Λέσβος: Βρέφος 20 ημερών με κορονοϊό – Θα μεταφερθεί στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
720_739228_0988d58d84-aa43316644a6e771

Συναγερμός έχει σημάνει έπειτα από την επιβεβαίωση ότι βρέφος 20 ημερών στη Μυτιλήνη, έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το stonisi.gr, το βρέφος, αφγανικής καταγωγής, βρέθηκε από το δρόμο του Καρά Τεπέ στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα, χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα με εμπύρετο νόσημα και αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου και διαγνώσθηκε θετικό στον κορονοϊό. Ασθενής διαγνώσθηκε και η μητέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το βρέφος λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και την πιθανότητα να χρειασθεί διασωλήνωση σε παιδική ΜΕΘ που δεν διαθέτει το νοσοκομείο Μυτιλήνης, προγραμματίζεται να μεταφερθεί με πτήση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η γυναίκα και το άρρωστο παιδί δεν περιλαμβάνονται ούτε στους 35 διαπιστωμένους ασθενείς πρόσφυγες και μετανάστες ούτε σε αυτούς που έχουν χαρακτηρισθεί επαφές τους. Στο σύνολό τους μετά τη φωτιά δεν έχουν εντοπισθεί και ζουν μεταξύ όλων των φυγάδων που βρίσκονται εδώ και μέρες στο δρόμο.

Πηγή: stonisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΜΟΥΛΙΚΑ ?????

Comments are closed.