Λάρισα: Έπαθε σοκ όταν είδε το πρόσωπο του διαρρήκτη! Η μεγάλη αχαριστία

Κοινοποίηση:
Περιπολικό της Αστυνομίας  έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014. Φάρσα αποδείχτηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο εκκενώθηκε για λίγη ώρα, ενώ ερευνήθηκε από άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι δεν εντόπισαν τίποτα ανησυχητικό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Μέχρι πρότινος η 74χρονη Λαρισαία, συνέδραμε οικονομικά τον 42χρονο άνδρα στο πλαίσιο της φιλανθρωπίας και κάθε φορά που εκείνος ζητού­σε ελεημοσύνη.

Ο 42χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, συχνά συναντάται να επαιτεί έξω από εκκλησίες και να ζητά τη βοή­θεια συμπολιτών. Από προχθές το βράδυ ωστόσο η σχέση μεταξύ της 74χρονης και του 42χρονου έπαψε να διακρίνεται από ανθρωπισμό και αλληλεγγύη καθώς ο 42χρονος ευεργετηθείς -παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – αποφάσισε να καταχραστεί την κα­λοσύνη της 74χρονης που κατά καιρούς τον ελε­ούσε και διέρρηξε το σπίτι της.

Προχθές τα ξημερώματα λοιπόν, ο 42χρονος έσπασε το ξύλινο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο της 74χρονης την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν. Έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι της ηλικιωμένης, στη συνοικία της Νεράιδας και από την ντουλάπα του υπνοδωματίου έκλεψε ένα χρυσό ρολόι, ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια αλλά και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.
Ο κλέφτης έγινε αντιληπτός από την 74χρονη αλλά πρόλα­βε ωστόσο να διαφύγει με τα κλοπιμαία. Τον δράστη αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. 42 χρονών και αντί να πάει να δουλέψει ζητιάνευε!!!! Και τώρα που δεν έχει ανοιχτές εκκλησίες για να τα τσιμπάει απ’ τον αφελή κοσμάκη έπεσαν οι δουλειέςς και οι εισπράξεις και βγήκε στο κλαρί για διαρρήκτης. Για αυτόν μόνο μια κλωτσιά πρέπει. Και στους άλλους μια κλωτσιά. Οι ανάπηροι παίρνουν επίδομα, οι φτωχοί επίδομα, οι τσιγγάνες επίδομα. Πλάκωσαν και εισαγόμενοι Βαλκάνιοι που έπιασαν τα φανάρια και επειδή δεν ξέρουν Ελληνικά μοιράζουν φωτοτυπίες όπου μας λένε ότι έχουν πολλά παιδιά. Δεν πάει να έχουν και δέκα. Σκασίλα μας!Ας πρόσεχαν!

Comments are closed.