Λαμία: Πολύωρη μάχη των γιατρών για τη ζωή της 25χρονης Mαρίας- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 38χρονος που την μαχαίρωσε! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Πολύωρη μάχη έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να κρατήσουν στην ζωή την 25χρονη κοπέλα που δέχτηκε αναίτια επίθεση από τον 38χρονο αδερφό της φίλης της. Η νεαρή γυναίκα δέχτηκε 5 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα στον μηρό, στο θώρακα και στην πλάτη με το ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν Λαμίας να δίνει πραγματική μάχη με το χρόνο μιας και το θύμα είχε χάσει και αρκετό αίμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμμοραγία στους πνεύμονες ενώ τραύματα έχει και στα νεφρά της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της έχει σταθεροποιηθεί και το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερο κρίσιμο για την ζωή της.

Περνάει από ψυχιατρικές εξετάσεις ο 38χρονος
Στον εισαγγελέα αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη ο 38χρονος που χωρίς λόγο και αιτία μαχαίρωσε χθες με ένα κουζινομάχαιρο την 25χρονη φίλη της αδερφής του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δικηγόρος του, Δημήτρης Κρούπης, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου πρώτα ο εντολέας του να περάσει από ψυχιατρικές εξετάσεις και στην πορεία να απολογηθεί.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ ο 38χρονος πατέρας δύο παιδιών (από διαφορετικούς γάμους) πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία μένει να επιβεβαιώσει βέβαια η ψυχιατρική εξέταση.

Επίθεση χωρίς… αιτία
Αιματηρό επεισόδιο είχαμε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας στα Γαλανεικα στην οδό Υψηλάντου. Ενας 38χρονος άνδρας μαχαίρωσε την 25χρονη φίλη της αδερφής του, χωρίς -ακόμη- να έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο συνέβη. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν η ομάδα ΔΙΑΣ, περιπολικά αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την μαχαιρωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο Λαμίας για νοσηλεία.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα αθώα μάτια ενός μικρού κοριτσιού (9 ετών) ενώ το δεύτερο κορίτσι (12 ετών) της οικογένειας κοιμόταν και ξύπνησε από τις κραυγές. Η κοπέλα βρισκόταν στην οικεία της φίλης της διότι βοηθούσε τα παιδιά με το διάβασμα. Mάλιστα το πρώτο κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ έκλαιγε και φώναζε”…ο θείος μαχαίρωσε την Μαρία, ο θείος μαχαίρωσε την Μαρία”.

Να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο των αστυνομικών αρχών στο σπίτι ο δράστης ήταν ψύχραιμος και δεν αντέδρασε στην σύλληψη του.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: