Λίτσα Πατέρα: “Πόνεσα πολύ από την απώλεια του συζύγου μου”

Κοινοποίηση:
PATER1-1200x850-1200x850

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο περιοδικό Hello και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για την προσωπική ζωή της και τους λόγους που την κράτησε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Λίτσα Πατέρα, μίλησε στο Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, με αφορμή τη νέα χρονιά. Ανάμεσα στα πολλά που είπε, ξεχωρίζει η εξομολόγησή της για την απώλεια του συζύγου της και τον τρόπο που αυτή επηρέασε τη ζωή της.
«Πόνεσα πολύ και μου λείπει ολοκληρωτικά. Η πεποίθησή μου όμως ότι η ψυχή είναι κάπου αλλού «ζωντανή», αποτελεί μεγάλη παρηγοριά.
»Πίστευα πάντοτε στην συνθήκη του γάμου και παντρεύτηκα πολύ μικρή. Αγαπώ τη συμβίωση. Θεωρώ ότι είμαστε πλασμένοι για να συμπορευόμαστε με τον ξεχωριστό άνθρωπο που θα επιλέξουμε για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Αν με ρωτάτε για την συνταγή της μακροχρόνιας κοινής πλεύσης θα σας αναφέρω τον αλληλοσεβασμό και την αγάπη».
Σε ένα άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίου κράτησε πάντα την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η προσωπική μου ζωή περιλαμβάνει κομμάτια που γεύθηκα καθ’ ολοκληρίαν στον απόλυτο βαθμό. Έχω την αίσθηση πώς αν τα διαλαλήσω, θα τα προδώσω ως ένα βαθμό. Οι στιγμές των ανθρώπων είναι ιερές. Τα παιδιά μου, ο γάμος μου, οι χάρες μου, οι λύπες μου είναι οι θησαυροί μου και έχουν τη δική τους σπουδαιότητα. Δεν μου αρέσει να τους επιδεικνύω. Δείχνω αντιπροσωπευτικά βασικά μου γνωρίσματα μέσα από τη δουλειά και τον χαρακτήρα μου. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην καρδιά μου. Αγαπώ όλα όσα έχω ζήσει και δε θέλω να τα προδώσω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: