Λαγκαδάς: Αλβανός σκότωσε με λοστό σκύλο γιατί του έφαγε μια κότα

Κοινοποίηση:
ΣΚΥΛΟΣ

Έναν αδέσποτο σκύλο σκότωσε ένας 44χρονος άνδρας με έναν λοστό, στον Λαγκαδά καθώς όπως είπε στις Αρχές, του έφαγε μία κότα.

Μετά από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Σε βάρος του 44χρονου, αλβανικής καταγωγής, σχηματίσθηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Λαγκαδά και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ξεσπαθωσαν οι ψυχοπαθιάρηδες οι γουνο-γλυφώ-φιλοι. Γιατί ρε λεβέντες ο σκύλος έχει το οκ να κατασπαράζει ζωντανό κάποιο άλλο υπέροχο ζωάκι και ο άνθρωπος δεν μπορεί να εκτελέσει τον άχρηστο και παρασιτικό σκύλο; Ο Αλβανός έκανε χάρη στην κοινωνία.

  2. Του έφαγε την κότα και δεν πρόλαβε να την σφάξει για να την φάει ο ίδιος (!!!) …
    Η τύχη της κότας προδιαγεγραμμένη : αν δεν την έτρωγε ο σκύλος, θα την έτρωγε ο αλβανός …
    Το ένα ερώτημα είναι αν τις κότες τις είχε περιφραγμένες ώστε να μην έχει πρόσβαση ο σκύλος …
    Το άλλο ερώτημα είναι αν θα σκότωνε κάποιον άνθρωπο που θα τον έπιανε να του κλέβει την κότα …

  3. Οσοι τον υποστηριζετε τον τυπο ειστε τα μεγαλυτερα κοπροσκυλα που υπαρχουνε. Δεν αξιζετε τπτ περισσότερο απο εμα λοστο στην αχρηστη κεφαλα σας

  4. Ξυπνήστε ζώα, ο συγκεκριμένος νόμος με 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σκοπό έχει να υποβιβάσει τον άνθρωπο σε κατώτερο απ τα ζώα γιατί αν σκοτώσεις άνθρωπο δεν πληρώνεις φράγκο, τώρα για φυλακή χωράει πολύ νερό στη συζητηση

  5. Οι φιλοζωικες περνουν λεφτα απο το κρατος απο τις διαφημισεις τους.Οι φιλοζωοι, αφου αγαπανε ολα τα ζωα επρεπε να γυροφερνουν τις γειτονιες , να μαζευουν τα αδεσποτα και να τα περνουν σπιτι τους.Οχι μονο να ειμαστε με το σκυλακι μας να γυρναμε τις γειτονιες με το ενα χερι τον φραπε και στο αλλο το λουρι με το σκυλο που αφοδευει οπου βρει χωρις να νοιαζεται ο κατοχος του να μαζευει τα σκατα του.Τωρα εχετε ακουσει οτι τα ζωα τα αποκαλουν κτηνη.Το θεμα ποιο ειναι , ο σκυλος που εφαγε τη κοτα ειναι το κτηνος Η ο τηγανοκεφαλος αλβανος που το σκοτωσε μ αυτο το βαρβαρο τροπο

  6. Κρίμα ο σκύλος αλλά νομίζω πως ο καθένας μας την ίδια αντίδραση θα είχε.Επίσης δεν τον σκότωσε για να βγάλει βίντεο στο τικ τοκ αλλά γιατί του έκανε ζημιά και αν τον άφηνε ζωντανό δεν θα του άφηνε κότα ζωντανή.Να υπάρχει μέτρο και στον νόμο.Δηλαδή αν εσάς (τους φιλόζωους)σας δάγκωνε και πηγαίνατε στο νοσοκομείο και χάνατε και 5-6 μεροκάματα θα του πηγαίνατε και σουβλάκια να φάει του σκύλου;Και τελικά αφού είσαστε φιλόζωοι γιατί υπάρχουν αδέσποτα;Με 2.000.000 ζευγάρια και 1.000.000 αδέσποτα(κάποια μκο το διαφημίζει) γιατί να υπάρχουν όλα αυτά ;Πάρτε τα σπίτια σας

    1. ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ””””ΛΕΒΕΝΤΗ”””’ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΑ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ=1 ΚΟΤΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΑΚΙ), ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Ή ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΖΩΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ, ΟΧΙ ΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΤΑ…

      1. Μπραβο σας ειστε πολυ σωστα οταν υπαρχουν ανεύθυνοι που εγκαταλείπουν τα ζωακια αθτα ειναι τα αποτελέσματα.κρίμα στο σκυλακι.

  7. η είδηση θα ήταν Αλβανός να μη μετέχει σε έγκλημα!

  8. ο νομος είναι νομος και πρέπει να ισχύει για όλους σωστό το πρόστιμο και όχι μονο

  9. Όταν τα σκυλιά δαγκώνουν ανθρώπους δεν βγάζετε άχνα, όπως το εξάχρονο που το κατασπάραξε ένα ροντβάιλερ. Στο τέλος θα μας λέτε να προσκυνάμε και να προσκυνάμε τα σκυλιά αντί για τους αγίους.
    Ξέρετε μόνο να βρίζετε.

    1. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ (ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ).

      1. καλα του ειπες του αλοθρησκου Εβραιοχριστιανου.

    2. οι περισσοτεροι απ τους τρελοφασιστες ειναι και ‘φιλοζωοι’…………………

  10. Αλβανοκτηνη και ακομα τα χαιδευουμε για τα φτηνα μεροκαματα του κωλου!
    Ουστ λαμογια στα γκραβαρα της κωλοχωρας σας!

  11. “ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ”..ΟΧΙ ΖΩΟΝ!!! ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΖΩΑ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ” ΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!!!!!!!

  12. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…

  13. Ευγε στον Αλβανό και εγώ στο θυμό μου το ίδιο θα έκανα, η κατάσταση δεν πάει άλλο με τόσα αδέσποτα κοπρόσκυλα που δαγκώνουν κάθε μέρα τον κόσμο.

  14. απελαση τωρα.Τα ζωα να πανε πισω στη μπο@ρδελοχωρα τους!!!Αλητες δε θα γινετε ποτε ανθρωποι!Ηρθαν στο Ελλαδισταν και κανουν οτι θελουν.Σκοτωνουν ,βιαζουν,πορνες ,οπλα ,ναρκωτικα και δε τους κανουν τιποτα!!!

  15. gamies@ albane …
    plerose tora 30.000 euro gia na balis mialo mpousti albane

  16. Για όσους δεν ξέρουν αν ο σκύλος γευτεί αίμα τότε πάει για τουφέκισμα γιατί είναι πλέον επικίνδυνος , έτσι έκαναν πάντα στα χωριά και έτσι πρέπει να γίνεται τέλος , οι ψυχοπονιάρηδες σκυλάνθρωποι να πάνε στη ζούγκλα με τον ταρζάν.

    1. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ…
      ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.
      ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ”ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ” ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΪΑ, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΟ ΠΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ.

    2. Καθηκι του κερατα.Να τουφεκισουν εσενα βρε ρεμαλι

Comments are closed.