!!!!!!!!!! Βέβαια κατά βάθος ποιός ξέρει και πόσοι άλλοι γιατροί και νοσηλευτές, θα έχουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων, αλλά να μην μπορούν να το εκφράσουν λόγω της συνεχούς προπαγάνδας και του φόβου των συνεπειών, εξάλλου δεν επιλέγουν όλοι να δουλέψουν στα τμήματα των εμβολίων!!!!

  10. Βεβαια κλειστε τη μεσα την απαραδεκτη γιατρο. Ακους εκει τρομοκρατουσε τον κοσμακη και χαλασε σε μια ωρα οτι ειχαν χτισει επι 1,5 χρονο με την ενημερωτικη και καθησυχαστικη πορεια προς την ελευθεριακαι χωρις καθολου τρομολαγνεια οι αγιοι σταθμοι σκαι μεγκα αντ1 αλφα οπεν ερτ.

  11. τώρα αυτός ο άνθρωπος θα θέλει τη βοήθειά μας όμως

  12. Να και μια γιατρός ΦΙΛΟΤΙΜΗ. Φυσικά, επειδή έκανε το ΣΩΣΤΟ, καταδιώχθηκε με μένος από τα βολεμένα ΤΟΜΑΡΙΑ της μασονικής Νεοταξίτικης “””””κυβέρνησης””””” που προωθούν τον ΨΟΦΟ των Ελλήνων!

    Ο Θεός να την έχει καλά, το καθήκον της το έκανε ακόμα κι αν έσωσε έστω και 1 ζωή… ΕΥΓΕ!!!

  13. Λίγοι είναι πάντα οι διαβασμένοι, που ξέρουν τι γίνεται και δεν παπαγαλίζουν την επίσημη γραμμή.
    Και ακόμα λιγότεροι οι διαβασμένοι και θαρραλέοι που να βγαίνουν και να τα λένε δημόσια.

  14. Γιατρός με συνείδηση. Κάποιοι ορκίστηκαν στον όρκο του Ιπποκράτη και κάποιοι ορκίστηκαν στο χρήμα.

Comments are closed.