Λίγες μόνο ώρες χρειάζονταν οι Ρώσοι!! Ο Πούτιν έστειλε το μήνυμα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Russian-missiles-EPA-RUSSIAN-DEFENCE-MINISTRY-PRESS-SERVICE-750x375

Μία από τις σφοδρότερες σε έκταση και ένταση πυραυλικές επιθέσεις από την έναρξη του πολέμου το 2022 εξαπέλυσε λίγα 24ωρα πριν φύγει το 2023 η Ρωσία. Όλες οι μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας χτυπήθηκαν από πυραύλους και drones, με την ουκρανική πλευρά να κατηγορεί τη Μόσχα για επιθέσεις κατά αμάχων.

Στον αντίποδα οι Ρώσοι μιλούν για επίτευξη όλων των στόχων που ήταν ως επί το πλείστον:

Νατοϊκά οπλικά συστήματα (βλ. Storm Shadow)
Λοιπές στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Διοικητικά κέντρα
Πιο σφοδρά χτυπήθηκαν οι περιφέρειες του Χαρκόβου, του Κιέβου, της Οδησσού και του Λβιβ.

Κατά πολλούς αυτή ήταν η σφοδρότερη πυραυλική επίθεση μετά τα πρώτα κύματα των επιθέσεων τον Φεβρουάριο του 2022. Και διεξήχθη μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Τα αποτελέσματα της επίθεσης:

Οι Ρώσοι μετά από πολλούς μήνες είπαν να θυμίσουν ποιός κάνει κουμάντο στην Ουκρανία καταστρέφοντας άγνωστο αριθμό νατοϊκών συστημάτων
Κινητοποίησαν τόσο το Κίεβο όσο και τις δυτικές χώρες. Από τις τελευταίες υπήρξαν δηλώσεις αποδοκιμασίας κατά των βομβαρδισμών.
Έθεσαν σε άτυπο συναγερμό την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της εχθρικής Πολωνίας.
«Οι Ρώσοι στέλνουν έτσι το μήνυμα ότι οι όποιες διαπραγματεύσεις, για τις οποίες άρχισαν ήδη οι δυτικοί να μιλάνε, θα γίνουν με τους όρους που θα θέσει η Μόσχα», είναι το κλίμα που μεταφέρεται από τη ρωσική πλευρά.

Παράλληλα απορρίπτουν τις πολωνικές κατηγορίες περί «ρωσικού πυραύλου που παραβίασε τον εναέριο χώρο του νατοϊκού κράτους» και εκτιμούν πως η νατοϊκή εκπαίδευση στις ουκρανικές Ε.Δ. δεν αποδίδει ούτε κατ’ ελάχιστον τα αναμενόμενα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: