Λαμία: Στα κάγκελα γονείς και μαθητές μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 13χρονου! “Aγωνιούμε – Να προσκομίσουν τα δελτία αυτοψίας”

Κοινοποίηση:
lamia

Ημέρα κινητοποίησης μικρών και μεγάλων ήταν η σημερινή για το 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, το σχολείο όπου πριν λίγα 24ωρα ένας 13χρονος μαθητής έπεσε από ύψος 5 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να δίνει μάχη στο Νοσοκομείο Παίδων για την αποκατάσταση της υγείας του.

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Λαμίας προχώρησαν σήμερα το πρωί σε κατάληψη ενώ έξω από το σχολείο γονείς και κηδεμόνες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, παραμένοντας μάλιστα παρά την βροχή για ώρες.

“Στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και φοβόμαστε μήπως μέχρι να τα παραλάβουμε, χτυπήσει το τηλέφωνο και μας ανακοινώσουν ότι κάτι κακό συνέβη…” τονίζει γονιός στο lamianow.gr για να συμπληρώσει μια μητέρα μαθητή: “Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο σχολικό κτίριο που δεν είναι ασφαλές για τα παιδιά. Έχουν δει τα μάτια μας πολλά…”

Δείτε το σχετικό βίντεο

“Δεν γκρεμίζονται κάγκελα σε επεισόδια μεταξύ χούλιγκανς και μπόρεσε να γκρεμίσει το κάγκελο του σχολείου ένα 13χρονο παιδί;”

“Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του μαθητή, ξανακόλλησαν το κάγκελο σαν να μην συνέβη τίποτα. Εγινε έλεγχος στο σχολικό συγκρότημα πριν ξαναβάλουν παιδιά στο σχολείο; “ συμπλήρωσε ένας ακόμη γονιός που μίλησε στο lamianow.gr

ΕΔΕ για το ατύχημα του 13χρονου μαθητή στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας, έχει διαταχθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας ζητά να γνωστοποιηθούν τα δελτία αυτοψίας τεχνικού ελέγχου στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας. Η Πρόεδρος Γεωργία Ζαγγανά, επισημαίνει ότι δεν γίνονται τακτικοί έλεγχοι, αλλά αποσπασματικοί, ενώ στα συρτάρια του δήμου υπάρχουν αιτήματα επικινδυνότητας για μήνες, χωρίς κανείς να έχει κάνει κάτι. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: