“Λές ψέμματα, κύριε πρωθυπουργέ”. Μητέρα ΑΜΕΑ καταγγέλλει με επιχειρήματα που ραγίζουν τσιμέντα τον Νέρωνα Μητσοτάκη για τα εμβόλια

Κοινοποίηση:
mitsotakis-deth

Παρακάτω δημοσιεύουμε το οργισμένο μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστρια μας..

Κύριε Χίε,
ο κ.Μητσοτακης στην ομιλια στη ΔΕΘ σε ερωτηση συναδελφου σας,για την επεκταση του υποχρεωτικου εμβολιασμου εκτος των υγειονομικών,απάντησε ΟΧΙ.Δεν το αποκλειει στο μελλον,αλλα για τωρα ειπε ΟΧΙ.
ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.
Η κα Μιχαηλίδου, στις 31/8/21 υπέγραψε μια κατάπτυστη, για τα παιδιά μας ΑμεΑ, εγκύκλιο περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και μη προσέλευσης ( εκδιωγμό ) στο χώρο των δομών ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ, όλων των ανεμβολίαστων ωφελούμενων.
Σας επισυνάπτω την εγκύκλιο της Κας Μιχαηλιδου και την δική μου επιστολή που έστειλα σε όλους τους Βουλευτες ,τον Πρωθυπουργο, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, στην Επιτροπή Εμβολιασμών, στην Επιτροπή Βιοηθικής, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τον κ.Κυμπουροπουλο τον Ευρωβουλευτη,και τους επιτρόπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.Σχοινά και κα. Κυριακίδου.
Γνωρίζω και σέβομαι την μαχητικότητα σας,το σθενος και την ηθική σας να λετε την αληθεια.
Θέλω να τους περάσουμε το εξής μήνυμα:
Ας βαλουν καλα στο μυαλό τους και στα σχέδιά τους, ότι ισως να θεωρούν οτι μπορουν να νικησουν τους πάντες. Την Ελληνιδα μανα δεν θα καταφέρουν ΠΟΤΕ!!!!!!! Ποσο μαλλον να πιστευουν οτι θα νικήσουν την Ελληνίδα μάνα ΑμεΑ !!!!!
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Με εκτίμηση.

Σπυριδούλα Α.

Δείτε και τα σχετικά έγγραφα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΔΑΠ ΑμεΑ -ΚΔΗΦ-2

ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η κατάρα έχει ήδη πέσει, το θέμα είναι αν πιεστούν να αναιρέσουν…

  2. Πώς το ΑΜΕΑ θα σε εξηγήσει τις τυχόν παρενέργειες βρε εγκληματίες ; Χτυπάτε εκεί που νομιζεται ότι σας παίρνει .Η καταρα πολλών μανάδων στα κεφάλια σας θα πέσει χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Comments are closed.